Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kavrulmamış olacakHee aman kafam çok karışık, ceviz var evde ondan yerim inşallah bu arada ikiniz de çok iyi atlatmışsınız misafirliği
Sabah güzel cnm
Hadi ekmeği erken yemişin bugünlük olabilir dicektimki akşam tekrar bişeyler yemişin
Kuzum menü kötü değil ama biraz eksik gibi
Yola ne zaman çıkıyosunuz cnm
Ordan girebilecenmi
Çerez baya çok olmuş Birgülüm
100 gr 500 600 kalori olduğunu düşünürsek
Tatlım yanına şişeyi al mutlaka suyu artırmaya çalış su içmeden Kilo verilemezki
Mücverin sulu olduysa birazdaha içine yulaf kepeği ekliyebilirsin kıvamını koyulaştırmak için
Füsunum o kadar istikrarlısınki inan imreniyorum sana burdaki hepimizin senden örnek alması lazım
Eğer pide çok değilse çok kötü sayılmaz cnm
Ama suyun az olmuş
Tatlım ben bıkmadan sana salata hatırlatması yapıcam
Sebzesiz eksik geliyor bana
Emel yarın bizimde nikah yemeği var öyle kadın oturması gibi değil sadece 8-10 çeşit tatlı pasta olacak öbürlerini söylemiyorum bile
Ama bi anlaşma yaptık ve ben söz verdim o yüzden kaçamak yapmıcağıma eminim
Bence sende bugün yeterince hakkını kullandın
Eğer sözünden dönüceksen sen bilirsin
Ben bişey demiyom
Zencefil daha cok gripte filan iyi gelio. Oksurugu de arttrsigni bilmiodm amaBenim bildiğim hep zencefil bal öneriyorlar
Ihlamur annede iyi geliyormuş ama ben ne yapsam başladımı kolay kolay gitmiyor
Bronşlarım çok hassas
Günaydın şekerler
Güzel bi haftasonu diliyorum herkese
Bu gece öksürükten yine uyuyamadım
Zencefil bal, bitki çaylarıda kâr etmiyor
Kahvaltıyı çok erken saatte yapmış oldum
Ama sabah 8 den 9 a kadar dalmışım biraz
Şimdide hazırlanıp nikaha gidecez
Gazam mübarek olsun
Hiç bahane bulma cnmBugun menum hic hos olmadi ya .
Kahvaltida 2dl ekmek peynir 3zeytin sucuklu yumurta bi kac catal salca cay
14:00 kuru meyveli tarcinli musli 3kasik ve sut
Iste bomba 3ten sonra patliyo 1dilimrulo pasta 1dereotlu pogca 3tane küp gofret.
Ya gezmeye gitmemeliyim ben galiba hayir diyorum ama diyemiyorum yemeyince butun gunu zehir ediyolar bana onu ye bunu ye ondan al butun gun israr israr.. gitmicem bida kimseye he bende zaten kolay kolay hayir diyebilen bi insan degilim .ki zaten yemek istiyorum hem kendime hem insanlara karsi koyamiyom bu durumlarda yiyom oturuyom butun gunde uzuluyom sonra
Aksamda 3yk eriste 1kase corba 4firinda kabak mucver yogurt
Halloooo
Nerdesiniz kızlar
Biz biraz önce eve geldik
Tam 17 çeşit tatlı vardı
Ben hangilerinden yedim derseniz
Hiçbirindennnnn![]()
Adim birben benim 26 yasindayim . Vala bide raahatsiz oluyolar ben yemeyince cok tanodiklar oldugunda biliyolar yok yemicem diye biliyorum . Bu 2gundur yeni evli arkdaslarin evine gittik ilk defa bide .orucluymusum gibi davraniyolar .:) valla saat 4 falandi butun gece cok acikirdim diye ywdim cunku bi onceki gunde yemedim gezmekte kacirdim diye aksam elim ayagm tutmuyodu zor durdum yattim erkenden :)Tek ben isim.neydi canim?
Haklisin gezmeye gidince cok zorluyorlar yok demekte her babayigidin.harci degil.bende senin gibiyim.ama bugun.cok az yedim ve tb unundan oldugu icin aldim yediklerimide
Yiyoruz sonrada pisman.oluyoruz ever pismanlikta +++++++ olmamiza bi cozum degil canim
Bari aksam yemeseydin.bisey
Neyse bu hafta bbaska kacamak yapma hemiii
Yas kacti bide :)
Hayırlı akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek tavuklu yumurta
Öğlen 2 kuru incir, 1 avuç kabak çekirdeği
Öğlen 2 kaşık pilav, etli nohut, yoğurt
Ara kavrulmuş kabak salatası
Akşam daha yemedik ama salatalık falan yicem
Su 2 litre
Spor yok
Bende menümü yazdım sanıyodum yazmamışım
Sabah _2 dil tb ekmeği menemen
Ara _1 taze incir
Öğle (nikahta)_tavuk sote bol salata cacık
Akşam _1 ızgara kabak, yeşil salata, yoğurt
Suyu hiç ölçemedim
Menumm
KALKİNCA 07.45 2 K.kayisi2 sb su
KAVALTİ 09.30 domates salatalik peynir cok az tereyag tadimlik sucuk (bi catal)
SAAT 10.50 ½ Sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 ¼ tam bugday unle kete
¼ tam bugday unlu kiymali yagsiz borek 3 yk yogurtlu bulgurlu salata
AKSAM 19.00 1 kozlenmis patlican peynir 5 zeytin 2 dlm karpuz 1 yk menemen
Su 3 olur
Bugun menum hic hos olmadi ya .
