- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo verirken ppsikoloji oknemli dimi ama..sen simdi yemis gibi hiss3diuosun ozlemcim.cok sakıncalı BİR durumTaşmi vurdu kafama ne
Valla ruyada yenilen mideyi etkilermi sayin zuhal abladan bi bilgi alalim.sahsen ruya bile olsa oyle tatmin oldumki gercek yemis gibi![]()
Kis hareket acisindan zor ama beslenme oladak bence daha kolayGunaydın guzellerr..
Bende kahvaltımı yapıp bı bakıyım dedım.. havalar sogdu mu ne sankı..
Bu arada kıs adı en cok kılo almaya musaıt oldugumuz ay.. Dısarıda spor yapamıyoruz su ıhtıyacımız olmuyo yaz ayı kadar.. Usuyoruz hareketsızlık oluyo fılan derken bı onlem almalıyız..Hem ısınmamız ıcın hemde metomuz ıcın ılık su ıcelım dıyorum sabah kalkınca sırkeyle beraber de cok ıyı yag yakarız..
evde spora alısalım ayrıca.. Leslıecıler burdamııı!Ben anneannem gıttıkten sonra baslıcam leslıe-3 mıle yapmaya haftada 2 gun ara verıcem persemve ve pazar olarak. Sızler neler dusunuyosunuz yenı bı mevsıme gecıyoruz malum kahvaltımız fılan bıraz degısıcek.. neler yapsak acaba
![]()
Menum
sabah 1 yumurta 4 kasik keş domates saalatalik yarim dilim ekmek
Ara 1 avuv üzüm
öğlen karnabahar haşlama yoğurt ama ustune BİRAZ mayonez sıktım Yarim dilim ekmek
ara yartim elma
aksam kuzu eti salata yoğurt.
emel süpersin tatlim maşallahKizlar biray onceki olculerimle aradaki fark soyle gogus 6 cm mide 4 cm gobekte 20 cm incelme olmus yuppiii
dar yedi olur firsat varken yazayım dedimmayonez olmamıs sankı ama bırazı ustune basa basa yazmıssn sanırm..aksamında saatı cok gec degılse kı saat daha 6.30 gayet ıyı gorunuyo..
![]()
Supersinn emelll maşallah tebrik ederim canimKizlar biray onceki olculerimle aradaki fark soyle gogus 6 cm mide 4 cm gobekte 20 cm incelme olmus yuppiii
Birincilik sana yaradi balımMenum
sabah 1 yumurta 4 kasik keş domates saalatalik yarim dilim ekmek
Ara 1 avuv üzüm
öğlen karnabahar haşlama yoğurt ama ustune BİRAZ mayonez sıktım Yarim dilim ekmek
ara yartim elma
aksam kuzu eti salata yoğurt.
Bende veriyim menumu bugün de niyetliydim daha simdilik 3 gun tuttum
18:23 1 tb zeytinyağlı barnunya
1 dilim tbe
1 kase yoğurt
Salata
4 zeytin
Su 1 ama 2 olur
Bende menumu yazayim
Sabah uyaninca kayisi cayi
11de 1 yumurta salatalik peynir domates 2 catal patates
Oglen yogurt 1 bardak sut peynir
Aksam mercimek corbasi 4 kasik manti
Cok zaman aliyo bu manti isi ya yap yap bitmedi bide ayni ozanle yiyebileydim![]()
hep tadimlik ya :-(
kızlar menümü paylaşıyorum
sabah geç uyandık ve kahvaltıyı da geç yaptık öğlenle bir oldu
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 kepçe çorba
ara
1 armut
akşam 1 lahmacun(eşim bu lahmacun için hır çıkardı bugün)
4 yk kabak
3 yk yoğurt
2.5 lt su
1 saat 10 dk yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem daha bugünü de böylece kapatmış oldum kızlarr
Ay di mi bugun kendime hakim olabildm su kek debasima dert oldu.hala bitmedi.misafir falan mi cagirsam ne.Birincilik sana yaradi balım
Allah kabul etsin muge.b3nim internet d3 sınirli.bi internet kafeye gidop 1 2 3 millik leslileri cd ye attirdim.cok güzel isime yaradı.tavsiye ederim.spor yürüyüş yuapamadiin zaman co iyi oluyor.Bende veriyim menumu bugün de niyetliydim daha simdilik 3 gun tuttum
18:23 1 tb zeytinyağlı barnunya
1 dilim tbe
1 kase yoğurt
Salata
4 zeytin
Su 1 ama 2 olur
bence utusu bitmemistirZuhal abla yok geceden beri nerelerde kaldi