Doğru söze ne denir
Ama haklıııı
Kız latife ediyozyok ablacım yağlar fışkırmıyor yaa o kadar da değil bacaklarım güzel yani vucuduma göre orantılı kilom karın bölgemde onunda çaresine bakmaya çalışıyorum işte
Emelim aynanın karşısında çıplak otur göbüşün katlarını görünce doyarsınZuhal ablamnn patatesleri toplasan 2 ceviz buyuklugundeydi
Ama dogru yemesem iyiydi de bi doyamadim ki valla ac kalktimmm
Kız latife ediyoz
Sporun, kasın önemini anlatmak için
Demekki güzel bacakların var haaa
Iste tarti onemli ama daha onmli olan syler var diorum:)) sporun faydalari:))yaaaa sen şakamısınnn
Bnle ablam gbi desene:)) bnmki se bndn 4 yas buuk iki cocuk anasi 55 kilo bile yok.:))Kızlar benden 3 yaş büyük ablam var
Aşağı yukarı aynı boydayız ve 55 Kilo civarında
Ama o kiloda olduğuna şaşırmıyom çünkü doğru dürüst bişey yemiyor
Kardeş olduğumuza inanamıyorum
Benim iştahımın yarısı onda yok
Su an az once edigm keki yemesydm istahm kacacakti bu yormdan sonra zatn yemicktm abla ama gec gorulmus bi yorum bnm adima:))Emelim aynanın karşısında çıplak otur göbüşün katlarını görünce doyarsın
Bizim kötü talihimizBnle ablam gbi desene:)) bnmki se bndn 4 yas buuk iki cocuk anasi 55 kilo bile yok.:))
Ben menünde neden kek görmedim acabaSu an az once edigm keki yemesydm istahm kacacakti bu yormdan sonra zatn yemicktm abla ama gec gorulmus bi yorum bnm adima:))
Ablam sbhlari hcbseye istahm gelmez nrmalde. Bunlar ii sardinama bnce de degsklik sart:) yarn klasik donates peynr zytn kahvaltisina doniym bariesram bugün biraz fazla ekmek olmuş
Öğlen 2 dil yeterli
Akşamda 1 kepçe çorba 1 dil Ekm değerinde Bide üstüne tekrar ekmek var
Akşama salata ekleseydin keşke
Gofret hiç olmamış şekercik
Tatlım kasın fazlalaştıkça vücudun daha çok kalori yakar
Hem kas yağa göre daha az yer kaplar onun için ne kadar kas olursa okadar sıkı görünürsün
Ohhh iyi yapmışın cnm menüde güzel, temiz evde otur keyfine bak şimdi
Çok iyi yapmışın cnm Tabiki öğrenmenin yaşı olmaz Allah muvaffakiyet versin inşallah
Çok sevindim
Allah kabul etsin cnm
Menüde güzel
Oruç olduğun için ekmeğe bişey diyemiyorum
Ayyyy teşekkür ederim cnm
Daha Erken ama darısı sizlerinde başına
Yok yok en ideali zaten 0.5 -1 Kilo cnm
Menü güzel Birgülüm
Sadece diyorumki hergün krep yiyosunya vücut alışmıştır arada değişiklik yapsan belki iyi olur
Yoktu cnku paylastgmda menumuBen menünde neden kek görmedim acaba
Sana hiç yakıştıramadım Birgülllll
Yarın artı olursan niye diye sorma
Cnm insan sevdiğine takılırmışAyyyy zuhal ablaaaa bugun oklarin hep bana saplaniyor niyeyse
Koca kobusumu gormem icin ciplak olmama yada aynaya gerek yokkkk
Anammmmm bide şerbetlimiYoktu cnku paylastgmda menumuSalak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Ayşş bileyrum oniiiYoktu cnku paylas menumuSalak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Ayşş bileyrum oniiiYoktu cnku paylas menumuSalak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Banada yaz ordan bi -5ablacım bana da _2 eklermisin önümüzdeki hafta için inş hedefe ulaşırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?