Kesinlikle katılıyorum. Ben de 2 resim gorebildim.2 resım gorebıldm ama merakımı gıderdım ablacım.. yasını soylemesen 35ın ustunde demem kılon da bana dıyosn ama ınan sende hıc gostermıyosn.. pudra elbıse bıraz daha salas ama sıyahta gayet ınce duruyosn.. sanslı bı torunun olucak genc aanne adayı
Valla doğru tespit cnmSızin sırrı çözdüm ben burda yazmaktan yemeye fırsat kalmiyo sımdi 100 kere buzdolabin başına gitmistim.ondan yiyemeyip zayifliyosunuz
Tatlım pembe elbiseli olanda 108 Kilo falandım2 resım gorebıldm ama merakımı gıderdım ablacım.. yasını soylemesen 35ın ustunde demem kılon da bana dıyosn ama ınan sende hıc gostermıyosn.. pudra elbıse bıraz daha salas ama sıyahta gayet ınce duruyosn.. sanslı bı torunun olucak genc aanne adayı
Inş buralardayim .dişciye gittim çekilcek dedi ona moralim bozuldu ya kurtarilamazmiş çektirmedim kendi doktorumada gostereyim filmi bareValla doğru tespit cnm
Tlf başında zaman nasıl geçiyor anlamıyom çayımı içmeyi bile unutuyom
O yüzden ne kadar gelirsen o kadar zayıflarsın
Aslında 4 resim var pembeli şişko halimtmm canim
siyah elbiseli fotada hic kilonu gostermiyorsun Zuhal o zayifkadiktan sonra dir herhalde ?Hem maşallah hiç kayinvalide ya ra babaanne gibi de değilsin. maşallah yaaa
Geçmiş olsun cnmInş buralardayim .dişciye gittim çekilcek dedi ona moralim bozuldu ya kurtarilamazmiş çektirmedim kendi doktorumada gostereyim filmi bare
pembeyle sıyah gorunuyo sadece.. salas oldugı ıcın cok anlayamadm demek ııstedm pembelı olanda.. ama sıyah baya ıyıTatlım pembe elbiseli olanda 108 Kilo falandım
En yakın zaman sarı tşörtlü olan
Şimdi resimin tarihine baktımpembeyle sıyah gorunuyo sadece.. salas oldugı ıcın cok anlayamadm demek ııstedm pembelı olanda.. ama sıyah baya ıyı
Bende baktim siyah olan hoş duruyo simdi daha zayifsan birak diyeti falan kıskandirma biziŞimdi resimin tarihine baktım
Siyahlıda 87 falanmışım şu anda -8 Kilo
bundan bıakc ay sonra -14 kılo dıceksın abla sabır az kaldı tarıhı bılemem ama cook yakındaŞimdi resimin tarihine baktım
e super babaanne dicem artık sana. :))))))Şimdi resimin tarihine baktım
evet çok spor yaptım ben ilk dogumdan sonra seviyorum ve mutlu oluyorum psikolojik olarak da çok iyi geliyor. Ama bu küçük sipadan sonra zor oluyor biraz vakit bulmakKız senin baya spor geçmişin varmış
Benim de bildiğim hedef kiloya yaklaşırken sıkılaşma sporları yapılması daha doğru
Öncesinde yürüyüş eliptik Vs yani Cardiyo
Zaten yürüyüşle 153 kas birden çalışıyor
Yok cnm eskisi kadar olmasada 79 kiloluk bi tosunum dahaBende baktim siyah olan hoş duruyo simdi daha zayifsan birak diyeti falan kıskandirma bizi
Inşallah o zaman çok sürmezbundan bıakc ay sonra -14 kılo dıceksın abla sabır az kaldı tarıhı bılemem ama cook yakında
İnş bende abla diyim bari yawYok cnm eskisi kadar olmasada 79 kiloluk bi tosunum daha
İnşallah en geç 3 ay sonra hedefime ulaşırım
Tabi sizlerle beraber
Bana bile o tabir çok tuhaf geliyore super babaanne dicem artık sana. :))))))
Bende yapmıştım bi kere 2 günde 700 gr gitmiştiBen de aciktim kendime pirinc lapasi yapiyorum yogurtla yicem inş.hep güldürmekle olmuyo bu zayıflama işi
Özellikle duraklama oldugunda vucut direncini kırıyo bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?