💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla korkuttun bızı neyse kı ıyısın..

Anlam veremedıgm bıseyler oluyo.. Hormon dengem mı bozuldu bılmıyorm ve yememek cok ılgılı olmasada tartıya ınanılmaz yansıdı.. Sabah 75ı gordum nasıl olur kı bu.. Ilk defa boyle bı sok yasıyorm.. Tuvalet fılan gıbı herhangı bı sorun da yok moralım ınanılmaz bozuldu.. :-(

Az yiyosan vücut kendini korumaya almıştır belki muhakkak ogunlerine dikkat etmen gerek canim yok da vucut korkup yag baglarmis her yedignden daha fazla kalori emermis daha dikkat edersen hemen gider merak etme ama dikkatli beslen

Hıc bılmıyorum neden boyle oldu.. Az da yemıyorum cok asırıyada kacmıyorum.. En basıtınden saat 6dan sonra bısey yemedım kac gundur..

Neyse baya saglam bı kahvaltı yaptım. Aksama fılan da cok dıkkat edıcem yarın da aynı sekılde.. Carsamba tartılıcam bıde.. ıkı gunde olucak ıs degıl cunku. 75 nedır ya 1.3 kg oynarmı hıc..

Zuhal ablanin dedigi gibi doğru şeylerden bol bol yiceksn canim

kızlarr günaydınnnnnn tartıldımm

cuma;77
bugün;76
fark;1

yaşasınnn 1 kilo daha vermişimm

ama tartıya gidene kadar varya sanki kurtlar vadisi dizi müzüğü çalışyor kulağımdaa duraksamada yaşasaydım canımı sıkmicaktım söz verdim kendime çünkü vucut bu motor değil ki sürekli çalışsın kızlar durmak yok mücadeleye devam hadi kızlarrr

Maşallah Kızzzz uçmuşun valla, şimdiden geçtin beni senin hedef tutacak heralde

Feyzam senin zaten adet düzensizliğin varya belki hormon bozukluğu vardır gerçi dr bişey yok demişti heralde
Eğer haftasonu cısss yemediysen, bişey ödem yapmış olabilir

Maşallah Kızzzz uçmuşun valla, şimdiden geçtin beni senin hedef tutacak heralde

inşallah ablacım ya bide bende polikistik over hastalığımdan dolayı adet zamanlarımda kanamam hiç sökmez 2. günü akşama doğru tamamen kesilir kanama ah o kanamam bi sökse hem içim rahatlicak hem içim temizlenecek bakim zayıflayınca belki o da yoluna girer..

Slm canlarim bende kostur kostur geckalcam diye sonunda yrtistim derse 10 dk var bende cok az yiyorum ama tik yok
Belki çok az yediğin için veremiyon güzelim
Hep diyozya vücudun yağ yakmak için doğru enerjiye ihtiyacı var

Kilon düştükçe eminim vücudundaki herşey düzene girecek tatlım emin ol
Hem sen çok iyi gidiyosun aynen devam

Bılemedım ben 74lerı daha gormuym derken bı anda 75ı gorunce soka gırdım resmen..

Neyse bakalım daha dkıkkatlı olucam ben sımdı okula gıdıoyrum. Hepınızı opuyorum kocaman aksam gorusuruz
İyi dersler tatlım
Ne yapıyoruzzzz
Hiç moralimizi bozmadan sağlıklı beslenmeye ve spora devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…