• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım tmm bayramda pek kaçamak yapmadın ama menülerin eksiye düşmek için yeterli değil
Mesela dün akşamı ele alırsak biraz fazla olmuş. Orda bezelye ve incir olmaması lazımdı
İnciride fazla abartmamak lazım en fazla sabah 1-2 tane
Eğer wc problemin yoksa menülerinde yanlışlık var demektir
Pazartesi den sonra birazdaha dikkatli olmaya çalış
Wc skntisi da basladi. Iste hep beslenme kaynakli. Bgn daha dkkt edicem abla:) inciri de memleketten cok getrmisler. Bozulrsa uzulurm die yiorm paso:)) ama kilo olark donerse daha cok uzulurm

Slm k8zlar gece giremedim misafirlikte fakandik.dolma borek falan vardi yemedim cok israr ettiler bende 2 kofte ve bikac catal kavun aldim sadece.

Gelelim menulere fisun abla guzeldi menun sarmaciklarda okadar olur diyelim biyerimuz dusmesin mecbur yiyoz

Zuhal abla tam irade yoluna devam ediyo soze ne hacet

Birgulcugum seninde var bikac puruz ama bayram icin gayet hos bir menu bu bayram sonu inş 2-3 kilo artilar olmiycak sadece 400 -500 gr en fazla belkide eksi oluo mutlu olcaz
Hepinizi tebrik ederim opt sizi

Wc skntisi da basladi. Iste hep beslenme kaynakli. Bgn daha dkkt edicem abla:) inciri de memleketten cok getrmisler. Bozulrsa uzulurm die yiorm paso:)) ama kilo olark donerse daha cok uzulurm
Fazlasını buzdolabına koy cnm bişey olmaz
Kuru incir değilmi

Slm k8zlar gece giremedim misafirlikte fakandik.dolma borek falan vardi yemedim cok israr ettiler bende 2 kofte ve bikac catal kavun aldim sadece.

Gelelim menulere fisun abla guzeldi menun sarmaciklarda okadar olur diyelim biyerimuz dusmesin mecbur yiyoz

Zuhal abla tam irade yoluna devam ediyo soze ne hacet

Birgulcugum seninde var bikac puruz ama bayram icin gayet hos bir menu bu bayram sonu inş 2-3 kilo artilar olmiycak sadece 400 -500 gr en fazla belkide eksi oluo mutlu olcaz
Hepinizi tebrik ederim opt sizi
Sende çok güzel idare etmişin cnm

Kizlar cok ac8l cvp istiyorum difriz alcam kucuklerden fikri olan varmi sandik tipimi iyi cekmeceli modellermi

Kizlar cok ac8l cvp istiyorum difriz alcam kucuklerden fikri olan varmi sandik tipimi iyi cekmeceli modellermi
Ben hiç sandık kullanmadım ama bence düzen açısından çekmeceli daha iyi olur
Öbür taraftan heralde sandıklar daha çok malzeme alır ama karışık olur

Bende oyle dusunuyorum marka model ne oneriyosun abla hic arastirmadim anlamiyorum pek.bide no frost deforst gibi seyler yazmislar ne acaba sitelere bakiyorum oyle

Bende oyle dusunuyorum marka model ne oneriyosun abla hic arastirmadim anlamiyorum pek.bide no frost deforst gibi seyler yazmislar ne acaba sitelere bakiyorum oyle
Cnm ordaki Markaları hiç bilmiyorum ama almışken iyi bişey al
Benim burda genelde tercihim bosch olur
Bence nofrost al. Onlarda buzlanma olmuyor

merhabalar
menü paylaşan olmamış bugün ben paylaşayım
akşam 18.00 e kadar bir şey yemeye fırsat bulamadım
18.00
2 ince dilim kepek ekmeği tam buğday ekmeği alacağıma kepek ekmeği almışım
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak süt
1 activia

akşam 20.00
biraz kavrulmuş et
1 kaç tane üzüm

menümün saçma sapan saatleriyle karşınızdayım :-) aslında bugün tartılmayacaktım ama merakım ağır bastı tartıldım 56.9 300 gram eksi çıktım çok sevindim:KK71: geçen menümden sonra eksi beklemiyordum halbuki :confused:

Son düzenleme:
Back