Sabah yediğin ekmek cıss olmazki cnmSlm kizlar bayramda menu yazmicaktim aslinda kimse pek giremiyo diye baktim aksam yazmis birkaçkisi bende yazim bari vakit bulunca giriyoruz takip edelim madem genede menulerimizi.
Sabah uyaninca kayisili activia
Kahvaltiya gittik esimle oglene yakindi zaten saat
Ekmek disinda ciss yemedim sabah ekmekte cok azdi kepekliydi.
Evde 1 baklava aksam ayran corbasi yedim sadece cok tok hissediyorum 1 isirikta oglumun muzundan aldim
Sabahtan beri yuruyorum sabah insallah 70 lerdeyim su 71 den assagi inemedim bir turlu ya
Emelim gündüz yesende akşamları hafif tutmaya çalış bide geç vakitte yemeBen iyice cozuttum hadi hayirlisiiii
Kizmayin kizar pazartesi tam gazzzzzz devammmm
Slm kizlar bayramda menu yazmicaktim aslinda kimse pek giremiyo diye baktim aksam yazmis birkaçkisi bende yazim bari vakit bulunca giriyoruz takip edelim madem genede menulerimizi.
Sabah uyaninca kayisili activia
Kahvaltiya gittik esimle oglene yakindi zaten saat
Ekmek disinda ciss yemedim sabah ekmekte cok azdi kepekliydi.
Evde 1 baklava aksam ayran corbasi yedim sadece cok tok hissediyorum 1 isirikta oglumun muzundan aldim
Sabahtan beri yuruyorum sabah insallah 70 lerdeyim su 71 den assagi inemedim bir turlu ya
sabahla oglen neredeyse hicbir sey yememissin canimBenim menüm
Sabah 1 dil ananas
Öğle 1 dil ananas
Akşam et kavurma, salata, közlenmiş yoğurtlu patlıcan
Aslında akşamda ananas yiycektim ama eve biraz geç gelince çok acıkmıştım
Başka bişeye saldırmaktansa yemek yedim
Suyu ölçemedim ama 2 lt olmuştur
Sn bni masii goz ardu edersnHerkese gunaydin kiz birgül anani kovalim senin senin profild3 yanlislikla goz ardi et basmisim ondab senin yazdiklarini goremiyomusum alla alla simdi caktim .bu icerigi gormezden geliyosunyz yazisini okuyunca
Ben iyice cozuttum hadi hayirlisiiii
Kizmayin kizar pazartesi tam gazzzzzz devammmm
Bence çok güzel cnmiyi aksamlar
menumu paylasayim
sabah 10.00 1 ince dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
17.00 bir activia
aksam 19.30
3 kasik kavurma
4 tane sarma
yagsiz salata
su 2.5-3 litre olmustur spor yok ama hareketli bir gundu
elimden geldigince dunu telafi etmeye calistim ama edebildim mi bilmiyorum bugun tartilmayada korktum acikcasibayram sonu tartilayim bakalim ne durumdayim
Şu 2 gündür bütün menüler gözüme hoş görünüyorEn de anca frsat buldm menu bildrmne kizlar kusra bakmayinn
Sabah
4 incir
Domates salatalik
Peynir zeytin
Ara ara yulaf kepekli kreplermden atistrdm. Her sbh yedgmn yarisndan azini yedim toplamda.
Oglen
Tarhana corbasi
Taze bezelye
Minik kurabye sklindki serbetli tatlinin yarisi
Aksam
Tarhana corbasi
Taze bezelye
Haslama et ve suyu
3 incir
Cok acayip sis hissediyorum yaa
Haha tatliya kizmicak msn? Ya da aksam yedgm meyveye? Eksi hak getre onkdr sisim ki ole hssdiorm yani arti cikmiym opup basima koycanŞu 2 gündür bütün menüler gözüme hoş görünüyor
Zaten kötü sayılmaz cnm
Doğrusunu istersen seni takdir ediyom cnmHaha tatliya kizmicak msn? Ya da aksam yedgm meyveye? Eksi hak getre onkdr sisim ki ole hssdiorm yani arti cikmiym opup basima koycan
Yok abla tartildm gene artiyum gene artiyumDoğrusunu istersen seni takdir ediyom cnm
Baya kontrollü gittin hiç aşırıya kaçmadın
Artı olsan bile çok olacağını zannetmiyorum belkide yine sen bi Birgül klasiği yaparsın
Tatlım tmm bayramda pek kaçamak yapmadın ama menülerin eksiye düşmek için yeterli değilYok abla tartildm gene artiyum gene artiyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?