Spor konusunu bilmiyorum ama Kilo vermekte beyin çok önemliDoğruluk payini bilmem ama sacma bence beyin algılamasada sonuçta bir enerji sarfediyosun
Kilolar gitsin varsin beyin bilmesin
Kız senin baya spor geçmişin varmışsüper oluyor evet onu da denedim müzik de harika oluyor
Canım leslie yaptım ben çok güzel sıkmıyor öyle nefes nefese kalıp yorulmuyorsun, sürdürülebilir bir program
Barre workoutu çok merak ediyorum mutlaka deniycem hiç yapmadım bunu
callaneticsi yaptım sakin yavaş ama etkili hareketler
slim in 6 da yaptım hareketli eforlu
jillian zaten çok zorlu sıkı
pump it upı bilmiyorum onun dışında
ebru şallı ile pilates de güzel dvd leri var çok güzel vücut şekillendiriyor
İşlem tamam fıstıkabla benı de ızlermısn ben hala goremıyorum. merak da ettm fazlasıyla sızlerııı
Ip atlamak sarkma yapmaz aksine toparlar cnmB
Yani memnunsun ip olayindan bende mi baslasam 10000 adim uygulamqsini indirdim evde teli elime alip koşturuyom saga sola
Ins millet yanlis anlamaz gormemisin bir tl olmuş misali
Spor konusunu bilmiyorum ama Kilo vermekte beyin çok önemli
Vücudu beyin idare ediyor az yemek geldiği zaman aç kalıcam korkusu olup kıtlığı girmiş gibi yağları vermek istemiyor
O yüzden önce beynimizi ikna etmemiz gerekiyor
Nette beyin gücüyle zayıflama konuları var isterseniz bakabilirsiniz
Geçmiş olsun Muskam dikkat et kendineKızlar ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. Beni bikaç gün idare edin olmazmı? bayramdan sonra görüşürüz ben anca toparlarım. Hepinze iyi bayramlar. öpüldünüz..
Çok sevinirim denk gelmedim çok sayfa dolmuşIp atlamak sarkma yapmaz aksine toparlar cnm
Başlangıçta fazla yüklenme yavaş yavaş artır
Hatta ilk sayfalarda ip atlamakla ilgili bi yazı paylaşmıştım
Akşam vaktim olursa tekrar yaparım
Dediğin kitap tek şişman beynimiz, heraldeBeynin zayiflama etkisi tabiki tartisilmaz.zaten sabir isinin kaynaği beyinde bitiyor.ismini unuttumm deniz hanimdi yanilmiyorsam bir kitabi var ondan baya etkilenmistim okurken.tuhaf teorileride var tabi.mesela beyni telkinle zayiflanabildigini ispatlamis hatta enteresan ama diyorki yiyeceklere vucudumuzda yaptigi etkiyi biz yukleriz yani ekmek yerken bu bana kilo aldiriyo diyerek yersek kilo aldirirmis.bir kaç örneği daha var cnm.
biz sadece müzigin sporu algilamasini engelledigini sacma bulduk okadar
B
Bu değildi heralde hatırlayamadim hic gece yarisina kadar okuyodum sadece o aklimda tıbbi bilgilerde çok içeriyodu biraz karışik geldi ama güzeldiDediğin kitap tek şişman beynimiz, heralde
Buldum cnm zayiflamada sonsöz adıDediğin kitap tek şişman beynimiz, heralde
Haa o başkaymış ben onu duymadımBuldum cnm zayiflamada sonsöz adı
Iremcim senide takibe aldımBaşarılar şimdiden inş istediğin gibi olur :) nereye geçmek istiyorsun? :)
ahhahaaynen aynen diyet önemli ama sporda kaybedeceğimiz kiloların sakık oluşturmaması ve toplaması için çok önemli :)
Teşekkür ederim bende başlim bugun ozaman sen uygulayip fayda gördunmuİp Atlamanın Sağlığa Faydaları:
Basit olsa da ip atlama egzersizinin bir çok faydası vardır bu nedenle spor meraklıları arasında gittikçe popüler hale gelmektedir. Çeviklik, koordinasyon ve dayanıklılık seviyelerini artırmaya yardımcı olur. Bu özellikler genellikle atletler ve sporcular ile ilişkilendirilir. Ancak bu durum çok da mantıklı değildir. Televizyon ekranı önünde geçirdiğimiz zaman göz önüne alınırsa bu özelliklerini asıl geliştirmesi gereken bizleriz ve spor yapmak bizim için hiç bu kadar gerekli olmamıştır. Koşu, bisiklet ve ip atlama gibi özellikle bacak kaslarını hedef alan sporlar sadece vücudun alt yarımı için faydalı değildir.
