• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben geldiiiimmmm !.. :KK68::KK68::KK68:

Dün o kadar perişan haldeydim ki sabahın 6 'dan akşam 10'a kadar sürekli dışarıdaydım ordan oraya koşturup durduk. Çook yorucu yoğun bi gündü üzerine bir de migrenim tuttu ve regl oldum sormayın halimi. Arkadaşımın tayini çıkmıştıı çook uzak bi yere onun uğraşıydı vs vs perişan oldum resmen sonra uyuyakalmışım çok fena halde ağrı kesicilerle. İnanın ne yedim ne içtim onu bile bilmiyorum anlayacağınız karıştı benim menüler ama toparlarım onu da ne yapayım. Kendimi bitkin hissediyorum kan sorunum olduğu için mi nedir regl dönemlerinde de daha da halsiz bi halde oluyorum. Bu bayram öncesi bi iki günüm de yoğun geçebilir. Sizleri özledim fındıklarım ! :KK200: Yeni gelen arkadaşımız dunyadamisafir dunyadamisafir hoşgeldinnnn:KK19:

* Ayh! N'olur beni de takibe alın fotoğraflarınızı ben de göreyimm. :KK51:

Şuraya bayram öncesi motivasyonlarından birini bırakıyorum !
Ucundan tırtıklayın.. :cool:

Weightloss-woman.jpg

H

Dün o kadar perişan haldeydim ki sabahın 6 'dan akşam 10'a kadar sürekli dışarıdaydım ordan oraya koşturup durduk. Çook yorucu yoğun bi gündü üzerine bir de migrenim tuttu ve regl oldum sormayın halimi. Arkadaşımın tayini çıkmıştıı çook uzak bi yere onun uğraşıydı vs vs perişan oldum resmen sonra uyuyakalmışım çok fena halde ağrı kesicilerle. İnanın ne yedim ne içtim onu bile bilmiyorum anlayacağınız karıştı benim menüler ama toparlarım onu da ne yapayım. Kendimi bitkin hissediyorum kan sorunum olduğu için mi nedir regl dönemlerinde de daha da halsiz bi halde oluyorum. Bu bayram öncesi bi iki günüm de yoğun geçebilir. Sizleri özledim fındıklarım ! :KK200: Yeni gelen arkadaşımız dunyadamisafir dunyadamisafir hoşgeldinnnn:KK19:

Hoşbulduk cnm teşekkur ederim geçmis olsun
Resimler seninmi

bu arada 89 lu olduğunu yakaladim :-)
Bende bende
hangi ay cnm

Canım bence menün gayet güzel olmuş :) benim yaptığım karbonhidrat diyetine de çok benzemiş bu yediklerin^^

-- Benimkileri de yazayım
Sabah yediklerimi yazmıştım tekrar edersem : 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim domates, Yarım salatalık, 4 zeytin, 2 parça keçi peyniri ve azıcık ekmek
Öğle: 1 porsiyondan biraz fazla bol acılı menemen + 1,5 salatalık
Ara: 1 adet çilek + sade kahve
Akşam: 2 tane peynirli kabak kayık + bol mevsim salata
genel olarak gün içerisinde 2 sade kahve + 1 karışık bitki çayı ve 2,5 litreye yakın su içtim :)
Günün karbonhidrat tüketimine gelirsek: 34,16 ile kapanışı yaptım :) gönül isterdi ki 30 ile kapatılsın ama 4,16 da bana katılmak istedi bende kıramadım :KK43: :KK70:

evet menülerimiz benziyor canım evet ben de az kh la beslenmeye çalışıyorum bana yaramıyor beyaz ekmek pirinç falan en fazla bulgur yemeye çalışıyorum ya da tam tahıllı ekmekler gibi senin menün de çok güzel olmuş

yok ablacım ne tosunu.. bu arada bı arkadasımmla cıktım bugun dısarı (dukan yapalım abla es oldukya o yuzden ozellıkle sana soyluyorum.. )21 kılo vermıs agzım acık kaldı.. koruma evresını fılan bırebır yapmıs bana resımlerını gosterdı ınanamadım..en son lısede gormustm yenı geldı unıden ıste bulusalım dedık.. abla yok oyle bısey yaa :KK57: bı bucuk senedır kılo da almamıs.. ben hemen yarın baslıyorummmm.. :KK22: zaten dıkkat edıyodm bu super olucak gıbı :KK45:oyle bı gaza geldım kı ne dıcem bılmıyorumm

Canım dukan da tam bir protein diyeti işte direk aç kalmadan yağlardan gidiyor ondan da yaptım ben ama sürdüremedim çünkü midem almadı artık kepek ve tavuk ara verdim şimdi az kh lı beslenmeye çalışıyorum..çok güzel kilolar veriyor insanlar..30-40-50-60 kg veren insanları tanıyorum

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemcim sende benim gibi gece kuşlarındanmısın

Bu arada balikkiz varya oda özlem
İkinizin arasında dilek tutayım bari

Tut ablacım Allah gönlüne göre versin..

Aynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldi :-)

hah o benim işte ben ben

Merhaba kızlar.. reglıym kucuk bı dılım kek ve yaklasık 1 lt suyumu da ıctım.. bı fıncan da 2sı bırarada. :KK50: bu arada 18nde bayramın ıkıncı aksamı kuzenımn dugunu var bu zamana kadar hıc detoks yapmadım kısa surelı olması ıcın.. ınternette baya arastrdm dukanın atak evresını yapmayı dusunuyorm.. 2-3 gune etkısını gosterır umarm.. kekı saymazsak bugunden ıtıbaren baslayabılırm dımı.. :KK33::oops:

Selam millet :KK3: :KK3: :KK3:
Bugün heralde herkes yoğun olur
Benimde çok işlerim var temizlik alışveriş Vs.
Arada bakarım yine
Hepimize kolay gelsin
Bu arada bugün tartıldım geçen haftaya göre baya bi artıdayım bakalım 2 güne gidecekmi

Selam millet :KK3: :KK3: :KK3:
Bugün heralde herkes yoğun olur
Benimde çok işlerim var temizlik alışveriş Vs.
Arada bakarım yine
Hepimize kolay gelsin
Bu arada bugün tartıldım geçen haftaya göre baya bi artıdayım bakalım 2 güne gidecekmi

Bugun taartildim verdim dicen diye dusunurken artidayimi gordum .
Bende 74.4 olmusum :D

evet menülerimiz benziyor canım evet ben de az kh la beslenmeye çalışıyorum bana yaramıyor beyaz ekmek pirinç falan en fazla bulgur yemeye çalışıyorum ya da tam tahıllı ekmekler gibi senin menün de çok güzel olmuş

Canım dukan da tam bir protein diyeti işte direk aç kalmadan yağlardan gidiyor ondan da yaptım ben ama sürdüremedim çünkü midem almadı artık kepek ve tavuk ara verdim şimdi az kh lı beslenmeye çalışıyorum..çok güzel kilolar veriyor insanlar..30-40-50-60 kg veren insanları tanıyorum

Tut ablacım Allah gönlüne göre versin..

hah o benim işte ben ben
Memnun oldum cnm

Bugun taartildim verdim dicen diye dusunurken artidayimi gordum .
Bende 74.4 olmusum :KK70:
Tatlım dünkü tozutmaya göre zaten artı olmayı bekliyodum ama bugün hemen acil önlem planı uyguluyom. Cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma döner sabit kapatırım haftayı

Ben geldim netten dolayi giremedim dun. Yemeklerine dikkat ediyorum. Abartiya kacmadim. Kahvsltim aynı. Aksam yemegim. Sarimsakli kofte yaninda cacık ama karnimi tam doyurmuyorum tabi. Bi kac tane kiraz yedim 2.5 3 litre suyumu da iciyorum. Bu arada ben persembe cuma cumartesi pazar yokum malesef. Yaylaya gidiyorum orda net cekmiyo. Kila veremesem de kilomu koruyacagim. Cisslardan uzak duruacagim. Ve az once tartildim 80.1 gordum. Anlam veremiyorum boyle kilo vermeme yaniltmasindan korkuyorum. Ama eger böyle saglikla vereceksem cok guzel

Tatlım dünkü tozutmaya göre zaten artı olmayı bekliyodum ama bugün hemen acil önlem planı uyguluyom. Cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma döner sabit kapatırım haftayı

cıkcıkcık hıc yakıstıramadm.. eslesmıstık bıde bız.. tozutma cozutma hıııccc anlamam.. :KK20: bugun odem attırıcı detokslar yap kendıne maydonoz suyu yogurt fılan.. yarın tartılıcaz (+)yı bırak (-) gormemız lazım bızım.. :cry: gecen gun tartıldıgmdan sonra tartılmadm ama bugun suyumu ıctım 1.5 lt kadar bı haslanmıs yumurta yedım bı fıncan nescafe bı tane salatalık yedım aksam da menumde salata sehrıye corbası bolca su ve taze fasulye var.. pılava dokunmucam pıde belkı yıyebılırm salatanın suyuna batırmanın keyfı bambaska ve son gunler zaten.. :KK23: ha bu arada 300 ıpımı atladm annemle bıseyler bakmak ıcın yaklasık yarım saat yurudm pek spordan sayılmasa da oyle mutlu oldm kı bı ıkı magazaya gırdık annemn alısverıs yaptıgıı. ordakı satıs temsılcılerı bana ne kadar zayıfladgmı soyledıler :KK76: cok cok cok mutlu oldm.. sımdıden farkedılıyosa ohoo dedımm :KK68: hepınıze az kalorılı ıftarlar.. yarın tartı ve ılk hafta sonuclarını alma gunu.. temızlıktı alısverıstı derken yaktıgmz kalorılerı gerı almayalm.. yarın regl bıle olsak bıcogumz gecen haftaya gore kılo almamıs olmamz gerekıyo.. sabıtler kabulum.. :p hepınıze guvenıyorum kızlar opuldunz kendınıze cok ıyı bakın.. ıftardan sonra gelıcem yıne.. menusunu yazsın herkes okuyorm tek tek.. :KK70:

Kuafore gitcektim kapi kapandi ve uzun ugraslar sonunda evime girdim sukur tum komsular seferber oldu biri celik kapida biri balkondan :-) cok komik ya yemek verelim dediler diyetteyim zaten az yiyorum dedim ve son 10 dakkada bukadar olur :-)

Back