- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eboru hosgeldin tanitir misin.kendini
Ay bnm durumum tam terei her seym var ama xs-m arasi hepsi. FenalardayimKizlar az evek kisliklari cikarttim 44 beden.bi elbisem vardi teeeee bekarken giyiyordum.
İcine sigdimm
Bu muthis.bi duygu ki kisliklarim da hep.bol giyilemeyecek cooooook hatta hepsi varrr bol olarak
Hosgeldn cnm :)Bende sabah ekmeksiz yarım omlet yanına kaşar peyniri
Öğlen bir kase yarım porsiyon etli patatespatatesi çok azdı
Akşam mercimek çorbası ekmek yemedim
storeperde hobuldum canımm :)
Hoşbulduumm.İyi yolda ilerliyorum dimi.Böyle gidersem kilo verirmiyimki.Bide platese başladım karın egzersizleri yapyorum yapabildiğim kadar evdeHosgeldn cnm :)
Menun gayet guzel:) aksam ozellkle hafifin de hafigi masallh
Kurufasulyemi ?Ay bu arada kuru fasulyedn minik kekler yaptm:) yarn tadina bakicam (seker yerne her zmnki gbi kuru myve ve bu kz ilabeten bi tatli kasgi pekmez ekledm)
Yulaf kepegne alterntf olrk arada yapblrm tadni begenrsrm. Yegenlerme de seker katarak yaptm onlsr yedi bile bayildilar:)
Günaydınnnnn şekerler
Bakıyorum pek bi boşlamışınız burayı
Allah izin verirse pazartesi dönüyoruz
Neyse dönünce hiç bi bahanemizde kalmıcak
Yılbaşına yeni hedefler belirleriz
Benimde abiye işi tamam
Bikaçta ilave kıyafet aldım
Uçakda Kilo problemi olduğu için fazla bişey alamadım
Bugünde eşimle türkiye maçına gidecez
Hepinizi çooook öpüyorum
Ins cnm hedefine ulasirsin.cokda az yeme bu defa ilerde yemeye basladinmi cabuk almaHoşbulduumm.İyi yolda ilerliyorum dimi.Böyle gidersem kilo verirmiyimki.Bide platese başladım karın egzersizleri yapyorum yapabildiğim kadar evde![]()
Günaydın canlarrr ben geldim
Tatil boyunca herşeyin tadını çıkardım kafama hiç bişeyi takmadım sonucu mu 92.7 olarak çıktığım tatilden 94.7 olarak döndüm allahım yaaaa ben napıcamm bilmiyorum göbek aldı başını gitti çok yorgunum çok kötüyüm kızlar yaaaa