O zmn azcik daha zayflanacak ve o elbise illaki alinacak abla:)Selamlarrrrrr fıstık adaylarım
Yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapacak vaktim olmuyor
Önümüzdeki ay düğün varya onun için abiyelere baktım ama çok pahalı yaa
Ne kadar zayıflamış olsamda yeterli değil hele abiyede çok dar kesim oluyor
Dün bitane elbise beğendim burdaki gördüğüm en harika elbiseydi ne yazıkki olmadı dar geldi
Çok üzüldüm
Onu gördükten sonrada başka elbise beğenemedim
Yine de başkasını almak zorunda kaldım
Benim günüm hergün çarşıda koşturmakla geçiyor
Hepinizide çok özledim
Sayfadaki durgunluk beni üzüyor biraz sanki motivasyonlarınız düştü gibi biraz
Neyse 2 hafta kaldı
O zaman herkesten daha aktiflik bekliyorum
Diğer bir konuda hiç bişey demeden gelmeyen arkadaşlar
Burda Herkes birbirine zaman ayırıp emek veriyor, en azından, ben artık gelemicem deyip ayrılmak daha hoş olur, bukadarcık bi mesajı
Hakettiğimizi düşünüyorum
Ay gecms olsn burun da ne acir.
Kuzum minicigine acillinden sifalar dilerim, bebelerin hasta olmasina hic kiyamiyorumKizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Gecmis olsun emel ya bu geceyi atlatin insallah yarin gecerKizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Yok canm malesef emzirmiyorum tesekkurlerCanim bebegini emziriyorsan kayisi cayi icme bebeginin bagirsaklarini tembellestirir
Guzel cnm menun bu hafta daha iyi gidiyosun sankiAaaaa herkes nerede yahuuu menumu yazayim kizlar ogle olmadi cok actim bide bebekten dolayi yemekte yetismedi hazir oldu malesef ama sukur aksam iyi yavrum
KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta
SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi
OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran
AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran
SU 2.5 lt
Fisun abla sen bu azimle 30 40 olursunmenun cok az
Ortasi yok ya baziniz az baziniz cok yiyo
Selamlarrrrrr fıstık adaylarım
Yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapacak vaktim olmuyor
Önümüzdeki ay düğün varya onun için abiyelere baktım ama çok pahalı yaa
Ne kadar zayıflamış olsamda yeterli değil hele abiyede çok dar kesim oluyor
Dün bitane elbise beğendim burdaki gördüğüm en harika elbiseydi ne yazıkki olmadı dar geldi
Çok üzüldüm
Onu gördükten sonrada başka elbise beğenemedim
Yine de başkasını almak zorunda kaldım
Benim günüm hergün çarşıda koşturmakla geçiyor
Hepinizide çok özledim
Sayfadaki durgunluk beni üzüyor biraz sanki motivasyonlarınız düştü gibi biraz
Neyse 2 hafta kaldı
O zaman herkesten daha aktiflik bekliyorum
Diğer bir konuda hiç bişey demeden gelmeyen arkadaşlar
Burda Herkes birbirine zaman ayırıp emek veriyor, en azından, ben artık gelemicem deyip ayrılmak daha hoş olur, bukadarcık bi mesajı
Hakettiğimizi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?