Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wc skntisi da basladi. Iste hep beslenme kaynakli. Bgn daha dkkt edicem abla:) inciri de memleketten cok getrmisler. Bozulrsa uzulurm die yiorm paso:)) ama kilo olark donerse daha cok uzulurmTatlım tmm bayramda pek kaçamak yapmadın ama menülerin eksiye düşmek için yeterli değil
Mesela dün akşamı ele alırsak biraz fazla olmuş. Orda bezelye ve incir olmaması lazımdı
İnciride fazla abartmamak lazım en fazla sabah 1-2 tane
Eğer wc problemin yoksa menülerinde yanlışlık var demektir
Pazartesi den sonra birazdaha dikkatli olmaya çalış
Fazlasını buzdolabına koy cnm bişey olmazWc skntisi da basladi. Iste hep beslenme kaynakli. Bgn daha dkkt edicem abla:) inciri de memleketten cok getrmisler. Bozulrsa uzulurm die yiorm paso:)) ama kilo olark donerse daha cok uzulurm
Yook abla taze incir. Dalindab toplyp getrmisler iste. Buzdolbnda smdilik. Bn bu sbh yemedm. Arada yicm aksama yemiym die:)Fazlasını buzdolabına koy cnm bişey olmaz
Kuru incir değilmi
Oooo taze incirse kötü cnm çok dayanmazYook abla taze incir. Dalindab toplyp getrmisler iste. Buzdolbnda smdilik. Bn bu sbh yemedm. Arada yicm aksama yemiym die:)
Ne yazıkki alınıyor tatlımYa tamam yedim de o kadar da abartmadim nasil olurda +1.2 olurum ya acaba saglikli kg veremiyormuyum ne yoksa bu kadar kolay kilo alinmamali
Sende çok güzel idare etmişin cnmSlm k8zlar gece giremedim misafirlikte fakandik.dolma borek falan vardi yemedim cok israr ettiler bende 2 kofte ve bikac catal kavun aldim sadece.
Gelelim menulere fisun abla guzeldi menun sarmaciklarda okadar olur diyelim biyerimuz dusmesin mecbur yiyoz
Zuhal abla tam irade yoluna devam ediyo soze ne hacet
Birgulcugum seninde var bikac puruz ama bayram icin gayet hos bir menu bu bayram sonu inş 2-3 kilo artilar olmiycak sadece 400 -500 gr en fazla belkide eksi oluo mutlu olcaz
Hepinizi tebrik ederim opt sizi
Ben hiç sandık kullanmadım ama bence düzen açısından çekmeceli daha iyi olurKizlar cok ac8l cvp istiyorum difriz alcam kucuklerden fikri olan varmi sandik tipimi iyi cekmeceli modellermi
Cnm ordaki Markaları hiç bilmiyorum ama almışken iyi bişey alBende oyle dusunuyorum marka model ne oneriyosun abla hic arastirmadim anlamiyorum pek.bide no frost deforst gibi seyler yazmislar ne acaba sitelere bakiyorum oyle
Bence çok güzel cnm
Ay abla dayanamadim aksam gene yedm iki taneOooo taze incirse kötü cnm çok dayanmaz
Sabah aç karna yesen daha iyi olur wc içinde
Ay dondurucu diince qkkima bi tek mehmet ali erbilin ugur derin dondurucu diyisi gelio:)Bende oyle dusunuyorum marka model ne oneriyosun abla hic arastirmadim anlamiyorum pek.bide no frost deforst gibi seyler yazmislar ne acaba sitelere bakiyorum oyle