💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur ya hemen götür tabi bende oglumu dün götürdum dr a mevsim cok tehlikeli ya
Aynn bacim. Saglik ocagna gotrdm covk doktrumz hastanedn ayrlms dier doktra da sira yoktu. Bz de calsiorz malum. Saglk ocsgnda dr bakti antibiyotiklik bsey yok bi iki gune gcer diip rahtlmasi icn bi iki ilac yazdi. Kuzum oksuremio hapsiramio sesi cikmiyo resmn. Annelik cok zor yaaa

Gecmis[/QUOTE]
Saol cnm:)

Kiz birgulll 5 haftayi gecti 79.9 u goremedim yaaaa sinirden artik catlicam.

Bugun okulda kermes vardi patatesli ispankli sac borekleri sarma ...... birsuru cisss vardi cook mucadele ettim vee yemedim :)

Allahim nolurrr yarin 79.9 u goreyimmmmmm

Kizlar menummm

KALKİNCA 05.40 2 k.kayisi ½ litre su

KAHVALTİ 06.20 1kkb.peynir 5 zeytin 2 tbe 1.5 h.yumurta

SAAT 10.00 ½ avuc leblebi

SAAT 11.00 1 armut

OGLE 13.30 1 tabak y.fasulye yemegi (etli) salata 1 kapya biber dolmasi (yogurtlu) 1 ç.ekmegi

SAAT 16.00 1 K.incir 10 adet fistik 1 kayisi cay

AKSAM 20.00 firinda kiymali sebze yemegi salata cacik

SU 2.5 lt

Herkese i.g kimse gelmemiş.menumu yazayim aksam biraz fazla yedim ya uzuluyom suan

Sabah yagsuz tussuz haslama patates ve tavada 1 yumurta

Oglen akcivia

3 gibi patlamos misirli peynir ayran okulda

Aksam evde 1 tabak sulu kofte sadece kofteleri yagli diye suyunu yemedim fazla
2 kasik makarna 2 kasik sutlac
Asil cıss geliyor esim cigkofte almis lavassizz k8vircikla ondan yedim

sabahki planim bozuldu 69.9 olamam artik bu menuyle

Menun normal gunler icin cok guzel ama yarin tarti var kuşum seninde fazla olmus bnm gibi

Dun bebemle ugrasmaktan menumu veremedm kizceler

Sabah
Yulaf kepekli krepler

Oglen
Bi tabak yagsiz bulgr pilavi ( dolu dolu deil )

Aksam
Bi kase mercimek corbasi
Fitnda biner ve domates
Et sote

Aslnda bu hafta menulerm kotu deildi ama gene kilo verememisim artidayim hatta

85,4 tu gecen cuma yanls htrlamiosam artk karstrmaya basladm cnku
Bugun: 85,8

Bu hafta sppr yapamadim ondan mi acaba? Regl durumlari dogmdan snra cok duzensiz oldgu icn kestiremiorum. Ama motivasyon icn 84leri gorsem iydi. Cikisa grcmeden once 84,5i gormetm tartida

Selamlaarr.. BBD bazen gercekten sapıtabılıyo tartı.. Tuvalet sorunu regl cok buyuk etken.. Umarım pazartesı yuzunu guldurucek bı rakamla karsılasırsn..

@EMELinEMELi canım gayet ıyı valla bana yetısıp benı de gecıceksn bu gıdısle

Bende gecen hafta hatırlamıyorum tam yıne 74.1fılandı sanırm.. bugun 73.7. Ya bu lıste ısını bastan baslatalm bence zuhal abla gelınce.. Ben hep unutuyorum aslında not alıyodm ama kılo da veremedıgm ıcın baya bı bosladım..

Kuzum herkese diyorum her hafta guncel kilonuzu isminizin altina yukariya yazin hem siz unutmazsiniz hemde birbirimizi kolay takip ederiz

Kizlar gunaydinnnn

Gecen cuma 81.6
Bugun 80.1
Fark -1.5

Cok sasirdim valla dun den bigune nasil oldu anlamadim amabiyi olduu 79.9 u goremedim ama olsun buna da sukur

Birgul canim seninde birden duser insallah
Tebrik ederim cnm ben aksam az yiyebilsem bugun kesin 69.8 falan olaurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…