• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İnşallah ulaşırım ya çok istiyorum.Bu forum çok yararlı oldu bana çıkasım gelmiyo valla.endim gibi diyet yapanları bulduğuma çok seviniyorum.Çünkü insan diyet yapınca anlatmak istiyo diyet yapmayanda anlamıyo :KK43: Normalde bir hafta sonra tartılcaktım ama yarın ilk iş gidip tartılcam dayanamıyorum :rolleyes:
Tatlim cuma gunleri tartilik dereceye girenleri belirliyoruz.bekle cuma tartil

Gunaydin canlarim bugun dersim erken araba yok msj okuya okuya dura kalka yokusu bitirdim sukur :-)

Ylmzesra canim bi hafta icin cok buyuk bir rakam bence saglikli degil ama bilemedim ki

Hadi devam.bakalim suyunu menunu yazmadigin icin yorumum da havada kalir
Hayirlisi bakalim devami gelen olsun :)

Ylmzesra canim bi hafta icin cok buyuk bir rakam bence saglikli degil ama bilemedim ki

Hadi devam.bakalim suyunu menunu yazmadigin icin yorumum da havada kalir
Hayirlisi bakalim devami gelen olsun :)
Amin canm inşallah regliydim diye ozellikle belirttim oyuzden 1kilo farkediyoya oyleyken bugunde kahvaltı kepek ekmegi 2dilim
Salatalk domates
2zeytin biraz beyaz peynir oglen yemek yemedim arada kahve ictin tek sekerli aksam yemegide yarim tas sehriye corbasi ve tavutlu salata su 2litre

İste menummm

KAHVALTİ 07.30 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe ½ domates

SAAT 10.00 1 dlm peynirli borek (stajer ogrencim getirmis ne yalan soyleyim kahvaltida beni doyurmamis olsa gerek pek acikmistim yedim bende)

Kizlar bebisimin bugun 9 aylik asisi ve kan alimi vardi o nedenle anacigim hazirlamis ogle yemegimizi evde degildim maalesef pek uyamadim

OGLE 13.00 8p.kizartmasi ¼ ejmek 1 kkb.peynir kiyma sote

SAAT 17.30 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM 19.00 1 tabak kabak yemegi 4 yk yogurt tek agiza atimlik kadar minik kapya biber dolmasi

SU 2.5 lt

Merhabaa.. Gercekten kıs kapıya dayandı.. Soguk gelıyo artık havalar.. Antıbıyotık kullanmaya basladım cumaya kadar gecmesı lazımmıs 3 tane var zaten ıcınde.. agzmda da aft cıktı bı kremle vıtamın verdı doktor.. Bılmıyorum vıtamın kılo aldırır mı ama daha ıyı hıssedıyorum.. :KK51:spor da yapamıcam sanırım bı sure. :KK12:

Menume gelınce..

Sabah 9 gıbı dun aksam cok canımın cektıgı ı dılım kek ve borek yedım yanında kahvaltılık fılan ıste bı fıncan da sekersız kahve.. (hastayım dıye okula gıtmedım) aksam yememenın odulu olarak sabah yedım. yemeseydm daha ıyıydı tabı :KK23:

sabah cok yedıgım ıcın oglen 1 gıbı bı tane elma yedım 2-3 tane sarma

aksam 6.30 gıbı bı kase tavuklu corba ıctım yanında bıraz patates yemegınden yedım suyunu yemedım. bı dılımde ekmek yedım bu arada normalde yemezdım noluyo su sıralar hıc anlamadım alıskanlık degıstrır oldum o_O

suyumda 2 lt olmak uzere.. Zuhal abla gelene kadar hedefım 73.5 daha gercekcı olmak adına :confused:

Back