💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ke
Kesinlikle katılıyorum. Ben de 2 resim gorebildim.

Sızin sırrı çözdüm ben burda yazmaktan yemeye fırsat kalmiyo sımdi 100 kere buzdolabin başına gitmistim.ondan yiyemeyip zayifliyosunuz
Valla doğru tespit cnm
Tlf başında zaman nasıl geçiyor anlamıyom çayımı içmeyi bile unutuyom
O yüzden ne kadar gelirsen o kadar zayıflarsın

Tatlım pembe elbiseli olanda 108 Kilo falandım
En yakın zaman sarı tşörtlü olan

Valla doğru tespit cnm
Tlf başında zaman nasıl geçiyor anlamıyom çayımı içmeyi bile unutuyom
O yüzden ne kadar gelirsen o kadar zayıflarsın
Inş buralardayim .dişciye gittim çekilcek dedi ona moralim bozuldu ya kurtarilamazmiş çektirmedim kendi doktorumada gostereyim filmi bare

Aslında
tmm canim
siyah elbiseli fotada hic kilonu gostermiyorsun Zuhal o zayifkadiktan sonra dir herhalde ?Hem maşallah hiç kayinvalide ya ra babaanne gibi de değilsin. maşallah yaaa
Aslında 4 resim var pembeli şişko halim
Siyah elbiseli olandan, şu anda daha zayıfım
Bayramdan sonra güncel resim koyarum

Inş buralardayim .dişciye gittim çekilcek dedi ona moralim bozuldu ya kurtarilamazmiş çektirmedim kendi doktorumada gostereyim filmi bare
Geçmiş olsun cnm
Tabi mümkün olduğunca dişi çektirmemek lazım Eğer kurtarılma imkanı varsa

evet çok spor yaptım ben ilk dogumdan sonra seviyorum ve mutlu oluyorum psikolojik olarak da çok iyi geliyor. Ama bu küçük sipadan sonra zor oluyor biraz vakit bulmak

Ben de aciktim kendime pirinc lapasi yapiyorum yogurtla yicem inş.hep güldürmekle olmuyo bu zayıflama işi
Özellikle duraklama oldugunda vucut direncini kırıyo bilginiz olsun
Bende yapmıştım bi kere 2 günde 700 gr gitmişti
Aslında sadece lapa yemek lazım yanında bişey olmadan

Vallaha kıskandım canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin 96 sayfa okuyamadım resmin varmı bide boyun ve yaşın kaç acaba

Evet onu bende okudum yogurdu seviyorum zarari yoksa yemeye devam ayni veriliyo bide bazi tariflerde azcik tuz koyyolarmis ben tuzda kouyorum et suyu atiyorum azcik guz3l oluyo ozaman tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…