• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selamlarrrrrr fıstık adaylarım

Yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapacak vaktim olmuyor
Önümüzdeki ay düğün varya onun için abiyelere baktım ama çok pahalı yaa
Ne kadar zayıflamış olsamda yeterli değil hele abiyede çok dar kesim oluyor
Dün bitane elbise beğendim burdaki gördüğüm en harika elbiseydi ne yazıkki olmadı dar geldi
Çok üzüldüm
Onu gördükten sonrada başka elbise beğenemedim
Yine de başkasını almak zorunda kaldım
Benim günüm hergün çarşıda koşturmakla geçiyor
Hepinizide çok özledim
Sayfadaki durgunluk beni üzüyor biraz sanki motivasyonlarınız düştü gibi biraz
Neyse 2 hafta kaldı
O zaman herkesten daha aktiflik bekliyorum

Diğer bir konuda hiç bişey demeden gelmeyen arkadaşlar
Burda Herkes birbirine zaman ayırıp emek veriyor, en azından, ben artık gelemicem deyip ayrılmak daha hoş olur, bukadarcık bi mesajı
Hakettiğimizi düşünüyorum
O zmn azcik daha zayflanacak ve o elbise illaki alinacak abla:)

Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir

SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma

OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi

AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir

SU 2 lt

Kizlarr netim bitti ayin 10 u yenileniyor esim işten gelince hemen onun nete sarildim :) hemen menumi paylasayim
Sabah
Uyananinca
2bardak su
2kayisi
3 4 badem
Kahvalti
Az yagli omlet
3 4 zeytin
1 dilm ekmek
Domates salatalk
1 kurabiye
Ara
Bir kurabiye
Ara
Bir armut
Akşam
Ton balikli salata
Ayran
Su 1,5 lt
Yatana kadar daha icerim kizlar

Bugun 2 kurabiye yedim ama minik minik 2 tane komsum getrmisti tattim o sekilde de ozledigimi hissettim kurabiyeyi :-(

Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim

OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi

SU 2 lt
Kuzum minicigine acillinden sifalar dilerim, bebelerin hasta olmasina hic kiyamiyorum:( oyle oldgnda zaten anne de ne yedigndn anlio ne ictignden

Emelcim gecmis olsun oglumda hasta tikanmis gene cigerler otuyo.doktora goturmedim ins bu gece atlatir ates yok ilk defa bakalim sabahki duruma gore bakcam artik

Menum

Sabah tarçinli sut
Öglen 10 balik kraker ayran
Aksam yarim tas corba yarim kase yogurt 3 kasik patlican 3 kasik pilav
Su 1.5

SU 2 lt
Gecmis olsun emel ya bu geceyi atlatin insallah yarin gecer

Geçmiş olsun kızlar rabbim acil şifalar versin
Bir türlü cesaret edememiyodum ya bugün uzun zamandan sonra tartiya bir ciktim ben şok 94 tum 95.800 olmuşum siki sikiya bir diyete ihtiyacm var artk korkup kacmak yok sabah 5bucukta uyandm bebisimle beraber 4fındık ve 2bardak su ictim
6.15te kahvaltı salatalk domates çiğ pırasa maydonozlu pulbiberli az köy peyniri siyah cay 2dilim normal ekmek oda sabah diye :-( simdide kayısı çayı içiyorum

Aaaaa herkes nerede yahuuu menumu yazayim kizlar ogle olmadi cok actim bide bebekten dolayi yemekte yetismedi hazir oldu malesef ama sukur aksam iyi yavrum

KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi

OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran

SU 2.5 lt

Aaaaa herkes nerede yahuuu menumu yazayim kizlar ogle olmadi cok actim bide bebekten dolayi yemekte yetismedi hazir oldu malesef ama sukur aksam iyi yavrum

KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi

OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran

SU 2.5 lt
Guzel cnm menun bu hafta daha iyi gidiyosun sanki

Selamlarrrrrr fıstık adaylarım

Yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapacak vaktim olmuyor
Önümüzdeki ay düğün varya onun için abiyelere baktım ama çok pahalı yaa
Ne kadar zayıflamış olsamda yeterli değil hele abiyede çok dar kesim oluyor
Dün bitane elbise beğendim burdaki gördüğüm en harika elbiseydi ne yazıkki olmadı dar geldi
Çok üzüldüm
Onu gördükten sonrada başka elbise beğenemedim
Yine de başkasını almak zorunda kaldım
Benim günüm hergün çarşıda koşturmakla geçiyor
Hepinizide çok özledim
Sayfadaki durgunluk beni üzüyor biraz sanki motivasyonlarınız düştü gibi biraz
Neyse 2 hafta kaldı
O zaman herkesten daha aktiflik bekliyorum

Diğer bir konuda hiç bişey demeden gelmeyen arkadaşlar
Burda Herkes birbirine zaman ayırıp emek veriyor, en azından, ben artık gelemicem deyip ayrılmak daha hoş olur, bukadarcık bi mesajı
Hakettiğimizi düşünüyorum

canım sen bu azimle devam edersen sana çok daha küçük beden elbiseler olacak hiç bozma moralini

Back