• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlarrrr ben gene yedim ywdim sistimmm allahimmm noluyooo bana ufffffff yaaaa

Canan bende yanik yanik ninni soyluyomda uyuyor ama devami gelmiyo be gulum :-)

insülin direnci mi var yerken kendini tutamaz insan ama tutman lazım tabi canım bunu kaçamaktan say devam et yani telafi et canımm:KK9:

kızlar bugünkü menüm bunlardı

:sabah
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 kk beyaz peynir
4 zeydin
yarım salatalık
yarım domates
2 dilim ekmek

ara 1 şekersiz türk kahvesi 1 elma

öğle
4 yemek kaşığı dolusu patlıcan tava
3 yemek kaşığı yoğurt
salata

ara 1 finsan yeşil çay 2 tane büskivi

akşam
4 yemek kaşığı dolusu patlıcan tava
haşlanmış et
4 yemek kaşığı yoğurt

1 saatte yürüyüş yaptım kızlar yatana kadar da bişey yemem artık nasıl gidiyor kızlar anlatın biraz motive olalım biraz yahuu paylaşın sizde ne yeyip içtinizz :KK68:

Asya menun cok guzel canimmm

Ben yazmicam cunku sacma.sapan ywdim de yedim offf.

Benim ki ac gozluluk canim insulin dirwncim falan yok

o daha güzel canım önce gözünü doyur sonra yemeğe başla canım sonucu hayal edince insan kendini harika hissediyor bugün genel temizlik misafir pazar falan yoktu kendim için zaman ayırdım canım herşey çok güzel olacak çokk :KK73:

Kizlar bu sbh esim de bn de kahvalti nodunda diildik erken de uyandik ama kahvalti yapmadik. Bi parca pestil atistirdim sabah:)

Oglen ve aksam yemegimz de tek ogunde toplanmis oldu.

Bi kase mercimek corbasi
Bi kac kasik firnda patatesli tavuk- yalnz besamel sos da vardi, cok masum sayilmaz:)
O kdr sisirdi ki bunlar aslnda kuru fasulye ve pilav yapmstm ozenerek ama ikisini de yiemedim, tadina dahi bakmadim.
Kabak salatasi yedim biraz da.

Aksam
Cayin yaninda bi avuc findik
Bi kac ceviz
Biraz da pestil

Gunaydinnnn

Cuma cumartesi pazar yememin sonucu + olarak dondu

Cuma 80.1
Pazartesi 81.4
Fark +1.300 gr

canım hemen kendini toplamalısın kararlı olmalısın arada gelgitlerde olur tabiki telafisini yaparsın ben cumadan cumaya tartılacam canım cuma günü tartıldığımda 78 dim bakalım bu cuma günü ne çıkıcak o_O

bugün çok iyi hissediyorum kendimi kızlar enerji lazım enerjiii :rolleyes:sabah kahvaltımı hazırlıyorum menümü vereyim hemen
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan zencefilli yeşil çay ohhhhhh miissssssss

Ben motivebicin pazartesi sali bildirim yapilan.gunluklere de yaziyorum ondan.tartiliyorum ama.isler karisiyor

canım diyetini aksatmasan bile arada duraksamalar hatta fazlalıklar çıkabiliyor sen şu bir kaç gün özellikle sebze ağırlıklı beslen toplarsın merak etme

Back