Aynn bacim. Saglik ocagna gotrdm covk doktrumz hastanedn ayrlms dier doktra da sira yoktu. Bz de calsiorz malum. Saglk ocsgnda dr bakti antibiyotiklik bsey yok bi iki gune gcer diip rahtlmasi icn bi iki ilac yazdi. Kuzum oksuremio hapsiramio sesi cikmiyo resmn. Annelik cok zor yaaaGecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur ya hemen götür tabi bende oglumu dün götürdum dr a mevsim cok tehlikeli ya
Gecmis[/QUOTE]Geçmiş olsun cnm="BBD, post: 43045686, member: 104208"]Kizlar bebegim hasta oldudun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm
Emelcan bn de bu sbh tartldm ayniym bn de:)) bnce sistik biz:)Canimsinnn hemen gotur yavruyu allah sifa versin birgulum dikkat et canim.
Gunaydinlarrrr
Fusn.abla dabah tartildim hic fark yokk 5 haftadir boyle yaaa cildircam
Menun normal gunler icin cok guzel ama yarin tarti var kuşum seninde fazla olmus bnm gibiKizlar menummm
KALKİNCA 05.40 2 k.kayisi ½ litre su
KAHVALTİ 06.20 1kkb.peynir 5 zeytin 2 tbe 1.5 h.yumurta
SAAT 10.00 ½ avuc leblebi
SAAT 11.00 1 armut
OGLE 13.30 1 tabak y.fasulye yemegi (etli) salata 1 kapya biber dolmasi (yogurtlu) 1 ç.ekmegi
SAAT 16.00 1 K.incir 10 adet fistik 1 kayisi cay
AKSAM 20.00 firinda kiymali sebze yemegi salata cacik
SU 2.5 lt
Kuzum masallahh. 70lere cok az kaldi:)Kizlar gunaydinnnn
Gecen cuma 81.6
Bugun 80.1
Fark -1.5
Cok sasirdim valla dun den bigune nasil oldu anlamadim amabiyi olduu 79.9 u goremedim ama olsun buna da sukur
Birgul canim seninde birden duser insallah
Kuzum herkese diyorum her hafta guncel kilonuzu isminizin altina yukariya yazin hem siz unutmazsiniz hemde birbirimizi kolay takip ederizDun bebemle ugrasmaktan menumu veremedm kizceler
Sabah
Yulaf kepekli krepler
Oglen
Bi tabak yagsiz bulgr pilavi ( dolu dolu deil )
Aksam
Bi kase mercimek corbasi
Fitnda biner ve domates
Et sote
Aslnda bu hafta menulerm kotu deildi ama gene kilo verememisim artidayim hatta
85,4 tu gecen cuma yanls htrlamiosam artk karstrmaya basladm cnku
Bugun: 85,8
Bu hafta sppr yapamadim ondan mi acaba? Regl durumlari dogmdan snra cok duzensiz oldgu icn kestiremiorum. Ama motivasyon icn 84leri gorsem iydi. Cikisa grcmeden once 84,5i gormetm tartida
Tebrik ederim cnm ben aksam az yiyebilsem bugun kesin 69.8 falan olaurdumKizlar gunaydinnnn
Gecen cuma 81.6
Bugun 80.1
Fark -1.5
Cok sasirdim valla dun den bigune nasil oldu anlamadim amabiyi olduu 79.9 u goremedim ama olsun buna da sukur
Birgul canim seninde birden duser insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?