• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bgnku menum
Sabh yulaf kepkli krep
Bi bardk sut
Firnda pisms elma 1tane

Ara
Bir mndalina

Aksam
Iki dilim kizarms ekmek
Frnda biber
Yarm dilim kek
Bir mandalina

Aksami 16:30 gbi btrdim. Bi ilham gelr de spor yapablrsem snrrasnda yogurt yiyebilirm

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.40 1kkb.peynir 5 zeytin 2 tbe tereyagli yumurta 2 catal tulum peyniri

SAAT 10.00 ½ avuc leblebi

SAAT 11.30 1 armut

OGLE 15.00 1 tavuk durum 1 sb salgam az da tursu

SAAT 16.00 1 hurma cay

AKSAM yemek yemicem

SU 2.5 lt
Cok erken btrmussn kuzum bn dort bckta yedm en son su an deli gbi aciktm ama yemicem tbiki o tartida seytanin bacagi kirilacak. O kdr. Step de yaptm karin egzersizleri de. Bu arada hurma cayi ndr kuzum

Kizlar arti 1000 gr .yaaa nasıl olur alti ustu bi doğumgünü yaptik bi de kaynanam geldi misafirim var.bugun itibariyle artık onternetim var.hepinizi ozledim ve hepinizde ozur diliyrm.bundan sonra burdayim inşallah.simdi misaFirlikteyim.opulduniz.

Slm kzlar bende bugun gec kalktm11bucukta kahvaltı yerine 2tas ekmeksiz tarhana çorbası ictim arada neskafe ictim seker yerine bal attm icine aksamda saat 5 te tavuklu sehriye corbasi ve 1tabak mercimek yemegi 3kasik yogurt 2dilim kepek ekmegi aksamda cok midem kazndi esim isten gelince 1tabak corba ictim :-D

ben de kilomu ve menümü paylaşayım
ondan sonra geçmişi okuyayım
geçen cuma 57.4
bugün 55.9
fark eksi 1.5
yüzde 2.61
Fusun abla hayretlwr icersnde sni izliorum. Hedefine cok cok yakndn ama hepmzdn se azimli ve istikrarlisin. Bu halni cok sevdm, darai basimza hepimzn:KK52:

menümü de paylaşayım kızlar , bugün çok cıs yedim:110:ama yarın kendimi toparlarım

sabah 11 bir yağsız kaşarlı tost

akşam18:00 bir tombik döner(yuvarlak ekmeğe yapıyorlar tereyağsızdı)
2 kaşık pilav

akşam 19:00 4-5 parça kavun
20:00 bir activia

2 saat tempolu yürümüşümdür.
içtiğim su da 2.5 litre olmuştur.

Vayyyy fusun.abla ruzgarinin etkisi hic bitmiyor masallahhh.

Birgul seni yirim yirim kiz 1 hurma yedim bi de cay ictim ilahi tatliseyyy

öyle ama bizimkiler yemek yemem konusunda çok baskı yapıyorlar nasıl dayanacağım bilmem 26(36)beden bir kot pantolonum var onun içine girmeden diyeti bırakmayacağım :cool:

Slm kizlar geldim sonunda aman yemek cay fasli bitemedi 9 da evde olunca malum bugun ders 8 de bitti :-(

Once menu yazip sonra geri donup bildirimlere bakim listemizi yapalim :-)

Sabah 2 dlm tam b ekmekle kasarli tost
1 has yumurta
Ceyrek domates cay

Oglen 10 fistik
3 gibi 500 gr kayisili yogurt bimdekinden

Aksam 2 kasik bamya 5 kasik menemen 1 dlm tb ekmek 1 kasik sutlac 1 kare bitter yedim
Bugun doydum iyice sukur :-)

Kizlar bebegim hasta oldu:KK43: dun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik:KK43: bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn:KK43: doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm

bebeciğe cok geçmiş olsun canım

• Beğen
Reactions: BBD
Back