💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menün güzel cnm
Bugünkü bildirimini baz alırım hesaplarken

Ohh ne güzel yayla havası, bol bol oksijen al iyi dinlen aman dikkat et açık havada iştah patlaması yaşama

Valla ne desen haklısın cnm
Ama dediğim gibi gözüm doydu
Bana tuzsuz yağsız haşlanmış patates iyi geliyor
Bugün öğlen -akşam 3 küçük patates yedim
Artının çoğu gider heralde

Zamanla daha ne güzel sözler duyacaksın
Yavaş yavaş alıştır kendini

Menün güzel cnm
Bugünkü bildirimini baz alırım hesaplarken

Ohh ne güzel yayla havası, bol bol oksijen al iyi dinlen aman dikkat et açık havada iştah patlaması yaşama
Ondan biraz korkuyorum cunku iştahım gercek patlama yapiyo abla. Ama dikkat edicem veremesemde koruyacagim kilo mu

Kuafore gitcektim kapi kapandi ve uzun ugraslar sonunda evime girdim sukur tum komsular seferber oldu biri celik kapida biri balkondan cok komik ya yemek verelim dediler diyetteyim zaten az yiyorum dedim ve son 10 dakkada bukadar olur
Geçmiş olsun cnm Hadi yine ucuz atlatmışın Allah beterinden saklasın

O şartlarda menüyüde iyi idare etmişin

Ondan biraz korkuyorum cunku iştahım gercek patlama yapiyo abla. Ama dikkat edicem veremesemde koruyacagim kilo mu
Biraz ekmek hamurişi tatlıya dikkat etmeye çalış
Yoksa ,et türü salata bol yeşillikle hem gözünü hem karnını doyur

Bugün kızımla alışverişe gittik. Mutfak alışverişini hallettik.O da bayram için bişeyler baktı ama bulamadı. Benimde bi kaç alternatifim var daha karar vermedim

Dünkü saçmalığımı bugün telafi ettim
Öğlen 3 akşam 3 küçük patates yedim
Bana iyi geliyor, yağsız tuzsuz olunca
Bakalım yarına ne kadar gidecek

Kızlar eğer cuma bildirim yapamam diyenler yarın yapsın ,isteyen cuma
Ben cuma akşamı yaparım listeyi

Bildirim yapmayanların yuzdesi haftaya ikiye bölünür
Ama sorumluluklarımızı bilelim lütfen

Bende iftarda 2 dilim kepekli ekmekle kasarli tost yaptim incecik boyle yaninda 1 tane kayisili activia ama yarim kase yogurtla birlikte yiyorum.3 catal karpuz bolsu

afıyet olsun genel olarak ıyı menu.. ama ben cok fazla tavsıye etmıyorm hazır gıdaları.. tamam hazır yogurtlarda oyle ama actıvıa yemenı onermıyorum bı arkadasm tum ogle aralarını lısedeyken meyvelı yogurt yıyerek gecırmıstı nedenlernı cok hatırlamıyorm ama memnun kalmadıgnı soyledı. yınede sıkayetn yoksa devam edebılırsn tabı sen

sana ıyı gelen bıseyse ıyı yapmıssn o halde abla.. ayy ınsallah dısarıdan farkedılır sekılde ıncecık olucaz.. 38 beden ıstıyorum tum kıyafetlerımı yarın sabah ac karnına tartılıcam bu arada ustumu cıkarıymı cıkarmıymı benn gecen defakı kıyafetlermlemı tartılıym yoksa? napsamkı acep

Tabiki çıkar tatlım
Senin asıl kilon kıyafetsiz, aç karna olandır

pekı o halde.. bu arada aksam ustu ben burdan sonra tartıldm ama kıyafetlermleydı bılemedım soylesemmı yoksa yarınımı beklesem
Yarın tekrar tartıl istersen
Oruçsan iftardan önce değilsen ya yarın sabah yada cuma nasıl istersen

Ben cuma bildirim yapıcam

cnm dukan yaparkende yerdim genelde ben aslinda zararlidir diye duymustum ama tadinida cok seviyorum hele diyette onu yiyince mutlu oluyorum .
Bide zuhal abla gibi iftarda patates yedim birkacgun bendede eksi olmak icin ise yariyo fakat kabizlik basliyo ondan almaya basladim.
uyarin icin tesekkur ederim
kayisi cayi kullanmistim eskiden cok guzeldi gene almayi dusunuyodum 2 gundur

pekı bakalım kendnını daha ıyı bılırsn sen.. kayısı gercekten ıse yarıyo ama orası kesın

Tek kaysı çayımı yoksa Form çayımı
Çünkü içinde sinemaki olduğu için Form çaylarını sık tüketmemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…