• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bide azcik kandil simidinin ucundan tirtikladim cok severim ceyrek anca.bu arada kacamak yaptigim zamanlarda yediğim şeyi iyice çignerim azda olunca arti yapmiyo cok denedim.
Şöyle kisiye ozel bir diyet robotu yapsalar kaçamak yapcagin zaman eline bir tane patlatsa :KK70: :d
Bize ele vurmakda işe yaramaz heralde, o Robotu paramparça ederiz :KK70:

Nette okumuştum kadının Biri az yemek için dilinimi diktirmiş öyle tuhaf bişeydi

Bende öyle güzelim uyku düzeni alt üst oldu
Neyse az kaldı tekrar normale döneriz inşallah
Senin eşin halâ gececimi çalışıyor yoksa değiştimi
Bide oğlun kaç yaşındaydı
Yaz sezonu cikana kadar gececi
Gece derken 4 te gidiyo 1 de geliyo
7.5 yillik evliyim oglum 6 yasinda

Bide azcik kandil simidinin ucundan tirtikladim cok severim ceyrek anca.bu arada kacamak yaptigim zamanlarda yediğim şeyi iyice çignerim azda olunca arti yapmiyo cok denedim.
Şöyle kisiye ozel bir diyet robotu yapsalar kaçamak yapcagin zaman eline bir tane patlatsa :KK70: :d
Bugün ben sınırı çok aştığım için Size bişey demeye hakkım yok zaten :cry:

Aman aman su, çay şifadır güzelim
Boşversen sen uyma eşine
Eşin ne diyor diyet yapmana
Ben bugün biraz fazla yedim diye benimki gözüme bakıyor
Eee adam haklı defalarca alıp verince yine aynı olacak bırakacam diye korkuyor

Bugun daha konusu oldu oda zayiflari ramazanda hep kilo alanlardan olurdum kiziyodum niye diye.sabah 55 lerden bahs3dince guldu iddaya girdik 38 beden bir elbise ve bir ayakkabi alcak.
Hicbir zaman zayif biri olamadim zaten kucukken zayifmisim lisede 58 dim ama taekwondo yaptim 1.5 sene gunde çift antreman yapiyodum ondan zayifdim.ama hic hatirlamiyom bedenimi ya niyeyse valla.evlenince aldim 70 le dugunum oldu 74 le hamile kaldim 88 doguma gittim 78 e indim dogumdan sonra.
Sonra dukan diyeti yapmistim 63 lere dustum

Bugun daha konusu oldu oda zayiflari ramazanda hep kilo alanlardan olurdum kiziyodum niye diye.sabah 55 lerden bahs3dince guldu iddaya girdik 38 beden bir elbise ve bir ayakkabi alcak.
Hicbir zaman zayif biri olamadim zaten kucukken zayifmisim lisede 58 dim ama taekwondo yaptim 1.5 sene gunde çift antreman yapiyodum ondan zayifdim.ama hic hatirlamiyom bedenimi ya niyeyse valla.evlenince aldim 70 le dugunum oldu 74 le hamile kaldim 88 doguma gittim 78 e indim dogumdan sonra.
Sonra dukan diyeti yapmistim 63 lere dustum
Kız bi elbise bi ayakkabıya tav olmasaydın
Birazdaha büyük bişeyler isteseydin

Bende 2 Hamilelikten sonra hep vermiştim hemde uğraşmadan
Ama 3.den sonra kendimi saldım üstüne aldıkça aldım
Bende 56 -58 le evlenmiştim. 3.doğumdan sonra 75 olduğumu gördüm sonrasındada bidaha o rakamları hiç göremedim
Aslında bu yaşta belki 70 bile normal durur bana ama eşime inat 65 olacam
Daha fazlası çok çirkin olur
Yaş geçtikçe Kilo boy oranı değişiyorya

Bende 56 -58 le evlenmiştim. 3.doğumdan sonra 75 olduğumu gördüm sonrasındada bidaha o rakamları hiç göremedim

Ay bana bisey almasina gerek yok kıskansın yeter bir kackere kilo olayindan gonlumu kirdi eskiden

Bnm esim kiloyu hiç sevmez olabildigince ince ister bende kiziyom tabi ozaman beni niye aldin diye.zayifladigimdada yeter bukadar nerden cikti bu kilo verme senelerdir ayniydin niye birden kilo verme istegi duydun falan demeye basladi tabi ben bir seviniyodum icten içe oh olsun

