• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eboru hosgeldin tanitir misin.kendini

Balıkesir üniversitesinde okuyorum son senem.Bi çok kez diyete başladım sonuç olumluda olmuştu.Orta okulda 95 kiloydum.Şu an uyguladığım diyeti uyguladım.Deli gibi spor yapmıştım müzik açıyodum oynuyodum koşu bantında koşuyodum.Lisedeyken 85 sonra yavaş yavaş 65 e kadar inmiştim hatta stajda.Sonra sıkıntıdan ye iç derken bi baktım aldım sonra tekrar ver flan :KK48:
Ama çok sıkıldım artık.Hayalini kurduğum kiloda değilim şu an.Rahat edemiyorum uzun süredir bu kiloda değildim. Bu kez son olsun istiyorum sürekli diyet yapmaktan çok sıkıldım :KK43:

Htc drg Htc drg Mefkurem Mefkurem ozlemısım gercekten sayfada gormeyı sızlerı :KK37: eboru eboru canım sende hosgeldn aramız.. Bende unıversıte ucuncu sınıftayım.. Ismım Feyza cok memnun oldum.

Menumu verıyıımm..

sabah kahvaltıda 10 gıbı sadece 2sı bı arada kahve.

oglen 12 gıbı mınık bı tane kek yanında kahve yıne (okuldaydm yemekhane cok uzak kantınde de corba kalmamıstı) :KK51:

aksam eve gelınce 6 gıbı fırında patateslı etlı sebzelı degısık bı tabak yemek yanında bı kase yogurt..

suyum 2 lıtre olmadı daha.. Spor yapmadım cok halsız hıssedıyorum oksuruyorum sureklı fılan.. bırazdanda caya mısafırımız gelıcek borek kek fılan var ama yemıcem sadece bıtkı cayı yada kahve ıcerım ben yıne.. :KK68: hepınızı opuyorum yıne..

Zuhal abla gelene kadar 72.9 hayalım sımdıden suyu dustu gıbı gorunuy0 bıdaha 74lerı gormuyum de o da yeter.. :KK23:

Slm kizlar yeni yemek yedim eve gec geldigimiz icin bu saate kaliyo yemek uzuluyorum erken yiyemedigim icin .okulda firsat yok yemeye aksam ustu

Menumu yazayim sabah yagsiz tuz suz pulbiberli haslama patates cay

oglen 250 gr kayisili yogurt okulda

aksam 2 kasik mantar
2 kasik makarna 5 kasik sutlac salata

aksam eve gelince midem dolsun diye sofraya oturmadan 2 -3 bardak su iciyom :-) az da olsu bu cozumu buldum napayim

Ay bu arada kuru fasulyedn minik kekler yaptm:) yarn tadina bakicam (seker yerne her zmnki gbi kuru myve ve bu kz ilabeten bi tatli kasgi pekmez ekledm)
Yulaf kepegne alterntf olrk arada yapblrm tadni begenrsrm. Yegenlerme de seker katarak yaptm onlsr yedi bile bayildilar:)

Ay bu arada kuru fasulyedn minik kekler yaptm:) yarn tadina bakicam (seker yerne her zmnki gbi kuru myve ve bu kz ilabeten bi tatli kasgi pekmez ekledm)
Yulaf kepegne alterntf olrk arada yapblrm tadni begenrsrm. Yegenlerme de seker katarak yaptm onlsr yedi bile bayildilar:)
Kurufasulyemi ? :-) ne alemsin ya

Günaydınnnnn şekerler
Bakıyorum pek bi boşlamışınız burayı
Allah izin verirse pazartesi dönüyoruz
Neyse dönünce hiç bi bahanemizde kalmıcak
Yılbaşına yeni hedefler belirleriz

Benimde abiye işi tamam
Bikaçta ilave kıyafet aldım
Uçakda Kilo problemi olduğu için fazla bişey alamadım
Bugünde eşimle türkiye maçına gidecez

Hepinizi çooook öpüyorum

seni ve yorumlarini ozledik canim

Hoşbulduumm.İyi yolda ilerliyorum dimi.Böyle gidersem kilo verirmiyimki.Bide platese başladım karın egzersizleri yapyorum yapabildiğim kadar evde :KK49:
Ins cnm hedefine ulasirsin.cokda az yeme bu defa ilerde yemeye basladinmi cabuk alma

Günaydın canlarrr ben geldim
Tatil boyunca herşeyin tadını çıkardım kafama hiç bişeyi takmadım sonucu mu 92.7 olarak çıktığım tatilden 94.7 olarak döndüm allahım yaaaa ben napıcamm bilmiyorum göbek aldı başını gitti çok yorgunum çok kötüyüm kızlar yaaaa

seni yeniden aramizda gormek cok guzel canim

Back