💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

yok ablacım yağlar fışkırmıyor yaa o kadar da değil bacaklarım güzel yani vucuduma göre orantılı kilom karın bölgemde onunda çaresine bakmaya çalışıyorum işte
Kız latife ediyoz
Sporun, kasın önemini anlatmak için
Demekki güzel bacakların var haaa

Kızlar benden 3 yaş büyük ablam var
Aşağı yukarı aynı boydayız ve 55 Kilo civarında
Ama o kiloda olduğuna şaşırmıyom çünkü doğru dürüst bişey yemiyor
Kardeş olduğumuza inanamıyorum
Benim iştahımın yarısı onda yok

Bnle ablam gbi desene:)) bnmki se bndn 4 yas buuk iki cocuk anasi 55 kilo bile yok.:))

Ablam sbhlari hcbseye istahm gelmez nrmalde. Bunlar ii sardinama bnce de degsklik sart:) yarn klasik donates peynr zytn kahvaltisina doniym bari

Ben menünde neden kek görmedim acaba

Sana hiç yakıştıramadım Birgülllll
Yarın artı olursan niye diye sorma
Yoktu cnku paylastgmda menumu Salak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere

Ayyyy zuhal ablaaaa bugun oklarin hep bana saplaniyor niyeyse

Koca kobusumu gormem icin ciplak olmama yada aynaya gerek yokkkk
Cnm insan sevdiğine takılırmış
Seni nasıl kaçamaklardan alıkoyarım diye çabalıyom
Bugün iyiydin yarına bozma diye
Bide haftasonu geldiki...

Yoktu cnku paylastgmda menumu Salak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Anammmmm bide şerbetlimi
Sen ona kek deme tatlı de
Hadi artıların hayırlı olsun

Yoktu cnku paylas menumu Salak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Ayşş bileyrum oniii cok leziz olur krem şantili serbetli hashasli afiyet olsun şekerimm

Yoktu cnku paylas menumu Salak ben. Dun herkes yerken ben yemedim direndim bgn ndn yedm durduk yere anlams diilim. Yalnz cok guzel olms hashasli serbetli filan Yazik oldu sbhki yedihm guzel ogunlere
Ayşş bileyrum oniii cok leziz olur krem şantili serbetli hashasli afiyet olsun şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…