Bence en iyisi klasik diyetanladım ablacm.. oyle bı gaza geldım kı kızdakı degısımı gorsen soka gırersın ıstemdısı bı arzu olusuyo malum...bugun yıne cok hafıf seyler yedım bu arada.. gun boyu hurma yedım acıktıkca dunden kalan tavuklardan yedım bı ıkı patates.. corba salata suyumuda 2nın ustune cıktım ama kac oldgnu tam bılemıyorum
Nolcak pazartesi cnmBence en iyisi klasik diyet
Cıssslardan uzak dur sağlıklı beslen
Glisemik indekse dikkat et
Bol su, birazda hareket
İnan hiç kendimizi sıkmaya gerek yok
Dediğim gibi arada 1-2günlük detokslar yapılabilir
Yalnız hurmadada aşırıya gitmemek lazım aklında bulunsun
Gerçi asıl bizim serüvenimiz pazartesi başlıyor
Herkesin derdi başka deseneÇok mutluyum ya saclarim uzamiyodu ölçüp dururdum çenemi nezaman geçecek diye 3 cm uzamis suyu artirdim ondanmi acaba
Şimdi ramazan dolayısıyla, sonrasındada bayram için biraz sallıyoruzyaNolcak pazartesi cnm
tamamm ablacım.. meraklı cocuk gıbı olucam ama sence ben ekımın basında ortalama kac kılo olurm ınan uyuyorm kurallara.. cıss yokBence en iyisi klasik diyet
Cıssslardan uzak dur sağlıklı beslen
Glisemik indekse dikkat et
Bol su, birazda hareket
İnan hiç kendimizi sıkmaya gerek yok
Dediğim gibi arada 1-2günlük detokslar yapılabilir
Yalnız hurmadada aşırıya gitmemek lazım aklında bulunsun
Gerçi asıl bizim serüvenimiz pazartesi başlıyor
Sen yenimi başlamıştın öncedenmitamamm ablacım.. meraklı cocuk gıbı olucam ama sence ben ekımın basında ortalama kac kılo olurm ınan uyuyorm kurallara.. cıss yoksen tecrubelısn az cok bı tahmın yapabılırmısn
Bu ay derken, başladıktan sonra 1 ay içindeSen yenimi başlamıştın öncedenmi
Eğer yeni başladıysan bu ay en az 5 Kilo verirsin inşallah.
Önümüzdeki zamanlardada yeni taktikler belirleriz
Mesela ben bi ara haftada 2 akşam yemek yerine baharatlı yoğurt yedim
Bazende hafta 1 gün sadece yoğurt yedim
Çok faydasını gördüm
Tabi akşam yemeklerinin erken olması çok önemli En geç 6 gibi biterse sonrasında meyve dahil bişey olmıcak
Süreci hızlandırır
Sen yenimi başlamıştın öncedenmi
Eğer yeni başladıysan bu ay en az 5 Kilo verirsin inşallah.
Önümüzdeki zamanlardada yeni taktikler belirleriz
Mesela ben bi ara haftada 2 akşam yemek yerine baharatlı yoğurt yedim
Bazende hafta 1 gün sadece yoğurt yedim
Çok faydasını gördüm
Tabi akşam yemeklerinin erken olması çok önemli En geç 6 gibi biterse sonrasında meyve dahil bişey olmıcak
Süreci hızlandırır
Güzelim senin bide yaş avantajın var benden daha çabuk verirsinsızınle beraber basladm yenı yanı.. ayyy ınsallah abla yaa 65e bı dussem.. 12-13 kılo fazla degıl aslnda.. sen dukanı kendıne uyarlamıssn cok guzel olmuş bence.. yogurt sut peynır yumurta gercekten tok tutuyo hemde.. soz hedefımıze ulasana kadar burdan ayrılmak yookk
anladm ablacm cok tesekkur ederm.. ıns yaa 10 kılo super bıseyyyGüzelim senin bide yaş avantajın var benden daha çabuk verirsin
Biraz sabırlı ol inşallah Eylül sonu 10 kiloya bay bay dicen
Gidişleri olsunda dönüşleri olmasın inşallah
Bide deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi gelip gelmediğini bulman lazım
Mesela bulgur ,bakliyat diyette yenebilir ama ben başlarda yediğim zaman artı çıktım
Yaklaşık 5 aydır hiç bulgur kuru fasülye nohut falan yemedim
Hadi bakalım fıstık kim tutar senianladm ablacm cok tesekkur ederm.. ıns yaa 10 kılo super bıseyyytamamm.. dıkkat edıcem abla soyledıkelrn ıcın gaza geldım yıne
arkamdan degıl el ele kosucaz hep beraberHadi bakalım fıstık kim tutar seni
Sen koş arkandan ben geleyim
İyi geceler tatlımarkamdan degıl el ele kosucaz hep berabersımdı opuyorum sızı.. ıyı geceler
Aynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldidunyadamisafir
Özlemcim sende benim gibi gece kuşlarındanmısın
Bu arada balikkiz varya oda özlem
İkinizin arasında dilek tutayım bari
Aynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldi
Bende öyle güzelim uyku düzeni alt üst olduAynen sabah namazindan sonra yatiyorum genelde sahur yapip abla aynen bi ozlem ismi okudum ama kimin oldugunu anlamadim karambole geldi
Aman aman su, çay şifadır güzelimNe yatmasi eşim yeni geldi daha çay fasli varben masum tabi artik sadece su niyetine açik şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?