• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy birgull bbizim bi akraba vardi benden 3 mu 4 mu ay once dogurdu kiz bu hamile kalmis haberi yok cocuk 5 aya girmis 3 . De oglanmis amannn allahimmm insan korkuyor

İlahi birgul o.kek.nasil bir kekkk merak ettim yaww
Ay var ya yegenlerm bayildi tyze daha yok mu diolar:)) un yerine faslyeyi haslayip robttan gecrdm. Yumrta seker kabargma tozu ekldm. Bildgn kek gni kbrdilar bn minik krk klplarnda yaptim. Bn kndmnkine seker yerne kuru myve ve bi tatli kasgi pkmz koydum. Kndmnkine dokmedm tbi ama bzmkilere servs ederkn vikolatali sos da doktum

Slm kizlar menuleri okurken basim dondu borek yemek icin sozlestinizmi yahu can bizdekide.menu gelsin

Sabah mavi yesil patlamis misir ve peynir cay (muthis oluyo tavsiye ederim)

Oglende aynisindan yedim tam gun okuldaydim mecbur

Aksam 4 kasik sulu kofte.3 kasik makarna 2 kasik yogurt

Menulere bugun nazar degmis gene kizlar ne guzel toparlamistik dun cumaya az kaldi nerde -800 ler bak size soz verdim diye cislara uzaktan baktim haydin.

Birgulum kekini cok merak ettim cok yaraticisin yapacan sen bu isi

Emelcim ins olursun hafiflersin nediiimnm :-)

Esracim kaybolma bizimle kal :-)

Feyzacik gecmis olsun cabuk toparlan ins zuhal abla gelmeden biaeyler veririz valla sıkıldim ayni yerde saymaktan hirslandim gene senide opt.

Fisun abla nerdesin elin kulagindadir bekliyom seni :-)

Unuttugum kaldiysa affola opt sekerler sizi i.g

Menulere bugun nazar degmis gene kizlar ne guzel toparlamistik dun cumaya az kaldi nerde -800 ler bak size soz verdim diye cislara uzakta

Birgulum kekini cok merak ettim cok yaraticisin yapacan sen bu isi

Emelcim ins olursun hafiflersin nediiimnm :-)

Esracim kaybolma bizimle kal :-)

Feyzacik gecmis olsun cabuk toparlan ins zuhal abla gelmeden biaeyler veririz valla sıkıldim ayni yerde saymaktan hirslandim gene senide opt.

Fisun abla nerdesin elin kulagindadir bekliyom seni :-)

Unuttugum kaldiysa affola opt sekerler sizi i.g

geldim canim tasinma hazirliklari yapiyorumda ancak gelebiliyorum

bende menumu paylasayim

sabah 2 ince dilim tam bugday ekmegi
kasar peyniri
1 yumurta
biraz cemen

ara 1 activia

aksam 3 kepce corba
4 kofte
1 kucuk kase yogurt
1 kucuk elma

sabah tartildim kizlar 55.9 ciktim cumaya gore 1.5 kilo vermisim. sevindim birhayli cok hareket ediyorum ondan herhalde

Kizlar bebegim hasta oldu:( dun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik:( bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn:( doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm

Kizlar bebegim hasta oldu:KK43: dun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik:KK43: bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn:KK43: doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm
Gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur ya hemen götür tabi bende oglumu dün götürdum dr a mevsim cok tehlikeli ya

Geçmiş olsun cnm="BBD, post: 43045686, member: 104208"]Kizlar bebegim hasta oldu:KK43: dun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik:KK43: bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn:KK43: doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm[/QUOTE]
Gecmis

Slm kzlar menumu yazym sabah 6:45 1bardak cay 2dilim tam bugday ekmegi az peynir sucuklu yumurta 3 zeytin domates 1tk bal saat 11 tek sekerli turk kahvesi aksamda pilanm 1 tabak kiymali ispanak 1kase yogurt 2yk manti :-)

Back