• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende sabah ekmeksiz yarım omlet yanına kaşar peyniri
Öğlen bir kase yarım porsiyon etli patates :KK70: patatesi çok azdı
Akşam mercimek çorbası ekmek yemedim :KK12:
storeperde hobuldum canımm :)
Baslangic icin guzel menu tebrik ederim bende pek ekmek tuketmem cnm.sen normaldedemi az yiyosun su anmi boyle

Htc drg Htc drg Mefkurem Mefkurem ozlemısım gercekten sayfada gormeyı sızlerı :KK37: eboru eboru canım sende hosgeldn aramız.. Bende unıversıte ucuncu sınıftayım.. Ismım Feyza cok memnun oldum.

Menumu verıyıımm..

sabah kahvaltıda 10 gıbı sadece 2sı bı arada kahve.

oglen 12 gıbı mınık bı tane kek yanında kahve yıne (okuldaydm yemekhane cok uzak kantınde de corba kalmamıstı) :KK51:

aksam eve gelınce 6 gıbı fırında patateslı etlı sebzelı degısık bı tabak yemek yanında bı kase yogurt..

suyum 2 lıtre olmadı daha.. Spor yapmadım cok halsız hıssedıyorum oksuruyorum sureklı fılan.. bırazdanda caya mısafırımız gelıcek borek kek fılan var ama yemıcem sadece bıtkı cayı yada kahve ıcerım ben yıne.. :KK68: hepınızı opuyorum yıne..

Zuhal abla gelene kadar 72.9 hayalım sımdıden suyu dustu gıbı gorunuy0 bıdaha 74lerı gormuyum de o da yeter.. :KK23:
Menun kotu sayilmaz cnm bunyen srni seviyo kizzz tatilde bile senin yaninda oldu sen verirsin :-)

Kizlar az evek kisliklari cikarttim 44 beden.bi elbisem vardi teeeee bekarken giyiyordum.

İcine sigdimm :-)

Bu muthis.bi duygu ki kisliklarim da hep.bol giyilemeyecek cooooook hatta hepsi varrr bol olarak
Hadi gozunaydin motive oldun bile bi 10 kiloda bu gazla verirsin sonradi ya nasip :-)

Neysr ben yatim opt sizi sabah erken uyanmam gerek

• Beğen
Reactions: BBD
KALKİNCA 06.20 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.40 200 kalorilik musli

SAAT 10.00 1 avuc leblebi

SAAT 11.30 tek sekerli nescafe

OGLE 14.30 kizlar misafirlikteydim cissss yedim valla coook acikmistim yedim :KK43:

2 dilim kiymali pide ½ patatesli ev yapimi puaca ½ kek

SAAT 16.30 t.kahvesi

AKSAM birsey yemeyecegim acikirsam ya k.incir yada yogurt yiyebilirim

SU 2.5 lt olur

canim aksam telafi etmissin cislari

e2827"] Htc drg Htc drg Mefkurem Mefkurem ozlemısım gercekten sayfada gormeyı sızlerı :KK37: eboru eboru canım sende hosgeldn aramız.. Bende unıversıte ucuncu sınıftayım.. Ismım Feyza cok memnun oldum.
Menumu verıyıımm..

sabah kahvaltıda:KK51::KK68::KK23:
Htc drg Htc drg Mefkurem Mefkurem ozlemısım gercekten sayfada gormeyı sızlerı :KK37: eboru eboru canım sende hosgeldn aramız.. Bende unıversıte ucuncu sınıftayım.. Ismım Feyza cok memnun oldum.

Menumu verıyıımm..

sabah kahvaltıda 10 gıbı sadece 2sı bı arada kahve.

oglen 12 gıbı mınık bı tane kek yanında kahve yıne (okuldaydm yemekhane cok uzak kantınde de corba kalmamıstı) :KK51:

aksam eve gelınce 6 gıbı fırında patateslı etlı sebzelı degısık bı tabak yemek yanında bı kase yogurt..

suyum 2 lıtre olmadı daha.. Spor yapmadım cok halsız hıssedıyorum oksuruyorum sureklı fılan.. bırazdanda caya mısafırımız gelıcek borek kek fılan var ama yemıcem sadece bıtkı cayı yada kahve ıcerım ben yıne.. :KK68: hepınızı opuyorum yıne..

Zuhal abla gelene kadar 72.9 hayalım sımdıden suyu dustu gıbı gorunuy0 bıdaha 74lerı gormuyum de o da yeter.. :KK23:

aksam yemegini saymazsak pek bir sey yememissin canim

Kizlar az evek kisliklari cikarttim 44 beden.bi elbisem vardi teeeee bekarken giyiyordum.

Bu muthis.bi duygu ki kisliklarim da hep.bol giyilemeyecek cooooook hatta hepsi varrr bol olarak

kutlarim canim

Menumu yazayim sabah yagsiz tuz suz pulbiberli haslama patates cay

oglen 250 gr kayisili yogurt okulda

aksam 2 kasik mantar
2 kasik makarna 5 kasik sutlac salata

aksam eve gelince midem dolsun diye sofraya oturmadan 2 -3 bardak su iciyom :-) az da olsu bu cozumu buldum napayim

menun gayet iyi canim

bende menumu yazayim

sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
kasar peyniri
3 zeytin
az cemen

ara bir activia

aksam 3 kepce corba
5 kofte
domates salatalik

Ins cnm hedefine ulasirsin.cokda az yeme bu defa ilerde yemeye basladinmi cabuk alma
İnşallah ulaşırım ya çok istiyorum.Bu forum çok yararlı oldu bana çıkasım gelmiyo valla.endim gibi diyet yapanları bulduğuma çok seviniyorum.Çünkü insan diyet yapınca anlatmak istiyo diyet yapmayanda anlamıyo :KK43: Normalde bir hafta sonra tartılcaktım ama yarın ilk iş gidip tartılcam dayanamıyorum :rolleyes:

İnşallah ulaşırım ya çok istiyorum.Bu forum çok yararlı oldu bana çıkasım gelmiyo valla.endim gibi diyet yapanları bulduğuma çok seviniyorum.Çünkü insan diyet yapınca anlatmak istiyo diyet yapmayanda anlamıyo :KK43: Normalde bir hafta sonra tartılcaktım ama yarın ilk iş gidip tartılcam dayanamıyorum :rolleyes:
Hoşgeldin tatlım ismin ebrumu yoksa yanlış tahminmi, bide kaç yaşındasın
Ben inşallah pazartesi evime dönüyorum
Sonrasında daha iyi tanışırız

Bende hepinizi çok özledim canlarım

Menüleri biraz es geçiyorum ama sayfayı okuyorum genelde
Fazla telefonla oyalanmak istemediğim için cevap yazamıyorum, biraz ayıp oluyor annemgile
Geçen bikaç gün Grip gibi olmuştum çok şükür dünden beri birazdaha iyiyim

Bugünde maçın atmosferi çok güzeldi iyi vakit geçirdik

İnşallah pazartesi öğleden sonra evimde olurum

Back