Menün güzel cnmBen geldim netten dolayi giremedim dun. Yemeklerine dikkat ediyorum. Abartiya kacmadim. Kahvsltim aynı. Aksam yemegim. Sarimsakli kofte yaninda cacık ama karnimi tam doyurmuyorum tabi. Bi kac tane kiraz yedim 2.5 3 litre suyumu da iciyorum. Bu arada ben persembe cuma cumartesi pazar yokum malesef. Yaylaya gidiyorum orda net cekmiyo. Kila veremesem de kilomu koruyacagim. Cisslardan uzak duruacagim. Ve az once tartildim 80.1 gordum. Anlam veremiyorum boyle kilo vermeme yaniltmasindan korkuyorum. Ama eger böyle saglikla vereceksem cok guzel
Valla ne desen haklısın cnmcıkcıkcık hıc yakıstıramadm.. eslesmıstık bıde bız.. tozutma cozutma hıııccc anlamam..bugun odem attırıcı detokslar yap kendıne maydonoz suyu yogurt fılan.. yarın tartılıcaz (+)yı bırak (-) gormemız lazım bızım.. gecen gun tartıldıgmdan sonra tartılmadm ama bugun suyumu ıctım 1.5 lt kadar bı haslanmıs yumurta yedım bı fıncan nescafe bı tane salatalık yedım aksam da menumde salata sehrıye corbası bolca su ve taze fasulye var.. pılava dokunmucam pıde belkı yıyebılırm salatanın suyuna batırmanın keyfı bambaska ve son gunler zaten.. ha bu arada 300 ıpımı atladm annemle bıseyler bakmak ıcın yaklasık yarım saat yurudm pek spordan sayılmasa da oyle mutlu oldm kı bı ıkı magazaya gırdık annemn alısverıs yaptıgıı. ordakı satıs temsılcılerı bana ne kadar zayıfladgmı soyledıler cok cok cok mutlu oldm.. sımdıden farkedılıyosa ohoo dedımm hepınıze az kalorılı ıftarlar.. yarın tartı ve ılk hafta sonuclarını alma gunu.. temızlıktı alısverıstı derken yaktıgmz kalorılerı gerı almayalm.. yarın regl bıle olsak bıcogumz gecen haftaya gore kılo almamıs olmamz gerekıyo.. sabıtler kabulum.. hepınıze guvenıyorum kızlar opuldunz kendınıze cok ıyı bakın.. ıftardan sonra gelıcem yıne.. menusunu yazsın herkes okuyorm tek tek..
Ondan biraz korkuyorum cunku iştahım gercek patlama yapiyo abla. Ama dikkat edicem veremesemde koruyacagim kilo muMenün güzel cnm
Bugünkü bildirimini baz alırım hesaplarken
Ohh ne güzel yayla havası, bol bol oksijen al iyi dinlen aman dikkat et açık havada iştah patlaması yaşama
Geçmiş olsun cnm Hadi yine ucuz atlatmışın Allah beterinden saklasınKuafore gitcektim kapi kapandi ve uzun ugraslar sonunda evime girdim sukur tum komsular seferber oldu biri celik kapida biri balkondancok komik ya yemek verelim dediler diyetteyim zaten az yiyorum dedim ve son 10 dakkada bukadar olur
Biraz ekmek hamurişi tatlıya dikkat etmeye çalışOndan biraz korkuyorum cunku iştahım gercek patlama yapiyo abla. Ama dikkat edicem veremesemde koruyacagim kilo mu
Bende iftarda 2 dilim kepekli ekmekle kasarli tost yaptim incecik boyle yaninda 1 tane kayisili activia ama yarim kase yogurtla birlikte yiyorum.3 catal karpuz bolsu
sana ıyı gelen bıseyse ıyı yapmıssn o halde abla.. ayy ınsallah dısarıdan farkedılır sekılde ıncecık olucaz.. 38 beden ıstıyorum tum kıyafetlerımıValla ne desen haklısın cnm
Ama dediğim gibi gözüm doydu
Bana tuzsuz yağsız haşlanmış patates iyi geliyor
Bugün öğlen -akşam 3 küçük patates yedim
Artının çoğu gider heralde
Zamanla daha ne güzel sözler duyacaksın
Yavaş yavaş alıştır kendini
Tabiki çıkar tatlımsana ıyı gelen bıseyse ıyı yapmıssn o halde abla.. ayy ınsallah dısarıdan farkedılır sekılde ıncecık olucaz.. 38 beden ıstıyorum tum kıyafetlerımıyarın sabah ac karnına tartılıcam bu arada ustumu cıkarıymı cıkarmıymı benn gecen defakı kıyafetlermlemı tartılıym yoksa? napsamkı acep
pekı o halde.. bu arada aksam ustu ben burdan sonra tartıldm ama kıyafetlermleydı bılemedım soylesemmı yoksa yarınımı beklesemTabiki çıkar tatlım
Senin asıl kilon kıyafetsiz, aç karna olandır
Yarın tekrar tartıl istersenpekı o halde.. bu arada aksam ustu ben burdan sonra tartıldm ama kıyafetlermleydı bılemedım soylesemmı yoksa yarınımı beklesem
Bu saatte ne uykusu Kızzz sonra gece uyuyamıyonSabahtan beri bekliyorum tam herkes coşmus ben uyya kalmisim yaw
Yarın tekrar tartıl istersen
Oruçsan iftardan önce değilsen ya yarın sabah yada cuma nasıl istersen
Ben cuma bildirim yapıcam
afıyet olsun genel olarak ıyı menu.. ama ben cok fazla tavsıye etmıyorm hazır gıdaları.. tamam hazır yogurtlarda oyle ama actıvıa yemenı onermıyorum bı arkadasm tum ogle aralarını lısedeyken meyvelı yogurt yıyerek gecırmıstı nedenlernı cok hatırlamıyorm ama memnun kalmadıgnı soyledı. yınede sıkayetn yoksa devam edebılırsn tabı sen
cnm dukan yaparkende yerdim genelde ben aslinda zararlidir diye duymustum ama tadinida cok seviyorum hele diyette onu yiyince mutlu oluyorum.
Bide zuhal abla gibi iftarda patates yedim birkacgun bendede eksi olmak icin ise yariyo fakat kabizlik basliyo ondan almaya basladim.
uyarin icin tesekkur ederim
kayisi cayi kullanmistim eskiden cok guzeldi gene almayi dusunuyodum 2 gundur
2 gecedir geç yatip erken kalkiyodum storperdenin sana yazdigi uzuuuunnnn msj i okurken uyumusum bide yarisini kalkinca bitirdimBu saatte ne uykusu Kızzz sonra gece uyuyamıyon
Tek kaysı çayımı yoksa Form çayımıcnm dukan yaparkende yerdim genelde ben aslinda zararlidir diye duymustum ama tadinida cok seviyorum hele diyette onu yiyince mutlu oluyorum.
Bide zuhal abla gibi iftarda patates yedim birkacgun bendede eksi olmak icin ise yariyo fakat kabizlik basliyo ondan almaya basladim.
uyarin icin tesekkur ederim
kayisi cayi kullanmistim eskiden cok guzeldi gene almayi dusunuyodum 2 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?