Diyeti sporla desteklersen sonuclarn harika olacagndan eminim canm:) ama sabir kilit nokta brda:)Hoşbulduumm.İyi yolda ilerliyorum dimi.Böyle gidersem kilo verirmiyimki.Bide platese başladım karın egzersizleri yapyorum yapabildiğim kadar evde
Tatlim cuma gunleri tartilik dereceye girenleri belirliyoruz.bekle cuma tartilİnşallah ulaşırım ya çok istiyorum.Bu forum çok yararlı oldu bana çıkasım gelmiyo valla.endim gibi diyet yapanları bulduğuma çok seviniyorum.Çünkü insan diyet yapınca anlatmak istiyo diyet yapmayanda anlamıyoNormalde bir hafta sonra tartılcaktım ama yarın ilk iş gidip tartılcam dayanamıyorum
Hosgeldin cnmmerhaba ablamlarr özledim sizleri ne kadar zamandır giremiyom onu bile unuttum valla.geçen hafta içi geldi aslında internet ama bi girip yazamadım.beni gruptan attınız mı acaba
aa tamam canım öyle yapıyımm :)Tatlim cuma gunleri tartilik dereceye girenleri belirliyoruz.bekle cuma tartil
Evett.Çok uzun bir süre sonuçta ama bu sefer kendimi hazırladım başlamadan.Uzun bir süre olarak yapıp en son 65 e kadar inmek istiyorum.Ama ilk hedefim 70 :)Diyeti sporla desteklersen sonuclarn harika olacagndan eminim canm:) ama sabir kilit nokta brda:)
Evett ebruuHoşgeldin tatlım ismin ebrumu yoksa yanlış tahminmi, bide kaç yaşındasın
Ben inşallah pazartesi evime dönüyorum
Sonrasında daha iyi tanışırız
Slm tatlımSlm kizlar geçen hafta başladım diyete 95.800 dum 1hafta oldu regliydim bide bugün tartldm 91.900
SupersinSlm kizlar geçen hafta başladım diyete 95.800 dum 1hafta oldu regliydim bide bugün tartldm 91.900
Gecen hafta katldm cnmSlm tatlım
Sen bizim sayfaya yenimi başladın yoksa benmi kaçırdım
Amin canm inşallah regliydim diye ozellikle belirttim oyuzden 1kilo farkediyoya oyleyken bugunde kahvaltı kepek ekmegi 2dilimYlmzesra canim bi hafta icin cok buyuk bir rakam bence saglikli degil ama bilemedim ki
Hadi devam.bakalim suyunu menunu yazmadigin icin yorumum da havada kalir
Hayirlisi bakalim devami gelen olsun :)
Olursun insaEsra ben hala regl olamadim noluyor yahuuu sistimmm de sistimm
Al benden de o kdr emelim makus talihimiz her ay:))Esra ben hala regl olamadim noluyor yahuuu sistimmm de sistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?