- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Biliyorum zuhal abla sen olmasan ben coktan pes etmistim :)
Fusun abla sagolasin ama senin hizina yetisemeyiz
Hazır gelmısken menu de verıyımmm.. sonra da hemen kacıym hatta
sabah 10.30 haslanms yumurta marul pulbıberlı bıraz yaglı salata yedım bı tabak.. yanında bı fıncan olmazsa olmaz kahvem.. cok mınık bı dılım ekmek yedım peynır domates bıraz recel
oglen bısey yemedm kahvaltıyı gec yaptıgm ıcın 3 gıbı bı tane cıkolata okulda cok acıkmıstık yanında bı fıncan kahve.
5 gıbı eve geldıgmde bı kase corba bı kase yogurt ve pısı yapmıs anneannem bıze geldı bıkac gunlugne.. 2 tanecık ondan yedım.. soz daha da bısey yemem.. Gece yatarken bı tane yesıl elma bı fıncan da yesılcay ıcerım yeter..
suyum 2yı gecer yatana kadar
Bende paylasym bari menumu
gece bebisim hic uyumadi oyuzden bugun gec kalktm malesef :-(
12.30
Domates
Biber
Salatalik
Pırasa
1kb peynir
3dlm ekmek
1bucuk haslanms yumurta
Kayisi cayi
15.302avuc leblebi
1dilim kucuk gofret(eti hoşbeş)
17.30
3kepce tarhana çorbası
1kase yogurt
Yarim kb peynir
1dilim cavdar ekmegi
2 litre su
18.20kayisi cayi
Yatmadan bir turk kahvesi ve biraz beyaz leblebi yerim
kızlar bende bugünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
yarım salatalık
yeşil çay
ara
3 badem
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
salata
ara
1 yeşil çay
akşam
4 yk kabak
3 yk yoğurt
40 dk yürüyüş
yatana kadar bişey yemem daha kızlar bugün hem ev temizliği dip bucak yaptım hem spor baya yoruldum
Menumu yaziyim
18:25 1 tb et kavurma
1 tb salata
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 dilm tbe
1 lt su 2 olur
Yarında niyet lenmeyi planliom aksam bisiler atistircam
Spor yapamam bugün sanirim
Bgnku menum
Sabah
Yulaf kepekli kreplerm
Ince bi dirim cevizli pestil durum
Papatya cayi
Bir haslanmis yumrta
Oglen
Bi avuc kuru dut
Aksam
Bi kac kozlenmis biber
Azicik yagda kavrulms kabak
Bi kase nohut
Saat gec oldu ama brz yogurt ya da belki elma yiyebilrm
MENUM GELSİN
KAHVALTİ 06.40 1 zeytin 1 tb ekmegi iki catal tulum.peyniri 1 h.yumurta
SAAT 10.00 1 Avuc leblebi
SAAT 12.00 1 elma ½ mandalina
OGLE 14.30 sulu az patatesli et haslama 1 tb ekmegi
AKSAM 18.00 az patatesli sulu et haslama salata cacik 6 yk patlican yemegi 1 tb ekmegi
SU 2.5 lt
Benim menüm gelsinnnnn
Kalkınca __2 cevizli incir
9.15 ___1 dil tb. Peynir, 2 ý.zeytin, 1yumurta
Bol yeşillik
14.30 __tavuklu salata
18.30 __yumurtalı ıspanak, yoğurt,salata
Su 2 lt geçer
Hayirlisiyla menu yazmaya geçebilseydim
Yazim bari gecmis az kaldi
Sabah 1.5 h.yumurta domates 1 biber cay
Oglen ceyrek ev puaçasi dolaba koymak icin yaptim tadina baktim okula gitmeden peynir ve yogurt
Aksam 2 kepce mercimek 4 kasik kuru fasulye
Sanada cnmkızlar ben çıkıyorum hepinize şimdiden mutlu hafta sonları
Ay ben de aksamlari cok gec fırsat bulabiliyorum ozlem.oglum cok hareketlwndi surekli düşüyor kafasini çarpıyor sehpaların masaların altina gidiyor.bazen cikamiyor bazen masanin bacagina kafasiknu carpiyor falan filan derken o iyuyunca ancak rahatliyoruz.mesajini bile yeni gordum canim.Hosgeldin cananim bende geçkalmısım herkes gitmis
sana da .kızlar ben çıkıyorum hepinize şimdiden mutlu hafta sonları
bence nazar oldun sen nazar.teşekkür ederim emelcim ama bu hafta hiç kilo veremedim canım
Ay onu ara sıra ben se yapmalıyımEmelim aynanın karşısında çıplak otur göbüşün katlarını görünce doyarsın
Kızlar benden 3 yaş büyük ablam var
Aşağı yukarı aynı boydayız ve 55 Kilo civarında
Ama o kiloda olduğuna şaşırmıyom çünkü doğru dürüst bişey yemiyor
Kardeş olduğumuza inanamıyorum
Benim iştahımın yarısı onda yok
Bnle ablam gbi desene:)) bnmki se bndn 4 yas buuk iki cocuk anasi 55 kilo bile yok.:))
Bz seni biliorz abla haftaya acisni cikarip nrmlin iki kayi kilo verrsin:)aynıyız canım kilomuzu korumuşuz:)
Feyzacim ben seviniyorum kis geldiine desem inanir misin.cunku yazin evde yokuz annemlerde ve kayinvalidemlerdeyiz ben de bi düzen oturtamiyorum.ozellikle kendi annemde.allahim ya kadin ben kilo vermeye calistikca yedirmeye calisiyor.inanilmaz inaniyor ben kilo verirsem hasta olurum diye dusunuyor.zaten pek de iradeli sayilmam bilirsiniz.bu konuda bir de kotu tecrubemiz oldu.ben lise sondayim yine boyle tombikim.ekmek yerine etimek yiyordum.bir de dershaneye gidiyordum o zaman ve uzaktu ben yuruuordum.derken biraz kilo verdim.ama sarılık oldum.ben kilok verdiim icin olduğunu hic dusunmuyorum.ekmek hariç herseyi fazlasiyla yiyordum cunku.ama bizimkiler inaNin gecmis olsuna gelen herkese benin diyet yaptiimi o yuzden hasta olduumu söyleyip.bir de yedigim etimekleri gisterdiler bunlarla doyulur mu diye.zaten ergenlik dönemi herkese mahcup olmustum.iste boyle annem insan ustu hi caba sarfediyor.Gunaydın guzellerr..
Bende kahvaltımı yapıp bı bakıyım dedım.. havalar sogdu mu ne sankı..
Bu arada kıs adı en cok kılo almaya musaıt oldugumuz ay.. Dısarıda spor yapamıyoruz su ıhtıyacımız olmuyo yaz ayı kadar.. Usuyoruz hareketsızlık oluyo fılan derken bı onlem almalıyız..Hem ısınmamız ıcın hemde metomuz ıcın ılık su ıcelım dıyorum sabah kalkınca sırkeyle beraber de cok ıyı yag yakarız..
evde spora alısalım ayrıca.. Leslıecıler burdamııı!Ben anneannem gıttıkten sonra baslıcam leslıe-3 mıle yapmaya haftada 2 gun ara verıcem persemve ve pazar olarak. Sızler neler dusunuyosunuz yenı bı mevsıme gecıyoruz malum kahvaltımız fılan bıraz degısıcek.. neler yapsak acaba
Taşmi vurdu kafama neHadi dukkani ben kapatyim arkadaslar.herkese tatli ruyalar.ruyasinda hamburger neyim yiyen olmasin haaa yok oyle seyler yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?