💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugun menum hic hos olmadi ya .
Kahvaltida 2dl ekmek peynir 3zeytin sucuklu yumurta bi kac catal salca cay
14:00 kuru meyveli tarcinli musli 3kasik ve sut
Iste bomba 3ten sonra patliyo 1dilimrulo pasta 1dereotlu pogca 3tane küp gofret.
Ya gezmeye gitmemeliyim ben galiba hayir diyorum ama diyemiyorum yemeyince butun gunu zehir ediyolar bana onu ye bunu ye ondan al butun gun israr israr.. gitmicem bida kimseye he bende zaten kolay kolay hayir diyebilen bi insan degilim .ki zaten yemek istiyorum hem kendime hem insanlara karsi koyamiyom bu durumlarda yiyom oturuyom butun gunde uzuluyom sonra :mad:o_O
Aksamda 3yk eriste 1kase corba 4firinda kabak mucver yogurt

Tek ben isim.neydi canim?

Haklisin gezmeye gidince cok zorluyorlar yok demekte her babayigidin.harci degil.bende senin gibiyim.ama bugun.cok az yedim ve tb unundan oldugu icin aldim yediklerimide

Yiyoruz sonrada pisman.oluyoruz ever pismanlikta +++++++ olmamiza bi cozum degil canim

Bari aksam yemeseydin.bisey

Neyse bu hafta bbaska kacamak yapma hemiii

Yas kacti bide :)

Sabah güzel cnm
Hadi ekmeği erken yemişin bugünlük olabilir dicektimki akşam tekrar bişeyler yemişin

Kuzum menü kötü değil ama biraz eksik gibi

Yola ne zaman çıkıyosunuz cnm
Ordan girebilecenmi

Çerez baya çok olmuş Birgülüm
100 gr 500 600 kalori olduğunu düşünürsek

Tatlım yanına şişeyi al mutlaka suyu artırmaya çalış su içmeden Kilo verilemezki
Mücverin sulu olduysa birazdaha içine yulaf kepeği ekliyebilirsin kıvamını koyulaştırmak için

Füsunum o kadar istikrarlısınki inan imreniyorum sana burdaki hepimizin senden örnek alması lazım
Eğer pide çok değilse çok kötü sayılmaz cnm
Ama suyun az olmuş

Tatlım ben bıkmadan sana salata hatırlatması yapıcam

Sebzesiz eksik geliyor bana

Emel yarın bizimde nikah yemeği var öyle kadın oturması gibi değil sadece 8-10 çeşit tatlı pasta olacak öbürlerini söylemiyorum bile
Ama bi anlaşma yaptık ve ben söz verdim o yüzden kaçamak yapmıcağıma eminim
Bence sende bugün yeterince hakkını kullandın
Eğer sözünden dönüceksen sen bilirsin
Ben bişey demiyom

estağfirullah canımcım burada hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz doğrularımızı yanlışlarımızı söylüyoruz yanlışlarımız varsa düzeltmeye çalışıyoruz
sebzeye gelirsek :-) ben genellikle unutuyorum ama bu sabah aklıma geldi canım :-)

Günaydın şekerler
Güzel bi haftasonu diliyorum herkese

Bu gece öksürükten yine uyuyamadım
Zencefil bal, bitki çaylarıda kâr etmiyor
Kahvaltıyı çok erken saatte yapmış oldum
Ama sabah 8 den 9 a kadar dalmışım biraz
Şimdide hazırlanıp nikaha gidecez
Gazam mübarek olsun

kızlar bir şeyler söylemiş ben geç kaldım :) ama dediğim gibi ballı zencefil bana çok iyi geliyor canım

Iste bomba 3ten sonra patliyo 1dilimrulo pasta 1dereotlu pogca 3tane küp gofret.
Ya gezmeye gitmemeliyim ben galiba hayir diyorum ama diyemiyorum yemeyince butun gunu zehir ediyolar bana onu ye bunu ye ondan al butun gun israr israr.. gitmicem bida kimseye he bende zaten kolay kolay hayir diyebilen bi insan degilim .ki zaten yemek istiyorum hem kendime hem insanlara karsi koyamiyom bu durumlarda yiyom oturuyom butun gunde uzuluyom sonra :mad:o_O
Hiç bahane bulma cnm
Ben bikere hayır dersem hayırdır
Sonuçta benim yediklerim başkasının midesinde gitmiyor
Belki okumuşundur bugün gittiğim yerde 17 çeşit tatlı vardı ve 1 lokma almadım ben
Şimdide çok mutluyum
Çünkü giderken beynimi asla yemicem diye kodladım ve yemedim
Yani herşey senin elinde, etraftakiler istediği kadar israr etsin

Tek ben isim.neydi canim?

