Kekiği nasıl yapıyodun bidaha yazsana cnmKizlar evet oksuruge iyi geliyo ama hemen degil once daha cok oksurturmus balgam temizlemek icin duzenli yiyincede geciyo.oksurugun sebebi zaten akciger refleksidir iltihabi disari atmak icin.
Oglum 1 kere fena yakalandi cocuk hisir oldu oksurmekten netten arastirdim kekikli karisimi buldum zuhal abla az az icirdim.aradan yarimsaat sonra öksurukle beraber istifar seklinde bir yigin balgam cikardi.yumusatti sanirim.oh be dedim cocuk bi nefes aldi ve gece rahat uyudu
Menün eksik geldi bana cnmSlm kizlar esim araba bakiyo netten giremiyom bugun oglanin sporuda vardi
Neyse menumu yazayim
Kizlar sabah domates ezmesi yaptim ondan az yedim ekmeksiz yagsiz haliyle.oglen mangal yapcaz diye cok yigip doumak istemedim
2 gibi izgara tavuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam mercimek corbasi
Dayanamadim bide eticin yedim neyse cisslamadim bayadir saglik olsun arti olmasin
Su olcmedim
Spor 40 dk yuruyus ama spora gittigimuz yer yokus 1 saat diyelim efor harciyoz baya
Abla sabah doysam mangali yiyemezdimMenün eksik geldi bana cnm
Sabah peynir yumurta falan olsaydı
Diğer öğünlerde salata Yoğurt yada ayran yok
Öğlenki ekmeği sabah yesen daha iyiymiş
Kız mangalı daha çok yeseydinde ekmek yemeseydin mademAbla sabah doysam mangali yiyemezdim
Yazmayi unuttum 750 ml ayrani tavukla ictim valla aksamada cok yedigim icin oglen corbayi anca ictim
Tavugu yavan yerim zaten kofteyi ekmekle yedim belki iki olmamistir bile ben olcu oyle verdim esim oglumla ortak yedik ya.Kız mangalı daha çok yeseydinde ekmek yemeseydin madem
Hemende bahane hazır
Ay tarti geldi gene:)) sanki hic gitmioo:))GUNAYDİNNNNNN GUZELLERRRRR
YARİN TARTİ VAR DİKKAT DİKKAT DİKKAT.
:)
Hoşgeldin feyzammmmMerhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm..
Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım..
20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı
Sızlerı ozledım tabıkı bolca..
Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunkuustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam.. Hepınızı kocaman opuyorummm..
Kendine çok stres yaparsan olmaz cnmYa ben bi aydir 79.9 hayaliyle yasiyorum arkadas bi goremedim yahuuu
Cok kizginimmmmmm
17 çeşit tatlı mu her birinin tadına baksan bile 2 kılı alır i san .insafsizlarHiç bahane bulma cnm
Ben bikere hayır dersem hayırdır
Sonuçta benim yediklerim başkasının midesinde gitmiyor
Belki okumuşundur bugün gittiğim yerde 17 çeşit tatlı vardı ve 1 lokma almadım ben
Şimdide çok mutluyum
Çünkü giderken beynimi asla yemicem diye kodladım ve yemedim
Yani herşey senin elinde, etraftakiler istediği kadar israr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?