• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de aciktim kendime pirinc lapasi yapiyorum yogurtla yicem inş.hep güldürmekle olmuyo bu zayıflama işi
Özellikle duraklama oldugunda vucut direncini kırıyo bilginiz olsun
Ne icin bu laba canım.
Bana bile o tabir çok tuhaf geliyor
Ben küçük yaşta evlendiğimde için genelde çevremdekilerin en küçüğüydüm
Ama acı gerçekle yüzleşmek lazım
zaman hızlı geciyor...kac yasindaydinevlendiginde.
simdi kac yasindasin.:KK69:

Ne icin bu laba canım.

zaman hızlı geciyor...kac yasindaydinevlendiginde.
simdi kac yasindasin.:KK69:

İnternette detoks adi altinda sözler dolaniyo ne derece doğru bilemiyorum bende deneyeyim dedim gercekten iyi geldi odem attiriyo sanki karnim falan indi rahatladim bol su icmek lazim yanisıra ama

Ben diyet sürecimde haftada birgün uygulamayi düsünüyorum.bir zarari varmidir bilmiyorum ama.
Kilo aldigimiz zamanlarda abur cubur ne bulsak yiyoz onlardan daha masumdur heralde

İnternette detoks adi altinda sözler dolaniyo ne derece doğru bilemiyorum bende deneyeyim dedim gercekten iyi geldi odem attiriyo sanki karnim falan indi rahatladim bol su icmek lazim yanisıra ama
Arada 1-2günlük detokslar yapılabilir
Ama vücudu alıştırmamak lazım
Pirinç patates eğer tuzsuz ve yağsız yenirse
Bide yanında bişey olmadan ödem artırır vücuttan asitleri temizler

İyi akşamlar kızlar
bugünkü menümü yazayım mı
Sabah: 1 çeyrek ekmek tost, azcık peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Öğlen: 1 tabak güveç (ye ye bitmedi yahu), 1 kase yoğurt
Ara: 3-4 badem fındık
Akşam: 1 tabak taze fasülye, bolca ton balıklı salata
Ara; 1 fincan sütlü şekersiz neskafe
1 litre su ancak içmişimdir bol şekersiz çay

İyi akşamlar kızlar
Sabah: 1 çeyrek ekmek tost, azcık peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Canım bence menün gayet güzel olmuş :) benim yaptığım karbonhidrat diyetine de çok benzemiş bu yediklerin^^

-- Benimkileri de yazayım
Sabah yediklerimi yazmıştım tekrar edersem : 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim domates, Yarım salatalık, 4 zeytin, 2 parça keçi peyniri ve azıcık ekmek
Öğle: 1 porsiyondan biraz fazla bol acılı menemen + 1,5 salatalık
Ara: 1 adet çilek + sade kahve
Akşam: 2 tane peynirli kabak kayık + bol mevsim salata
genel olarak gün içerisinde 2 sade kahve + 1 karışık bitki çayı ve 2,5 litreye yakın su içtim :)
Günün karbonhidrat tüketimine gelirsek: 34,16 ile kapanışı yaptım :) gönül isterdi ki 30 ile kapatılsın ama 4,16 da bana katılmak istedi bende kıramadım :( :D

Yok cnm eskisi kadar olmasada 79 kiloluk bi tosunum daha
İnşallah en geç 3 ay sonra hedefime ulaşırım
Tabi sizlerle beraber
yok ablacım ne tosunu.. bu arada bı arkadasımmla cıktım bugun dısarı (dukan yapalım abla es oldukya o yuzden ozellıkle sana soyluyorum.. )21 kılo vermıs agzım acık kaldı.. koruma evresını fılan bırebır yapmıs bana resımlerını gosterdı ınanamadım..en son lısede gormustm yenı geldı unıden ıste bulusalım dedık.. abla yok oyle bısey yaa :KK57: bı bucuk senedır kılo da almamıs.. ben hemen yarın baslıyorummmm.. :KK22: zaten dıkkat edıyodm bu super olucak gıbı :KK45:oyle bı gaza geldım kı ne dıcem bılmıyorumm

Vay bu yaşta ne güzel kilo veriyorsun benden genç olsaydın kendimi bak ama o genç ondan verebiliyor diye kandırıcaktım :KK53: olmadı şimdi bu :KK53:
Gelsene tatlım Sende tanıyalım seni
Eminim fazla kilon yoktur senin

yok ablacım ne tosunu.. bu arada bı arkadasımmla cıktım bugun dısarı (dukan yapalım abla es oldukya o yuzden ozellıkle sana soyluyorum.. )21 kılo vermıs agzım acık kaldı.. koruma evresını fılan bırebır yapmıs bana resımlerını gosterdı ınanamadım..en son lısede gormustm yenı geldı unıden ıste bulusalım dedık.. abla yok oyle bısey yaa :KK57: bı bucuk senedır kılo da almamıs.. ben hemen yarın baslıyorummmm.. :KK22: zaten dıkkat edıyodm bu super olucak gıbı :KK45:oyle bı gaza geldım kı ne dıcem bılmıyorumm
Tatlım dukanın uzun vadede yapılması hiç sağlıklı değil sonrasında bi çok hastalıklar çıkabiliyor
Hatta bizim takımdada vardı dukan yapmış sonra rahatsızlanmış
Ben tercih etmiyorum sanada önermem ama sen bilirsin tabi
Bazen bikaç gün saf Protein yapılabilir o ayrı

Kızlar nerdesinizzzz
Ben bugün kaba tabirle diyetin içine ettim
Ama pişman değilim gözümüde karnımıda doyurdum
Yarın tek patates perşembede et günü yapıcam cumaya toparlarım
Bayram sonrasıda pazartesi böyle bi başlangıç yapıcam

İyi akşamlar kızlar

Canım bence menün gayet güzel olmuş :) benim yaptığım karbonhidrat diyetine de çok benzemiş bu yediklerin^^

-- Benimkileri de yazayım
Sabah yediklerimi yazmıştım tekrar edersem : 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim domates, Yarım salatalık, 4 zeytin, 2 parça keçi peyniri ve azıcık ekmek
Öğle: 1 porsiyondan biraz fazla bol acılı menemen + 1,5 salatalık
Ara: 1 adet çilek + sade kahve
Akşam: 2 tane peynirli kabak kayık + bol mevsim salata
genel olarak gün içerisinde 2 sade kahve + 1 karışık bitki çayı ve 2,5 litreye yakın su içtim :)
Günün karbonhidrat tüketimine gelirsek: 34,16 ile kapanışı yaptım :) gönül isterdi ki 30 ile kapatılsın ama 4,16 da bana katılmak istedi bende kıramadım :KK43: :KK70:

Tatlım dukanın uzun vadede yapılması hiç sağlıklı değil sonrasında bi çok hastalıklar çıkabiliyor
Hatta bizim takımdada vardı dukan yapmış sonra rahatsızlanmış
Ben tercih etmiyorum sanada önermem ama sen bilirsin tabi
Bazen bikaç gün saf Protein yapılabilir o ayrı

anladım ablacm.. oyle bı gaza geldım kı kızdakı degısımı gorsen soka gırersın ıstemdısı bı arzu olusuyo malum... :oops: bugun yıne cok hafıf seyler yedım bu arada.. gun boyu hurma yedım acıktıkca dunden kalan tavuklardan yedım bı ıkı patates.. corba salata suyumuda 2nın ustune cıktım ama kac oldgnu tam bılemıyorum :KK45:

Back