• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar ben dun tartilmayi unuttum cocugu doktora goturdum ordanda ise derken baktim siz bildurim yapmissiniz bu sabah tartildim 71.1 ciktim sonunda assagi inise basladim sukur ya aksam geldik biseyler yedik ben uyyakalmisim kac gundur uykumu alamiyodum ya

Kizlar ben dun tartilmayi unuttum cocugu doktora goturdum ordanda ise derken baktim siz bildurim yapmissiniz bu sabah tartildim 71.1 ciktim sonunda assagi inise basladim sukur ya aksam geldik biseyler yedik ben uyyakalmisim kac gundur uykumu alamiyodum ya

çok geçmiş olsun canım

menümü paylaşayım ben

sabah 11:00 2 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
3 küçük parça suçuk
2 yeşil zeytin
domates
biraz üzüm

16:00 bir elma
yarım mandalina

18:30 3 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye

Kizlar dun cok yorgundum. Trmbellikten spor da yapamadim:( menum de soleydi

Sabah
Yulaf kepekli+ bugday ruseymki krepler
Bi bardaknsut

Oglen
Cig badem
Bi kac fistik
Bi mandalina

Aksam
Kabak corbasi
Firinda kabak mucveri

Kilom sabit kalmaya devam ederse zuhal anlanin meshur kurlerinden uygulamayi denicem:(

:KK55:
Kizlarrr bana biseyler oldu yaaa bir turlu toparlayamiyorum acaba napsam ki birakmakta istemiyorum ama :KK43:

Az evvel ½ ekmek 2 tb ekmegi goturdum kahvaltiliklarla nasil azmim yerle bir oldu offfff
Canm bnm de kilo sabit kalnca motivasyonm dustu azcik ama bakiorm ki biraksam daha da donusu yok. Su an icne grdgm seylern bile icine girememeyi artik goze alamam. O yzden sen de bana eslik et bacim. Donmek yok daha. Brakmak asla:KK20: Belki eskiden oldgu gbi daha aktif olmaliyiz burda. Hatta menulerimzin resmlerni mi paylassak? Daha cezbedici olabilir

Bu aralar cocuklara dkkt etmek sart galiba ya. Gecms olsn canm
Inise gecmene de coook sevindim:KK68:

Mefkurem -izinli

Storperde 73.8

EMELin EMELİ 80.7

Htc drg.

Ekim85 101

BBD. 85.1

Uzum328.

Citirkiz

Mimoza1974. 57.7 / 57/ 0.3 / %52

Dunyadamisafir. 72 / 71.1 / 0.9 /% 1.25

Canan456. 67.7 /67 / 0.7/ %1.03

Tek_ben. 104.3

Brcstegul

Canlarim guncel listemizi hazirladim yarin haftaya yeni bir baslangic yapiyoruz yeter bukadar tembellik ya.bende bugun cok yedim misafir vardi bir suru yarin detoks yapcam inş.

Kizlar uyuklayip duruyorum cok haldizlestim bacagim sakat oldugu icin okula godip gelmek beni cok yoruyo anlatamam ya napcam bu sekilde bilmiyorum

Back