• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay burda cok kilolu durmuşum aynada okadar görmüyorum sanki kendimi resim çekinince anliyorum ama gobek falan indi bnm baya belim ince olmadi hic belim incelsin istiyorum masaj aletim var onla masaj yapiyorum

Ay kizlar dalga geccek bizle saat kac oldu hala lak lak ediyom
İlk koyduğun resimde pardüsü olunca tam belli değil hatların. Ama yüzünden belli verdiğin
Öbüründe daha büyük duruyorsun sonrakinde yaşın küçülmüş. Senin daha çok göbek problemli heralde. Verdikçe her tarafın toparlanacak güzel yüzün iyice güzelleşecek

Diğerleride gelince sıkılmaz okunacak sayfa olur

Albümde resimleri tek tek ayarlamak gerekiyormuş ,o yüzden açılmamış resimler
Şimdi diğerlerinide açtım isteyen bakabilir

Ay senin msjla karismis noldu buna neyse sen anlarsin tecrubelisin neyse sana i.g abla boyle giderse bizim icin cok gece var daha tatli ruyalar

Ay senin msjla karismis noldu buna neyse sen anlarsin tecrubelisin neyse sana i.g abla boyle giderse bizim icin cok gece var daha tatli ruyalar
Sanada tatlım yarın son, ondan sonra normal düzene geçeriz heralde
Bende yoğurt yapıp yatacam

Sanada tatlım yarın son, ondan sonra normal düzene geçeriz heralde
Bende yoğurt yapıp yatacam

Beyazli resim müthis en vermis halin galiba yuzunde daha genc duruyo esinin cerceveletmesine az kaldi seni merak etme.
Icten ice baslamistir kiskanmalar :-)

Beyazli resim müthis en vermis halin galiba yuzunde daha genc duruyo esinin cerceveletmesine az kaldi seni merak etme.
Icten ice baslamistir kiskanmalar :-)
Orda 82 falandım şimdi biraz artıda olsa 79 diyelim
70 é doğru gelince daha iyi olur heralde

Günaydın günaydııın günaydıınn! :KK200:

Ya iki gündür filan benim dengeler karıştı bir de regl olduğumda çok kötü sancılı geçiyor bu yüzden gelemedim.
Sıcak su torbamda patlamasın mııı kaldım acılar içinde ağrı kesicilerleee:KK62:
Ablacım dediğin gibi biz bayramdan sonra toplayacaz heralde kendimizi. Hem beslenme düzeni olsun hem spor olsun.
Tartı + gösteriyor, reglin etkisinden midir başka nedenden midir bilemem. :KK57:
Bayram arefesi herkesssscikler yoğun sanırım :21:

Bu arada kilo bildirimimi yapayım.. 85.8

Günaydınnnnn tatlı fıstık adaylarım :KK24::KK24:
Bugün belliki kimse gelemicek
Bende birazdan işlere başlıyorum
Arada bakarım yinede

Ya iki gündür filan benim dengeler karıştı bir de regl olduğumda çok kötü sancılı geçiyor bu yüzden gelemedim.
Ablacım dediğin gibi biz bayramdan sonra toplayacaz heralde kendimizi. Hem beslenme düzeni olsun hem spor olsun.
Tartı + gösteriyor, reglin etkisinden midir başka nedenden midir bilemem. :KK57:

Sanada günaydın tatlım

Kimilerinde regli zamanı çok ödem olabiliyor onunda etkisi belki vardır sıkma canını
Bayramı az zararla atlatalım pazartesi bomba gibi bi başlangıç yapıcaz

Günaydin cnm şanssizsin bugun desene benim kilom o dönemde hiç etkilenmez .inşallah bayramdan sonra - olmaya başlarsin hadi bakalim
Bende bu sabah 74.4 ciktim

Kızlar akşam şişman manifasto demetin hikayesini okudum
Gerçi bloğu açılmıyor bazı yazılarını buldum
Diyete başlamadan önceki duygularını çok farklı güzel bi dille anlatmışki
Sizlerde bi bakın derim

Çok geçmiş olsun canımm..
Sıcak su torbası üzerinde falan patalamadı dimii :O

----
Ayrıca herkese Tünaydııınlar
Dün giremedim aslında hiç moralim yok bugünde dünü telafi etmek için gireyim dedim.. nasılsınız? bayram telaşı başladı mı?
Dün yediklerimi yazarsam: sabah 2 kızarmış yumurta, 1 salatalık, sanırım yaklaşık yarım domates yemiştim
öğlen: 1 peynirli kabak kayık
ara: küçücük kare fındıklı gofret
akşam: 4 tane parmak köfte + salata
yaklaşık 3 litre de su içtim
---
Bugün sabah: 1 haşlanmış yumurta + yarım salatalık
kahvaltıyı 10:30u geçe yaptım ama hala canım birşey istemedi yerim herhalde öğle yemeğini
simdi yazarkende 1 bardak sade kahve içiyorum.

Ayrıca sabah kalktığımda kahvaltıdan önce tartıldığımda 96.8 çıktım

Çok geçmiş olsun canımm..
Sıcak su torbası üzerinde falan patalamadı dimii :O

----
Ayrıca herkese Tünaydııınlar
Dün giremedim aslında hiç moralim yok bugünde dünü telafi etmek için gireyim dedim.. nasılsınız? bayram telaşı başladı mı?
Dün yediklerimi yazarsam: sabah 2 kızarmış yumurta, 1 salatalık, sanırım yaklaşık yarım domates yemiştim
öğlen: 1 peynirli kabak kayık
ara: küçücük kare fındıklı gofret
akşam: 4 tane parmak köfte + salata
yaklaşık 3 litre de su içtim
---
Bugün sabah: 1 haşlanmış yumurta + yarım salatalık
kahvaltıyı 10:30u geçe yaptım ama hala canım birşey istemedi yerim herhalde öğle yemeğini
simdi yazarkende 1 bardak sade kahve içiyorum.

Ayrıca sabah kalktığımda kahvaltıdan önce tartıldığımda 96.8 çıktım
Ne oldu cnm niye moralin bozuk
Paylaşmak istersen Biliyosun burdayız

Bugünlerde herkeste bir telaş bir sıkıntı var sanırım.

boomdada boomdada Yok canım göbeğim azcık yanınca fark ettim ki küçük bir yırtık oluşmuş. Canım hayırdır senin neden moralin bozuk yannda olduğumuzu unutma paylaşmak istersen eğer :KK19:

Normalde sürekli buralardaydım bende de bir halsizlik var dunyadamisafir dunyadamisafir normalde coşturuyoruzz burayı :p İnşallah bayram sonrası herkes bomba gibi gelecek ben inanıyorumm :KK49: Bayramda bol bol neşe, enerji toplayın geliin hanımlar.:KK68:

En Büyük TÜRKİYE 10.07--17.07 En Büyük TÜRKİYE

mefkurem 78.8
Storperde 78.4
Srgn avc 82.2/ 80.1/2.1/ %2.55
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3/85.8/-0.5/ %-0.58
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
boomdada 98.6/ 96.8/1.8/%1.83
Lorinem 85.3
Canan456 - 71
Dunyadamisafir 75