Haklisin gezmeye gidince cok zorluyorlar yok demekte her babayigidin.harci degil.bende senin gibiyim.ama bugun.cok az yedim ve tb unundan oldugu icin aldim yediklerimide

Yiyoruz sonrada pisman.oluyoruz ever pismanlikta +++++++ olmamiza bi cozum degil canim

Bari aksam yemeseydin.bisey

Neyse bu hafta bbaska kacamak yapma hemiii

Yas kacti bide :)
Adim birben benim 26 yasindayim . Vala bide raahatsiz oluyolar ben yemeyince cok tanodiklar oldugunda biliyolar yok yemicem diye biliyorum . Bu 2gundur yeni evli arkdaslarin evine gittik ilk defa bide .orucluymusum gibi davraniyolar .:) valla saat 4 falandi butun gece cok acikirdim diye ywdim cunku bi onceki gunde yemedim gezmekte kacirdim diye aksam elim ayagm tutmuyodu zor durdum yattim erkenden :)

Uff ozene bozene yaptgm kreplerimi yanmda gotrmeyi unutmusum:)) allahtan bol salata cesiti vardi da abur cuburlara dalmadim:))

Sabah
Bir yumrta
Gotrmek icn yaptgm kreplerin yarisi
Yarim bardak sut
Bi tatli kasigi fistik ezmesi

Oglen
4 kasik kozlenmis patlican salatasi
2-3 kasik kabak salatasi
1 kasik kisir
Domates-salatalik
Yarim misir
Bir de sutlu tatlinin tadina baktim bi catal

Aksam
Kalan kreplerim
Light ton baligi

Bence bgn fena olmadi.

ben de menümü paylaşayım
sabah 11.30 2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
1 yumurta
domates

öğlen 16.30
1 activia
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düştü de )

akşam saat 19.20
2 küçük kabakla yarım patates fırında az yağlı
biraz yoğurt
su 2.5 litre olmuştur
spor temizlik :)

Hayırlı akşamlar

Sabah
2 dilim ekmek tavuklu yumurta

Öğlen 2 kuru incir, 1 avuç kabak çekirdeği

Öğlen 2 kaşık pilav, etli nohut, yoğurt

Ara kavrulmuş kabak salatası

Akşam daha yemedik ama salatalık falan yicem

Su 2 litre
Spor yok

canım sabah güzel öğlen kabak çekirdeği olmasaydı olurdu akşam da iyi
Bende menümü yazdım sanıyodum yazmamışım

Sabah _2 dil tb ekmeği menemen

Ara _1 taze incir

Öğle (nikahta)_tavuk sote bol salata cacık

Akşam _1 ızgara kabak, yeşil salata, yoğurt

Suyu hiç ölçemedim

canım her zamanki gibi sağlıklı olmuş nikahta da iradene hakim olduğun için tekrar tebrik ederim :KK6::KK9:
Menumm

KALKİNCA 07.45 2 K.kayisi2 sb su

KAVALTİ 09.30 domates salatalik peynir cok az tereyag tadimlik sucuk (bi catal)

SAAT 10.50 ½ Sekerli t.kahvesi

OGLE 14.00 ¼ tam bugday unle kete
¼ tam bugday unlu kiymali yagsiz borek 3 yk yogurtlu bulgurlu salata

AKSAM 19.00 1 kozlenmis patlican peynir 5 zeytin 2 dlm karpuz 1 yk menemen

Su 3 olur

canım sabah güzel öğlen börekleri az yemişsin ama tabiki olmasa daha iyi olurdu akşam da güzel canım

canım iyi gidiyormuşsun ama saat 3te diyeti baya bozmuşsun hayır diyebilirdin akşam da keşke hafif yiyeceklerle telafi etmeye çalışsaydın erişte olmamış

Uff ozene bozene yaptgm kreplerimi yanmda gotrmeyi unutmusum:)) allahtan bol salata cesiti vardi da abur cuburlara dalmadim:))

Sabah
Bir yumrta
Yarim bardak sut

Oglen
2-3 kasik kabak salatasi
1 kasik kisir
Domates-salatalik
Yarim misir

Aksam
Kalan kreplerim
Light ton baligi

Bence bgn fena olmadi.

canım menün güzel cısların arasında cıssız bir menü getirmişsin :)

Hiç bahane bulma cnm
Ben bikere hayır dersem hayırdır
Sonuçta benim yediklerim başkasının midesinde gitmiyor
Belki okumuşundur bugün gittiğim yerde 17 çeşit tatlı vardı ve 1 lokma almadım ben
Şimdide çok mutluyum
Çünkü giderken beynimi asla yemicem diye kodladım ve yemedim
Yani herşey senin elinde, etraftakiler istediği kadar israr etsin
Evet okudum ablla dogru diyosun benim elimde tabiki basima silah dayamadilar sonucta ama iradem zayif galiba benim psikolojik baskilara dayanamiyom.gerci resti cekince cekiyorum bazi zamanlar yemedrnde durdugum oluyo . Haklisin yani

Günaydın şekerler
Güzel bi haftasonu diliyorum herkese

Bu gece öksürükten yine uyuyamadım
Zencefil bal, bitki çaylarıda kâr etmiyor
Kahvaltıyı çok erken saatte yapmış oldum
Ama sabah 8 den 9 a kadar dalmışım biraz
Şimdide hazırlanıp nikaha gidecez
Gazam mübarek olsun
bacım geçmiş olsun nasıl üşüttün öyle dikkat et kendine izne gidecen hasta gitme:KK60:

