💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menumu yaziyim
18:25 1 tb et kavurma
1 tb salata
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 dilm tbe
1 lt su 2 olur
Yarında niyet lenmeyi planliom aksam bisiler atistircam
Spor yapamam bugün sanirim

Benim menüm gelsinnnnn

Kalkınca __2 cevizli incir

9.15 ___1 dil tb. Peynir, 2 ý.zeytin, 1yumurta
Bol yeşillik

14.30 __tavuklu salata

18.30 __yumurtalı ıspanak, yoğurt,salata

Su 2 lt geçer

çok ufak tefek kaçamaklar olmuş ama menülerin hepsi harika kızlar

ben de menümü paylaşayım

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
kaşar peyniri
2 zeytin
domates

akşam 3 kepçe çorba
3 kaşık yağsız makarna 2 kaşık taze fasulye
yoğurt

ara bir activia
bir elma

Hosgeldin cananim bende geçkalmısım herkes gitmis
Ay ben de aksamlari cok gec fırsat bulabiliyorum ozlem.oglum cok hareketlwndi surekli düşüyor kafasini çarpıyor sehpaların masaların altina gidiyor.bazen cikamiyor bazen masanin bacagina kafasiknu carpiyor falan filan derken o iyuyunca ancak rahatliyoruz.mesajini bile yeni gordum canim.
kızlar ben çıkıyorum hepinize şimdiden mutlu hafta sonları
sana da .
teşekkür ederim emelcim ama bu hafta hiç kilo veremedim canım
bence nazar oldun sen nazar.
maşallah diyeyim

İn
Emelim aynanın karşısında çıplak otur göbüşün katlarını görünce doyarsın
Ay onu ara sıra ben se yapmalıyım

ay ben de ablam yok diye uzulurdum uzulmiuim artik ne giciklarmis yaaa

Bnle ablam gbi desene:)) bnmki se bndn 4 yas buuk iki cocuk anasi 55 kilo bile yok.:))

Gunaydın guzellerr..

Bende kahvaltımı yapıp bı bakıyım dedım.. havalar sogdu mu ne sankı..

Bu arada kıs adı en cok kılo almaya musaıt oldugumuz ay.. Dısarıda spor yapamıyoruz su ıhtıyacımız olmuyo yaz ayı kadar.. Usuyoruz hareketsızlık oluyo fılan derken bı onlem almalıyız.. Hem ısınmamız ıcın hemde metomuz ıcın ılık su ıcelım dıyorum sabah kalkınca sırkeyle beraber de cok ıyı yag yakarız..

evde spora alısalım ayrıca.. Leslıecıler burdamııı! Ben anneannem gıttıkten sonra baslıcam leslıe-3 mıle yapmaya haftada 2 gun ara verıcem persemve ve pazar olarak. Sızler neler dusunuyosunuz yenı bı mevsıme gecıyoruz malum kahvaltımız fılan bıraz degısıcek.. neler yapsak acaba

Feyzacim ben seviniyorum kis geldiine desem inanir misin.cunku yazin evde yokuz annemlerde ve kayinvalidemlerdeyiz ben de bi düzen oturtamiyorum.ozellikle kendi annemde.allahim ya kadin ben kilo vermeye calistikca yedirmeye calisiyor.inanilmaz inaniyor ben kilo verirsem hasta olurum diye dusunuyor.zaten pek de iradeli sayilmam bilirsiniz.bu konuda bir de kotu tecrubemiz oldu.ben lise sondayim yine boyle tombikim.ekmek yerine etimek yiyordum.bir de dershaneye gidiyordum o zaman ve uzaktu ben yuruuordum.derken biraz kilo verdim.ama sarılık oldum.ben kilok verdiim icin olduğunu hic dusunmuyorum.ekmek hariç herseyi fazlasiyla yiyordum cunku.ama bizimkiler inaNin gecmis olsuna gelen herkese benin diyet yaptiimi o yuzden hasta olduumu söyleyip.bir de yedigim etimekleri gisterdiler bunlarla doyulur mu diye.zaten ergenlik dönemi herkese mahcup olmustum.iste boyle annem insan ustu hi caba sarfediyor.

Hadi dukkani ben kapatyim arkadaslar.herkese tatli ruyalar.ruyasinda hamburger neyim yiyen olmasin haaa yok oyle seyler yok.
Taşmi vurdu kafama ne
Valla ruyada yenilen mideyi etkilermi sayin zuhal abladan bi bilgi alalim.sahsen ruya bile olsa oyle tatmin oldumki gercek yemis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…