- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim ablam senin adına ben doğru düzgün giremedim telde internet var girerim diyodum ama bizim orda hiç çekmedi köy olduğu için sanırımGünaydınnnnn şekerler
Bakıyorum pek bi boşlamışınız burayı
Allah izin verirse pazartesi dönüyoruz
Neyse dönünce hiç bi bahanemizde kalmıcak
Yılbaşına yeni hedefler belirleriz
Benimde abiye işi tamam
Bikaçta ilave kıyafet aldım
Uçakda Kilo problemi olduğu için fazla bişey alamadım
Bugünde eşimle türkiye maçına gidecez
Hepinizi çooook öpüyorum
Evine hoş geldin cnmGünaydın canlarrr ben geldim
Tatil boyunca herşeyin tadını çıkardım kafama hiç bişeyi takmadım sonucu mu 92.7 olarak çıktığım tatilden 94.7 olarak döndüm allahım yaaaa ben napıcamm bilmiyorum göbek aldı başını gitti çok yorgunum çok kötüyüm kızlar yaaaa
Ayyy ablam cansın sen can yaaa ne güzel konuşuyosunEvine hoş geldin cnm
Kız 2 Kilo aldın diyemi bu feryat
Bence çok iyi durumdasın hiç moralini bozma
Bende aldım ama kafama takmıyorum
NORMAL düzene geçince veririz cnm
Tatlım sen iyi vakit geçirmişinya ona bakAyyy ablam cansın sen can yaaa ne güzel konuşuyosun
Hosgeldin tatlim beynin zayifladiysa eger gobek hic onemli degil uzulme.2 gun detoks yap gider hemenGünaydın canlarrr ben geldim
Tatil boyunca herşeyin tadını çıkardım kafama hiç bişeyi takmadım sonucu mu 92.7 olarak çıktığım tatilden 94.7 olarak döndüm allahım yaaaa ben napıcamm bilmiyorum göbek aldı başını gitti çok yorgunum çok kötüyüm kızlar yaaaa
Ozlettn kendni kuzum ya nerelerdesin sen. Ayrica hic bozma moralni kilo icn. Hepsni vercez. Bn de artilara gecisteym bu ara. Ama elbet olcak inisler cikislar, her sy insanlar icin.Günaydın canlarrr ben geldim
Hosgeldin cnmiki gün önce başladım 86.500 leBende varım
Hedefim şu an için 70 :)