• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hıc bılmıyorum neden boyle oldu.. Az da yemıyorum cok asırıyada kacmıyorum.. En basıtınden saat 6dan sonra bısey yemedım kac gundur.. :KK12:

Neyse baya saglam bı kahvaltı yaptım. Aksama fılan da cok dıkkat edıcem yarın da aynı sekılde.. Carsamba tartılıcam bıde.. ıkı gunde olucak ıs degıl cunku. 75 nedır yao_O 1.3 kg oynarmı hıc..
Kuzum odem filandir sanrm. Gerci bnm de gecen haftalarda 84,5ten 85,8e cikti iste anca yeni yeni gidio. Bn de sbeebini hic anlayamamistm ama anlasilan ara ara oyunlar oynuo vucudmz bze

Kiz ben 7 yi goreyim diye 5-7 hafta bi aldim bi verdim ya sinir bbozucu yaaa gitmedimi.gitmiyooo

Zuhal abla neden benim incelme mesajima yorum yapmadiiiiiiiiiinnnnnnnn
:KK43: :KK43: :KK43:
Unuttum cnm kusura bakma okudumda dün giremeyince aklımdan çıkmış
Süper incelmişin hele göbek harika
Kaç beden birden küçülmüşündür

Kuzum odem filandir sanrm. Gerci bnm de gecen haftalarda 84,5ten 85,8e cikti iste anca yeni yeni gidio. Bn de sbeebini hic anlayamamistm ama anlasilan ara ara oyunlar oynuo vucudmz bze
Vücudumuzu makine değilki güzelim arada inişler çıkışlar olabiliyor
Önemli olan Beynimizi rahat bırakalım doğru şeyleri yapalım gerisini vücut zamanı gelince halleder

Birgülüm o kadar kaçamağa bence sabit çıkman bile çok büyük başarı

Kızlar ben bikaç gündür ceviz suyu içiyorum çok sağlıklıymış sizede tavsiye ederim
Bazı yerlerde kabuğuyla kaynatıyolar ama bazısıda içinin suda bekletilmesi yeterli deniyor ben öyle yapıyorum
Akşamdan 1 ceviz içini(aralarındaki odunsu parçalarını çıkarmadan) 1 bar.suya ıslatın sabah ilk iş o suyu içip cevizi yiyin

bende etsiz patlıcan tava yaptım ablacım yanına yoğurt salata bide bulgur pilavı(eşim için ben yemicem) daha nolsun çok şükür:KK9:
Patlıcanı bende çok severim hele kızartmasını ama kızartma yemeyeli çok uzun zaman oldu
Bende fırında közleyip yapıyom çoğunlukla

Çok İdeal menü cnm afiyet olsun

karaciğer yağlanması olanlar kullanıyor özellikle ablacım ciğerlere çok iyi geliyormuş babam hep yapardı
Özellikle kolestrol, troid,adet sancısı na iyi geliyormuş
Daha bisürü faydası var bide hafıza için
Yani tam benlik

Yok ablam caya aslinda misafir degil annemle ablamlar benim ailem zaten kurabiye falan.filan almadim almam yapmadimda cay veririm leblebi ceviz yeter uzerine de meyve

Nasil iyi mi?
Nasılsa yabancı değilmiş güzelim tabiki yeterli
Ama sen geç vakit meyve yeme anlaştıkmı

Annenler falan ne diyo sana baya fark ediliyodur verdiğin

Evet aferim diyo annem :)

Ablalarim falanda baya ovgu sozleri ediyor. Ogretmen arkadaslar helw daha da bi fark ediyor

Bana kalsa ben kwreviz salatasi da yemicem de ilerleyen saatte acikmayim diye yicem

Meyve yemem ablam anlastik
Cnm kereviz salatası kötü değilki yiyebilirsin içine mayonez falan koymadıysan sorun yok

Ne güzel bu iltifatlar seni dahada hırslandırsın
Verdikçe bambaşka bi Emel olacan

Back