Bnm esim kiloyu hiç sevmez olabildigince ince ister bende kiziyom tabi ozaman beni niye aldin diye.zayifladigimdada yeter bukadar nerden cikti bu kilo verme senelerdir ayniydin niye birden kilo verme istegi duydun falan demeye basladi tabi ben bir seviniyodum icten içe oh olsun
Aslında hangi erkek seferki kiloyu
Sen kendini hangi kiloda görmek istiyosan o kiloda ol

Bende eşimden ve başkalarından yeter artık, demelerini duymak istiyorum
Aslında çevredekiler diyoda daha eşimden ses yok
Bende diyomki bigün bana yalvaraksın yeter artık verme diye :KK70:
Bence 65 olunca yeter dicektir
Düşünüyom acaba 65 olunca resmini çekeyim duvara asayım o rakamın :KK70:

Aslında hangi erkek seferki kiloyu
Sen kendini hangi kiloda görmek istiyosan o kiloda ol

Bende eşimden ve başkalarından yeter artık, demelerini duymak istiyorum
Aslında çevredekiler diyoda daha eşimden ses yok
Bende diyomki bigün bana yalvaraksın yeter artık verme diye :KK70:
Bence 65 olunca yeter dicektir
Düşünüyom acaba 65 olunca resmini çekeyim duvara asayım o rakamın :KK70:

Bence sen hiç karısma eşin çerçeveletsin :-D

Bu aksam sessiz burasi galiba bende olmasam canin sıkılcaktı yemeklere yuklencektin :KK70:
Eee normal insanlar yatar bu saatte :KK70:
Şu anda yemek göresim yok öööö durumdayım
Sadece yarın ne kadar artı olacam onun sıkıntısı var
Tabi yer yer sonra kara kara düşünürüm böyle
Gerçi ilk defa böyle oldu

Eee normal insanlar yatar bu saatte :KK70:
Şu anda yemek göresim yok öööö durumdayım
Sadece yarın ne kadar artı olacam onun sıkıntısı var
Tabi yer yer sonra kara kara düşünürüm böyle
Gerçi ilk defa böyle oldu
Bende yemiycektim bisey ama sabah cok acikiyorum bugun dise gittim niyetli degildim erkende yedim acikirim 1 dilim kasarli ekmek 1 minik domates 1 yumurta yicem. Korkuyom yemeye :-)

Bende yemiycektim bisey ama sabah cok acikiyorum bugun dise gittim niyetli degildim erkende yedim acikirim 1 dilim kasarli ekmek 1 minik domates 1 yumurta yicem. Korkuyom yemeye :-)
Yarın oruç tutacaksan tabiki ye güzelim
Kaşar yerine beyaz peynir olsa daha iyi
domates salatalık yeşillik yemekten korkmayın

Yarın oruç tutacaksan tabiki ye güzelim
Kaşar yerine beyaz peynir olsa daha iyi
domates salatalık yeşillik yemekten korkmayın
Beyaz peynir ve tereyagimi kendim yapiyorum yagli peynir o daha kalorili geldi ustunde kasar eritilmis ekmege bayilirim ben .ay burayi sevdim mutlu oluyo insan neyse i.g geç oldu sabah ola hayir ola herkes zayif ola :-)

Beyaz peynir ve tereyagimi kendim yapiyorum yagli peynir o daha kalorili geldi ustunde kasar eritilmis ekmege bayilirim ben .ay burayi sevdim mutlu oluyo insan neyse i.g geç oldu sabah ola hayir ola herkes zayif ola :-)
Beyaz peynir yağlıda olsa kaşar kadar olmaz hem daha doyurucu olur ama senin seçimin

İnşallah yarın daha azimle uyanacaz zaten bi sürü iş beni bekliyor hiç yemek düşünecek zamanım olmıcak

İyi geceler güzellik tatlı rüyalar :KK15:

açılışı yapayım. günaydınn :KK49:
ee sen şımarıklık yap 70.9 u gördüm diye bugun 71.1 i gör! olacağı buydu :KK53:
bugun elimden geldigince daha hafif şeyler yiyecegim bakalım :oops:
sabah: 1 yumurta, 1 ufak elma

Back