Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnn
İlahi canan olur mu olur cikarsam.mi ki![]()
Kizlar ben dun tartilmayi unuttum cocugu doktora goturdum ordanda ise derken baktim siz bildurim yapmissiniz bu sabah tartildim 71.1 ciktim sonunda assagi inise basladim sukur ya aksam geldik biseyler yedik ben uyyakalmisim kac gundur uykumu alamiyodum ya
Özlem Emel çok geçmiş olsun .Allah bebislerimizi korusun.çok zor oluyor değil mi.benimki de grip kaç gündür.ateş halsizlik yok diye doktora götürmedim.iyileşir inşallah.
Allah uzun guzel omurler versin canimmm:) aileck:) operim minigini:)kızlar yarın oğlumun doğum günü ilk dogumgunumuz.keşke sizi cagorabilsem.
hepinizin diyetin bozarim
.bugün telaşlı olucam biraz.
Canm bnm de kilo sabit kalnca motivasyonm dustu azcik ama bakiorm ki biraksam daha da donusu yok. Su an icne grdgm seylern bile icine girememeyi artik goze alamam. O yzden sen de bana eslik et bacim. Donmek yok daha. Brakmak aslaKizlarrr bana biseyler oldu yaaa bir turlu toparlayamiyorum acaba napsam ki birakmakta istemiyorum ama
Az evvel ½ ekmek 2 tb ekmegi goturdum kahvaltiliklarla nasil azmim yerle bir oldu offfff
Bu aralar cocuklara dkkt etmek sart galiba ya. Gecms olsn canmKizlar ben dun tartilmayi unuttum cocugu doktora goturdum ordanda ise derken baktim siz bildurim yapmissiniz bu sabah tartildim 71.1 ciktim sonunda assagi inise basladim sukur ya aksam geldik biseyler yedik ben uyyakalmisim kac gundur uykumu alamiyodum ya