Kahvaltida 2dl ekmek peynir 3zeytin sucuklu yumurta bi kac catal salca cay
14:00 kuru meyveli tarcinli musli 3kasik ve sut
Iste bomba 3ten sonra patliyo 1dilimrulo pasta 1dereotlu pogca 3tane küp gofret.
Ya gezmeye gitmemeliyim ben galiba hayir diyorum ama diyemiyorum yemeyince butun gunu zehir ediyolar bana onu ye bunu ye ondan al butun gun israr israr.. gitmicem bida kimseye he bende zaten kolay kolay hayir diyebilen bi insan degilim .ki zaten yemek istiyorum hem kendime hem insanlara karsi koyamiyom bu durumlarda yiyom oturuyom butun gunde uzuluyom sonra
Aksamda 3yk eriste 1kase corba 4firinda kabak mucver yogurt
Uff ozene bozene yaptgm kreplerimi yanmda gotrmeyi unutmusum:)) allahtan bol salata cesiti vardi da abur cuburlara dalmadim:))
Sabah
Bir yumrta
Gotrmek icn yaptgm kreplerin yarisi
Yarim bardak sut
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Oglen
4 kasik kozlenmis patlican salatasi
2-3 kasik kabak salatasi
1 kasik kisir
Domates-salatalik
Yarim misir
Bir de sutlu tatlinin tadina baktim bi catal
Aksam
Kalan kreplerim
Light ton baligi
Bence bgn fena olmadi.
Evet okudum ablla dogru diyosun benim elimde tabiki basima silah dayamadilar sonucta ama iradem zayif galiba benim psikolojik baskilara dayanamiyom.gerci resti cekince cekiyorum bazi zamanlar yemedrnde durdugum oluyo . Haklisin yaniHiç bahane bulma cnm
Ben bikere hayır dersem hayırdır
Sonuçta benim yediklerim başkasının midesinde gitmiyor
Belki okumuşundur bugün gittiğim yerde 17 çeşit tatlı vardı ve 1 lokma almadım ben
Şimdide çok mutluyum
Çünkü giderken beynimi asla yemicem diye kodladım ve yemedim
Yani herşey senin elinde, etraftakiler istediği kadar israr etsin
bacım geçmiş olsun nasıl üşüttün öyle dikkat et kendine izne gidecen hasta gitmeGünaydın şekerler
Güzel bi haftasonu diliyorum herkese
Bu gece öksürükten yine uyuyamadım
Zencefil bal, bitki çaylarıda kâr etmiyor
Kahvaltıyı çok erken saatte yapmış oldum
Ama sabah 8 den 9 a kadar dalmışım biraz
Şimdide hazırlanıp nikaha gidecez
Gazam mübarek olsun
Sağolasın Tatlımmmbacım geçmiş olsun nasıl üşüttün öyle dikkat et kendine izne gidecen hasta gitme![]()
Kizlar evet oksuruge iyi geliyo ama hemen degil once daha cok oksurturmus balgam temizlemek icin duzenli yiyincede geciyo.oksurugun sebebi zaten akciger refleksidir iltihabi disari atmak icin.Zencefil daha cok gripte filan iyi gelio. Oksurugu de arttrsigni bilmiodm ama
Bencede güzel olmuş BirgülümUff ozene bozene yaptgm kreplerimi yanmda gotrmeyi unutmusum:)) allahtan bol salata cesiti vardi da abur cuburlara dalmadim:))
Sabah
Bir yumrta
Gotrmek icn yaptgm kreplerin yarisi
Yarim bardak sut
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Oglen
4 kasik kozlenmis patlican salatasi
2-3 kasik kabak salatasi
1 kasik kisir
Domates-salatalik
Yarim misir
Bir de sutlu tatlinin tadina baktim bi catal
Aksam
Kalan kreplerim
Light ton baligi
Bence bgn fena olmadi.
Çok güzel füsunumben de menümü paylaşayım
sabah 11.30 2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
1 yumurta
domates
öğlen 16.30
1 activia
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düştü de )
akşam saat 19.20
2 küçük kabakla yarım patates fırında az yağlı
biraz yoğurt
su 2.5 litre olmuştur
spor temizlik :)
Teşekkür ederim tatlımcanım her zamanki gibi sağlıklı olmuş nikahta da iradene hakim olduğun için tekrar tebrik ederim![]()
Birbenim lütfen dediklerime alınma cnmEvet okudum ablla dogru diyosun benim elimde tabiki basima silah dayamadilar sonucta ama iradem zayif galiba benim psikolojik baskilara dayanamiyom.gerci resti cekince cekiyorum bazi zamanlar yemedrnde durdugum oluyo . Haklisin yani
Cananım sabah az bal olabilir ama kaymak olmamışSelam kızlar
sabah09.00 1 yumurta 1 dlm ekmek biraz kaymak 1 tatlı kaşığı bal 1 kozlenmis biber
öğlen 2 porsiyon patates salatası yoğurt BJ avuç üzüm
ara 5 gibi 2 avuç cekirdek
akşam tavuk kapama bol salata
öğlen Kızartma yapacaklardı Patatesi etmen eylemen dedim salata yaptık.ama o da çok kaçtı.kek vardı yemedim.yani Zuhal abla seni düşünerek kendime hakim olabildim elimden geldii kadar.teşekkürler.![]()