- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artiiikAyyy birgull bbizim bi akraba vardi benden 3 mu 4 mu ay once dogurdu kiz bu hamile kalmis haberi yok cocuk 5 aya girmis 3 . De oglanmis amannn allahimmm insan korkuyor
Ay var ya yegenlerm bayildi tyze daha yok mu diolar:)) un yerine faslyeyi haslayip robttan gecrdm. Yumrta seker kabargma tozu ekldm. Bildgn kek gni kbrdilar bn minik krk klplarnda yaptim. Bn kndmnkine seker yerne kuru myve ve bi tatli kasgi pkmz koydum. Kndmnkine dokmedm tbi ama bzmkilere servs ederkn vikolatali sos da doktumİlahi birgul o.kek.nasil bir kekkk merak ettim yaww
Menulere bugun nazar degmis gene kizlar ne guzel toparlamistik dun cumaya az kaldi nerde -800 ler bak size soz verdim diye cislara uzakta
Birgulum kekini cok merak ettim cok yaraticisin yapacan sen bu isi
Emelcim ins olursun hafiflersin nediiimnm
Esracim kaybolma bizimle kal
Feyzacik gecmis olsun cabuk toparlan ins zuhal abla gelmeden biaeyler veririz valla sıkıldim ayni yerde saymaktan hirslandim gene senide opt.
Fisun abla nerdesin elin kulagindadir bekliyom seni
Unuttugum kaldiysa affola opt sekerler sizi i.g
Gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur ya hemen götür tabi bende oglumu dün götürdum dr a mevsim cok tehlikeli yaKizlar bebegim hasta oldudun sadce azicik brnu akiofu ama smdi uyandi oi sesi kislms. Daha 4,5 aylik
bn de bronsitle buyudugm icn zorlgnu da bildgm icn cok cnm sikildi insallh gecer hmn
doktora gotrucm bgn. Bn de hasta olmusm zatn. Moralm o kdr bozuldu ki diyeti filn unttm