Ben geldiiiimmmm !..
Dün o kadar perişan haldeydim ki sabahın 6 'dan akşam 10'a kadar sürekli dışarıdaydım ordan oraya koşturup durduk. Çook yorucu yoğun bi gündü üzerine bir de migrenim tuttu ve regl oldum sormayın halimi. Arkadaşımın tayini çıkmıştıı çook uzak bi yere onun uğraşıydı vs vs perişan oldum resmen sonra uyuyakalmışım çok fena halde ağrı kesicilerle. İnanın ne yedim ne içtim onu bile bilmiyorum anlayacağınız karıştı benim menüler ama toparlarım onu da ne yapayım. Kendimi bitkin hissediyorum kan sorunum olduğu için mi nedir regl dönemlerinde de daha da halsiz bi halde oluyorum. Bu bayram öncesi bi iki günüm de yoğun geçebilir. Sizleri özledim fındıklarım !Yeni gelen arkadaşımız dunyadamisafir hoşgeldinnnn
* Ayh! N'olur beni de takibe alın fotoğraflarınızı ben de göreyimm.
Ben geldiiiimmmm !..
Dün o kadar perişan haldeydim ki sabahın 6 'dan akşam 10'a kadar sürekli dışarıdaydım ordan oraya koşturup durduk. Çook yorucu yoğun bi gündü üzerine bir de migrenim tuttu ve regl oldum sormayın halimi. Arkadaşımın tayini çıkmıştıı çook uzak bi yere onun uğraşıydı vs vs perişan oldum resmen sonra uyuyakalmışım çok fena halde ağrı kesicilerle. İnanın ne yedim ne içtim onu bile bilmiyorum anlayacağınız karıştı benim menüler ama toparlarım onu da ne yapayım. Kendimi bitkin hissediyorum kan sorunum olduğu için mi nedir regl dönemlerinde de daha da halsiz bi halde oluyorum. Bu bayram öncesi bi iki günüm de yoğun geçebilir. Sizleri özledim fındıklarım !Yeni gelen arkadaşımız dunyadamisafir hoşgeldinnnn
* Ayh! N'olur beni de takibe alın fotoğraflarınızı ben de göreyimm.
Canım bence menün gayet güzel olmuş :) benim yaptığım karbonhidrat diyetine de çok benzemiş bu yediklerin^^
-- Benimkileri de yazayım
Sabah yediklerimi yazmıştım tekrar edersem : 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim domates, Yarım salatalık, 4 zeytin, 2 parça keçi peyniri ve azıcık ekmek
Öğle: 1 porsiyondan biraz fazla bol acılı menemen + 1,5 salatalık
Ara: 1 adet çilek + sade kahve
Akşam: 2 tane peynirli kabak kayık + bol mevsim salata
genel olarak gün içerisinde 2 sade kahve + 1 karışık bitki çayı ve 2,5 litreye yakın su içtim :)
Günün karbonhidrat tüketimine gelirsek: 34,16 ile kapanışı yaptım :) gönül isterdi ki 30 ile kapatılsın ama 4,16 da bana katılmak istedi bende kıramadım
yok ablacım ne tosunu.. bu arada bı arkadasımmla cıktım bugun dısarı (dukan yapalım abla es oldukya o yuzden ozellıkle sana soyluyorum.. )21 kılo vermıs agzım acık kaldı.. koruma evresını fılan bırebır yapmıs bana resımlerını gosterdı ınanamadım..en son lısede gormustm yenı geldı unıden ıste bulusalım dedık.. abla yok oyle bısey yaabı bucuk senedır kılo da almamıs.. ben hemen yarın baslıyorummmm.. zaten dıkkat edıyodm bu super olucak gıbı oyle bı gaza geldım kı ne dıcem bılmıyorumm
dunyadamisafir
Özlemcim sende benim gibi gece kuşlarındanmısın
Bu arada balikkiz varya oda özlem
İkinizin arasında dilek tutayım bari
Aynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldi
Şuraya bayram öncesi motivasyonlarından birini bırakıyorum !
Ucundan tırtıklayın..
Eki Görüntüle 1583895
Selam millet
Bugün heralde herkes yoğun olur
Benimde çok işlerim var temizlik alışveriş Vs.
Arada bakarım yine
Hepimize kolay gelsin
Bu arada bugün tartıldım geçen haftaya göre baya bi artıdayım bakalım 2 güne gidecekmi
Memnun oldum cnmevet menülerimiz benziyor canım evet ben de az kh la beslenmeye çalışıyorum bana yaramıyor beyaz ekmek pirinç falan en fazla bulgur yemeye çalışıyorum ya da tam tahıllı ekmekler gibi senin menün de çok güzel olmuş
Canım dukan da tam bir protein diyeti işte direk aç kalmadan yağlardan gidiyor ondan da yaptım ben ama sürdüremedim çünkü midem almadı artık kepek ve tavuk ara verdim şimdi az kh lı beslenmeye çalışıyorum..çok güzel kilolar veriyor insanlar..30-40-50-60 kg veren insanları tanıyorum
Tut ablacım Allah gönlüne göre versin..
hah o benim işte ben ben
Tatlım dünkü tozutmaya göre zaten artı olmayı bekliyodum ama bugün hemen acil önlem planı uyguluyom. Cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma döner sabit kapatırım haftayıBugun taartildim verdim dicen diye dusunurken artidayimi gordum .
Bende 74.4 olmusum
Bide burda bisürü dertdaşın var tatlımAy ne iyi oldu üye olmam adaşım var
(Yaşdaşim) vaaarrrray bu tabir komik durdu ama olsun
Tatlım dünkü tozutmaya göre zaten artı olmayı bekliyodum ama bugün hemen acil önlem planı uyguluyom. Cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma döner sabit kapatırım haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?