- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.388
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iyiyim bi tencere patlıcan kavurdum azicik yagli tuzu var ama en azindan yag yok.bu bana 2 gun yeter.Bu arada nasilsiniz? Nasil gidiyor gecmisi okuyamadm disardaym
Ne güzel tebrikler.dugun ne zaman.74 u gordum sukurregl olmamama ragmen :) reglden sora daha az cikarm belki. dugune kadar istedigim forma gorecem sanrm. Zaten elbiseme coktan girdim oh desem biii :) ama yorucuyu gunlerim geciyor.. yarina giremessem kilomu 74 olarak belirteyim
Ozlettin bacim kendini:) donusun muhtesem olacak desene:)Merhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm..
Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım..
20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı
Sızlerı ozledım tabıkı bolca..
Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunkuustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam..
Hepınızı kocaman opuyorummm..
![]()
Yarn bildrm yapio muyu abla?Hoşgeldin feyzammmm
Tatilinin iyi geçmesine sevindim heralde hiç stresin kalmamıştır
Artı olsanda boşver cnm biraz vücudu dinlendirmiş oldun
Bu hafta liste için çarşamba bildirim yapılacak
Senin sadece kilonu yazarız sıralamaya girmezsin, haftaya farkı yazılır
Ben bayram ertesi gidiyom cnm 28 eylülde
3 hafta, ama vakit ve fırsat buldukça yine uğrarım buraya
Tabi yapacaz tatlımYarn bildrm yapio muyu abla?
Ay cik kuzum cik:) keske bn de gidebilsem yuruyuse:)Yağmur havası yağdı yağacak.bu havalarda yürüyüş yapmaya bayılırım...evden çıkmak lazım.
Sağolasın cnm17 çeşit tatlı mu her birinin tadına baksan bile 2 kılı alır i san .insafsizlarama hız kadınlar yapıyor bunu yaaaa.çeşit çeşit yap yap sorsan herkes kılo vermeye çalışıyor.Tebrikler Zuhal abla.maşallah var..
![]()
Valla ne diyim Birgülüm olmayanları zaten sende biliyosunAy insallah yarn bildrm yapmiorzdur yedikxe yedim sanki
Sabah
Kahvaltiya annem davet etti dolayisiyla herkese uymak zornda kaldim
Sucujlu yumurta ( az )
Iki dilim kadar ekmek ( kucuk dilimler, iclerni yemedim gene)
Bi cay kasgi nutella
Bir domates
Peynir
Ara
Yarim elma
Iki avuc peblebi
Aksam
Balik
Muhlama ( cok degil ama yagliydi tbiki )
Iki dilim ekmegn sadece kabugu
Salata
Oh cok sukur sonunda doydum:))![]()
Kuzum hosgeldin özlettin kendiniMerhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm..
Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım..
20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı
Sızlerı ozledım tabıkı bolca..
Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunkuustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam..
Hepınızı kocaman opuyorummm..
![]()
Sabah pek sağlıklı olmamış cnmSlm kizlar iste menum
KALKİNCA 09.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00( disarda) 2 dilim ekmek 2 yk kasigi yogurtlu kizartma.yogurtlu karalahana ve havuc salatasi 2 ince dilim salam 1 sosis
SAAT 16.30 sutlu t.kahvesi
AKSAM 18.30 200 kalorilik special k
Su 3 olur
Akşam hem ekmek hem erişte olmamış cnm keşke bitanesini tercih etseydinSlm kizlar gorumcem geldi bugun ama unum bitmisti tam puaca yapiyodum kaldi oyle malzemler teknede kaldi
Sabah 1 h.yumurta peynir yogurt sut
Öglen corba
Aksam 6 ya dogru yemek yedik 1 dlm ekmek acili ezmeden yedim yaptigim
Havuclu kirmizi biber yogurtlama.
5 kasik eriste
Su icemiyorum gene bu aralar ya.spor bugun yok disari cikmadim
Sabahtan beri temizlik yapiyorum
Emelim her yaptığımız kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırır ve kendimize olan güvenimizi sarsarOzlem yaaa ben.valla bu ara motivemi kaybettim.herseyden yiyesim.varrr ya napsam vvalla cozum de bulamiyorummm