Selam kızlar :anneadayı:

sabah09.00 1 yumurta 1 dlm ekmek biraz kaymak 1 tatlı kaşığı bal 1 kozlenmis biber

öğlen 2 porsiyon patates salatası yoğurt BJ avuç üzüm

ara 5 gibi 2 avuç cekirdek

akşam tavuk kapama bol salata

öğlen Kızartma yapacaklardı Patatesi etmen eylemen dedim salata yaptık.ama o da çok kaçtı.kek vardı yemedim.yani Zuhal abla seni düşünerek kendime hakim olabildim elimden geldii kadar.teşekkürler.:KK74:

bacım geçmiş olsun nasıl üşüttün öyle dikkat et kendine izne gidecen hasta gitme:KK60:
Sağolasın Tatlımmm :KK68:
Benim bronşlarım çok hassas en ufak bişeyden alıyor bide uzun sürüyor inşallah gidene kadar geçer
Sen nasılsın cnm herşey yolundamı

Zencefil daha cok gripte filan iyi gelio. Oksurugu de arttrsigni bilmiodm ama
Kizlar evet oksuruge iyi geliyo ama hemen degil once daha cok oksurturmus balgam temizlemek icin duzenli yiyincede geciyo.oksurugun sebebi zaten akciger refleksidir iltihabi disari atmak icin.
Oglum 1 kere fena yakalandi cocuk hisir oldu oksurmekten netten arastirdim kekikli karisimi buldum zuhal abla az az icirdim.aradan yarimsaat sonra öksurukle beraber istifar seklinde bir yigin balgam cikardi.yumusatti sanirim.oh be dedim cocuk bi nefes aldi ve gece rahat uyudu

Slm kizlar esim araba bakiyo netten giremiyom bugun oglanin sporuda vardi
Neyse menumu yazayim

Kizlar sabah domates ezmesi yaptim ondan az yedim ekmeksiz yagsiz haliyle.oglen mangal yapcaz diye cok yigip doumak istemedim

2 gibi izgara tavuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam mercimek corbasi
Dayanamadim bide eticin yedim neyse cisslamadim bayadir saglik olsun arti olmasin :-)
Su olcmedim
Spor 40 dk yuruyus ama spora gittigimuz yer yokus 1 saat diyelim efor harciyoz baya :-)

Sabah
Bir yumrta
Yarim bardak sut

Oglen
2-3 kasik kabak salatasi
1 kasik kisir
Domates-salatalik
Yarim misir

Aksam
Kalan kreplerim
Light ton baligi

Bence bgn fena olmadi.
Bencede güzel olmuş Birgülüm
Kaçamak yapmadığım için tebrikler

ben de menümü paylaşayım
sabah 11.30 2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
1 yumurta
domates

öğlen 16.30
1 activia
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düştü de )

akşam saat 19.20
2 küçük kabakla yarım patates fırında az yağlı
biraz yoğurt
su 2.5 litre olmuştur
spor temizlik :)
Çok güzel füsunum

canım her zamanki gibi sağlıklı olmuş nikahta da iradene hakim olduğun için tekrar tebrik ederim :KK6::KK9:
Teşekkür ederim tatlım
Ama tartı aynı Fikirde değil

Evet okudum ablla dogru diyosun benim elimde tabiki basima silah dayamadilar sonucta ama iradem zayif galiba benim psikolojik baskilara dayanamiyom.gerci resti cekince cekiyorum bazi zamanlar yemedrnde durdugum oluyo . Haklisin yani
Birbenim lütfen dediklerime alınma cnm
Belki biraz sert gelebilir ama eğer Kilo vermek istiyorsan iradeli olmak zorundasın başka yolu yok cnm
Önce kendine güven inan, ben yapamıyorum dersen baştan kaybedersin
Bak daha yaşın genç, zaman geçtikçe daha zor vereceksin
Kararlı ol, ya yapıcam ya yapıcam de kendine
Mesela bugün yediklerin geçti gitti sadece aldığın kaloriler kaldı sana ama eğer yemeseydin yarın tartıda daha çok mutlu olacak yemeklerin verdiği hazdan daha fazlasını duyacaktın
Selam kızlar :anneadayı:

sabah09.00 1 yumurta 1 dlm ekmek biraz kaymak 1 tatlı kaşığı bal 1 kozlenmis biber

öğlen 2 porsiyon patates salatası yoğurt BJ avuç üzüm

ara 5 gibi 2 avuç cekirdek

akşam tavuk kapama bol salata

öğlen Kızartma yapacaklardı Patatesi etmen eylemen dedim salata yaptık.ama o da çok kaçtı.kek vardı yemedim.yani Zuhal abla seni düşünerek kendime hakim olabildim elimden geldii kadar.teşekkürler.:KK74:
Cananım sabah az bal olabilir ama kaymak olmamış
Patateste gerçekten fazla bide çekirdekte fazla olmuş
Kek yemediğin için tebrikler
Akşam güzel olmuş

Back