💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence en iyisi klasik diyet
Cıssslardan uzak dur sağlıklı beslen
Glisemik indekse dikkat et
Bol su, birazda hareket
İnan hiç kendimizi sıkmaya gerek yok
Dediğim gibi arada 1-2günlük detokslar yapılabilir
Yalnız hurmadada aşırıya gitmemek lazım aklında bulunsun
Gerçi asıl bizim serüvenimiz pazartesi başlıyor

Çok mutluyum ya saclarim uzamiyodu ölçüp dururdum çenemi nezaman geçecek diye 3 cm uzamis suyu artirdim ondanmi acaba

Nolcak pazartesi cnm

Çok mutluyum ya saclarim uzamiyodu ölçüp dururdum çenemi nezaman geçecek diye 3 cm uzamis suyu artirdim ondanmi acaba
Herkesin derdi başka desene

Suyunda etkisi olabilir cnm
Nasıl çiçekleri sulayınca büyür buda o hesap
Bütün organların cildimizin ,tabi yağ yakımı için suya ihtiyaç var

tamamm ablacım.. meraklı cocuk gıbı olucam ama sence ben ekımın basında ortalama kac kılo olurm ınan uyuyorm kurallara.. cıss yok sen tecrubelısn az cok bı tahmın yapabılırmısn

tamamm ablacım.. meraklı cocuk gıbı olucam ama sence ben ekımın basında ortalama kac kılo olurm ınan uyuyorm kurallara.. cıss yok sen tecrubelısn az cok bı tahmın yapabılırmısn
Sen yenimi başlamıştın öncedenmi
Eğer yeni başladıysan bu ay en az 5 Kilo verirsin inşallah.
Önümüzdeki zamanlardada yeni taktikler belirleriz
Mesela ben bi ara haftada 2 akşam yemek yerine baharatlı yoğurt yedim
Bazende hafta 1 gün sadece yoğurt yedim
Çok faydasını gördüm
Tabi akşam yemeklerinin erken olması çok önemli En geç 6 gibi biterse sonrasında meyve dahil bişey olmıcak
Süreci hızlandırır

Bu ay derken, başladıktan sonra 1 ay içinde

sızınle beraber basladm yenı yanı.. ayyy ınsallah abla yaa 65e bı dussem.. 12-13 kılo fazla degıl aslnda.. sen dukanı kendıne uyarlamıssn cok guzel olmuş bence.. yogurt sut peynır yumurta gercekten tok tutuyo hemde.. soz hedefımıze ulasana kadar burdan ayrılmak yookk

Güzelim senin bide yaş avantajın var benden daha çabuk verirsin
Biraz sabırlı ol inşallah Eylül sonu 10 kiloya bay bay dicen
Gidişleri olsunda dönüşleri olmasın inşallah
Bide deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi gelip gelmediğini bulman lazım
Mesela bulgur ,bakliyat diyette yenebilir ama ben başlarda yediğim zaman artı çıktım
Yaklaşık 5 aydır hiç bulgur kuru fasülye nohut falan yemedim

anladm ablacm cok tesekkur ederm.. ıns yaa 10 kılo super bıseyyy tamamm.. dıkkat edıcem abla soyledıkelrn ıcın gaza geldım yıne

dunyadamisafir
Özlemcim sende benim gibi gece kuşlarındanmısın

Bu arada balikkiz varya oda özlem
İkinizin arasında dilek tutayım bari

Aynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldi
Bende öyle güzelim uyku düzeni alt üst oldu
Neyse az kaldı tekrar normale döneriz inşallah
Senin eşin halâ gececimi çalışıyor yoksa değiştimi
Bide oğlun kaç yaşındaydı

Ne yatmasi eşim yeni geldi daha çay fasli var ben masum tabi artik sadece su niyetine açik şekersiz çay
Aman aman su, çay şifadır güzelim
Boşversen sen uyma eşine
Eşin ne diyor diyet yapmana
Ben bugün biraz fazla yedim diye benimki gözüme bakıyor
Eee adam haklı defalarca alıp verince yine aynı olacak bırakacam diye korkuyor

Bide azcik kandil simidinin ucundan tirtikladim cok severim ceyrek anca.bu arada kacamak yaptigim zamanlarda yediğim şeyi iyice çignerim azda olunca arti yapmiyo cok denedim.
Şöyle kisiye ozel bir diyet robotu yapsalar kaçamak yapcagin zaman eline bir tane patlatsa :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…