• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkese gunaydin kiz birgül anani kovalim senin senin profild3 yanlislikla goz ardi et basmisim ondab senin yazdiklarini goremiyomusum alla alla simdi caktim .bu icerigi gormezden geliyosunyz yazisini okuyunca

Canm ben bidlrm yapmistm. Artidayim epey. +1,3 kg guncel kilo 86.5
Kuşum cok özur dilerim senden ay mahcup oldum ya okuduysan eger kizlardan caktim birgul gelmiyo ben msj gormuyorum ama siz cvp veriyosunuz dedim.hic bi msj okuyamadim kac gundur tuhh

• Beğen
Reactions: BBD
Birgülcum 1002 sayfadan beri seni gormuyodum baktim simdi enson evet unide calisiyorumu begenmisim tekrar özur dlrm

O kadar uzun boylu değil şekercim :KK48:
Biraz yavaş olun Kızzz valla gelince hepiniz beni geçmiş olacaksınız çok kötü hissedecem kendimi
Evet haksizlik gibi sen ver 40 kilo biZ seni gecelim bend3 bayram sonu 69 .9 olacam :-)
Ama ne kadar havali duruyo bi 70 demek var bide 69.9 :D :D

Günaydınnnn
Azimli sabırlı çıtır adaylarım
Kızlar yediklerimiz geçip gidiyor ve bize sadece artılar kalıyor
Bugün tartıda ne gördüğüme inanamazsınız
Şoktan da öte bişey
Heralde gidinceye kadar hepsi gitmesede büyük kısmı gider
Ama en azından bu bana, izinde abartmamam için ders oldu

Evet haksizlik gibi sen ver 40 kilo biZ seni gecelim bend3 bayram sonu 69 .9 olacam :-)
Ama ne kadar havali duruyo bi 70 demek var bide 69.9 :KK70: :KK70:
Ayyy valla kızz 69 LA 70 arasında sanki 10 Kilo var gibi
Bi şu rakamı göremeden gidiyom
Anammmmm ben gelinceye kadar kimbilir kaçlara düşeceksiniz

Günaydınnnn
Azimli sabırlı çıtır adaylarım
Kızlar yediklerimiz geçip gidiyor ve bize sadece artılar kalıyor
Bugün tartıda ne gördüğüme inanamazsınız
Şoktan da öte bişey
Heralde gidinceye kadar hepsi gitmesede büyük kısmı gider
Ama en azından bu bana, izinde abartmamam için ders oldu
Ya galiba vucut bi kere ritmini yakalynca azcik salivermk hmn etkilio. Bnm de basladgmdan bu yana ilk kz arti oldu. Ustelk iki gnde 1,5 kiloya yakin. Tabiki odemdi bilmemneydi onlarn da payi vardir ama ders olsun. Abartmak yok. Salmak yok. Mmknse tam da bayram oncesi oldgu gbi devam. Oldugu kadar.

Ya galiba vucut bi kere ritmini yakalynca azcik salivermk hmn etkilio. Bnm de basladgmdan bu yana ilk kz arti oldu. Ustelk iki gnde 1,5 kiloya yakin. Tabiki odemdi bilmemneydi onlarn da payi vardir ama ders olsun. Abartmak yok. Salmak yok. Mmknse tam da bayram oncesi oldgu gbi devam. Oldugu kadar.
Güzelim ben zaten artıdaydım dünden bugüne üstüne artı 2 gelmiş gerisini sen düşün artık
Ama bana çok iyi ders oldu
Mutlaka gidene kadar toparlıcam

Bende tatıl donemınde dıkkat etmedıgım ıcın kendımı gerekten +3 gıbı hıssederken bı baktım -300 gram.

Kendınızı bıraz rahat bırakın psıkolojının etkısı cok buyuk her gun tartılıp moral bozmaya gerek yok..:KK39: Tabıkı dıkkat edın mesela 7den sonra sadece su ıcın.. Onun dısında ıllakı olucak tatlı cıkolata fılan.. Bunlar sımdı olmazsa bıgun oyle bı patlarız kı dozunu hıc ayarlayamayız dıye dusunuyorumm.. :cool:pazartesı yenı bı sayfa acıcaz o zaman aklınızda kalıcagına bırakın bıkac gun mıdenızde olmasına ızın verın erken saatlerde.. :KK45:

Zaten bayramdan sonra hıc bı bahane fılan olamaz dıye dusunuyorm herkes normal duzenıne donucek.. O zaman af yok sımdı dozu abartmadan kendınızı odullendırebılırsnz bence..

Belkı benı taslıcak olanlar var aranızda ama gercekten yasamıs bırısı olarak soyluyorum.. :KK51:

Güzelim ben zaten artıdaydım dünden bugüne üstüne artı 2 gelmiş gerisini sen düşün artık
Ama bana çok iyi ders oldu
Mutlaka gidene kadar toparlıcam
Abla aslnda bende bazi bazi abarttim ama bana arti olarak donmediii niyeyse
Bende tatıl donemınde dıkkat etmedıgım ıcın kendımı gerekten +3 gıbı hıssederken bı baktım -300 gram.

Kendınızı bıraz rahat bırakın psıkolojının etkısı cok buyuk her gun tartılıp moral bozmaya gerek yok..:KK39: Tabıkı dıkkat edın mesela 7den sonra sadece su ıcın.. Onun dısında ıllakı olucak tatlı cıkolata fılan.. Bunlar sımdı olmazsa bıgun oyle bı patlarız kı dozunu hıc ayarlayamayız dıye dusunuyorumm.. :cool:pazartesı yenı bı sayfa acıcaz o zaman aklınızda kalıcagına bırakın bıkac gun mıdenızde olmasına ızın verın erken saatlerde.. :KK45:

Zaten bayramdan sonra hıc bı bahane fılan olamaz dıye dusunuyorm herkes normal duzenıne donucek.. O zaman af yok sımdı dozu abartmadan kendınızı odullendırebılırsnz bence..

Belkı benı taslıcak olanlar var aranızda ama gercekten yasamıs bırısı olarak soyluyorum.. :KK51:
Aynen ya gunduz yesen yicegni gece yemesen ustune yapismiyooo pskilojni rahat birakcan bende regl olamadgm icin abarttgm zamanlar oldu ama kilomu etkilemedi cok sasirdim:) gerci kosturmacam flan var onlarda etkili olmstr ama olsn rahat brakmak lazm belli seviyede:) cikolata yedm ama tatli bu tatilde yiyemiorum nedense.sutlu tatli yapmstm ondan yiorum baklava hic canm istemuyor niyeyseee

Artk bole elimi uzatmiorum abur cubura insan bunyesi kabul etmiyor sutlu tatlu haric. Diger seyleri pek aramiorum istesemde bogazm goturmyyo nasi bisey anam:))
Benim bünyem hiç itiraz etmiyor geleni götürüyor
Mutlaka kontrol mekanizmasını elden bırakmamam lazım

Slm kizlar bayramda menu yazmicaktim aslinda kimse pek giremiyo diye baktim aksam yazmis birkaçkisi bende yazim bari vakit bulunca giriyoruz takip edelim madem genede menulerimizi.
Sabah uyaninca kayisili activia
Kahvaltiya gittik esimle oglene yakindi zaten saat
Ekmek disinda ciss yemedim sabah ekmekte cok azdi kepekliydi.
Evde 1 baklava aksam ayran corbasi yedim sadece cok tok hissediyorum 1 isirikta oglumun muzundan aldim
Sabahtan beri yuruyorum sabah insallah 70 lerdeyim su 71 den assagi inemedim bir turlu ya

Back