• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir

SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma

OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi

AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir

SU 2 lt

bebeğin için çok geçmiş olsun canım

Emelcim gecmis olsun oglumda hasta tikanmis gene cigerler otuyo.doktora goturmedim ins bu gece atlatir ates yok ilk defa bakalim sabahki duruma gore bakcam artik

Menum

Sabah tarçinli sut
Öglen 10 balik kraker ayran
Aksam yarim tas corba yarim kase yogurt 3 kasik patlican 3 kasik pilav
Su 1.5

canım neredeyse hiç bir şey yememişsin

Emelcim gecmis olsun oglumda hasta tikanmis gene cigerler otuyo.doktora goturmedim ins bu gece atlatir ates yok ilk defa bakalim sabahki duruma gore bakcam artik

Menum

Sabah tarçinli sut
Öglen 10 balik kraker ayran
Aksam yarim tas corba yarim kase yogurt 3 kasik patlican 3 kasik pilav
Su 1.5

geçmiş olsun canım

Aaaaa herkes nerede yahuuu menumu yazayim kizlar ogle olmadi cok actim bide bebekten dolayi yemekte yetismedi hazir oldu malesef ama sukur aksam iyi yavrum

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi

OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran

SU 2.5 lt

menün gayet güzel canım suyu da iyi içmişsin

ben de menümü yazayım

sabah 8:30 2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
2 yeşil zeytin

öğlen 13:00gibi
1 mandalina biraz çilek

16:00 bir activia

akşam 19:00 3 kepçe çorba
2 tane tavuk baget
domates

Su da varki karnim goguslerim asiri sis sabah bi uyandimm herzaman ki giydigim kiyafetim den gobusum cikmis normalde kesim.icabi cok belli olmuyordu sanirim regl yaklasiyor yoksa baska bi izahi yok wc sorunum fa yok

İste menumm

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 armut 10 leblebi
Ogle eve gec geldik haliyle cok aciktim ve biraz karsik ve biraz da fazla bir menu oldu

OGLE 15.30 3 yk p.pilavi cok az patatesinden aldigim 2 kepce haslama et yemegi cok az kasarli yumurta 1 sb ayran cok az da lahana tursusu 2 tbe

AKSAM yemicem acikirsam 1 armut ve 1 k.incir yerim

SU 2 lt

menüm gelsin
sabah 10:30 2ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri

16:00 bir elma

akşam 19:30 çorba
2 kaşık taze fasulye
1 tane baget

bugün 1 buçuk saat yürümüşümdür.İçtiğim su 2 litre oldu biraz daha içerim.

İste menumm

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 armut 10 leblebi
Ogle eve gec geldik haliyle cok aciktim ve biraz karsik ve biraz da fazla bir menu oldu

OGLE 15.30 3 yk p.pilavi cok az patatesinden aldigim 2 kepce haslama et yemegi cok az kasarli yumurta 1 sb ayran cok az da lahana tursusu 2 tbe

AKSAM yemicem acikirsam 1 armut ve 1 k.incir yerim

SU 2 lt

canım menün güzel olmuş

Back