Sabit bir hızda ip atlamak bir saat içinde yaklaşık 800-1000 kalori yakabilir ve kilo vermenize yardımcı olur. İp atlarken kalbinizin atış hızı, koşu sırasında kalbinizin ulaştığı hıza eşittir. Aksine baldırlar, kollar, omuzlar ve hatta karın kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur. Bu kardiyovasküler egzersiz metabolizma seviyelerini arttırmaktadır ve egzersiz yaptıktan sonra uzun bir süre için bu yüksek seviyeyi korumayı sağlar. Atardamarları, toplardamarları ve kalbi kapsayan kalp damar sisteminin sağlığını korur böylece kalp hastalıklarından korunmayı sağlar. Amerikan Kalp Derneği bu faydaları kabul eder, kalp araştırmaları ve eğitim için para toplamak amacıyla düzenlenen ulusal bağış programı (Jump Rope for Heart) destek verir. İp atlamak kemikleriniz için de faydalıdır. Kemik yoğunluğunu arttırarak kemik erimesinden (osteoporoz) korunmaya yardımcı olur. Ayrıca vücuttaki atık ve toksinleri ortadan kaldırmak için kasların genleşme ve büzülmesine dayanan lenfatik sistem için de faydalıdır.
Bir atlama, ipi kullanarak kardiyo egzersizi yapmak ilk günlerde çok zor gelebilir özellikle de uzun bir süre boyunca fiziksel egzersiz yapmadıysanız. Ancak zamanla buna alışacaksınız. Bir çok kişi bu aerobik aktivitenin yararlarını kabul etmiştir ve bu aktiviteyi günlük rutinlerine dahil etmişlerdir. Eğer onlardan biri değilseniz, şimdi tam zamanı!
Yok canım, ben bilipte yapmayanlardanımTeşekkür ederim bende başlim bugun ozaman sen uygulayip fayda gördunmu
Alayim o zaman.cocukla her zaman çıkamam artık.Bende bant var canım büyük oğlum doğduğunda almıştım çok kullandım. Kullanınca işe yarıyor ama "kullanınca" evde askı niyetine kullanıldığı zamanlar da oldu ben de kullanacağım aslında bi totoyu kaldırıp üstüne çıkamadım çok güzel kilolar vermiştim bandımla
Ben lelesli tapyodum bi ara. Faydasini girfum.Özellikle aksam yemeginden sonra yatmaya yakın yapıyordum.hem basit.hem o siralar insanin metabolizmasi yavasliyor.onu tekrar uyarmak için.Kızlar simdi egzersiz bölümünde dolanıyordum da 3 tane egzersiz dikkatimi çekti ben yarından itibaren hatta yapabilirsem bugünden itibaren yapmaya başlayacağım oturup spor programıda oluştururum sizlede paylaşırım eğer düzenlemem silmem gerektiğini düşündüğünüz yerleri söylerseniz daha verimli bir program olur :)
1. spor Leslie Sansone yürüyüş ; bayağı çeşidi var ve kademe kademe arttırabiliyorsunuz, en beğendiğim özelliği evde yapılan ve kilometrelerce yürüyüş yapmışsınız gibi kalori kaybettiren bir egzersiz olması oldu !
2. spor Barre workout; bale, callanetics, pilates, yoga gibi hareketlerle iç kasları çalıştırıyor. Videolara kısa bir göz attım sayfada kendi yaptıkları videoları paylaşmışlar kolay gözüken ama ter döktüren hareketlere sahip. Ben kahvaltıdan önce yaparım diye düşündüm yoga,bale vs. hem dinç uyanırız hem de sabah daha rahat yaparız :)
3. spor da bir nevi Zumba "Pump it Up" adında uzunca 2 DVD den oluşuyor -- bunda biraz düşünceliyim?!-- yaparken topuklu ayakkabı korse ve atkı tarzı şal gerekiyor.korse yerine film streç iş görür ama evin içinde topuklular ve şal ile bir oraya bir buraya hareket ederken gören olursa ne der onu bilmiyorum
Sizinde öneriniz var mı ya da başladığınız bir program falan?
Çok geçmiş olsun hayırdır.Kızlar ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. Beni bikaç gün idare edin olmazmı? bayramdan sonra görüşürüz ben anca toparlarım. Hepinze iyi bayramlar. öpüldünüz..
Sızin sırrı çözdüm ben burda yazmaktan yemeye fırsat kalmiyo sımdi 100 kere buzdolabin başına gitmistim.ondan yiyemeyip zayifliyosunuz
Çok geçmiş olsunKızlar ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. Beni bikaç gün idare edin olmazmı? bayramdan sonra görüşürüz ben anca toparlarım. Hepinze iyi bayramlar. öpüldünüz..
Lesliyi beğendim bendeDışarda yürüyüş yapamayanlar için Leslii güzel bi seçenek
2.yi bilmiyom ama callanetics için çok etkili diyolar ben denemedim
3.yü bi sefer biraz denemiştim ama sevmedim anca popo döndürüyon
Ama ben topuklu olanını görmedim
Kız bide sakatlamayın kendinizi
Başlarda en iyisi yürüyüş zamanla başka şeyler ilave edilebilir
Bende takibe aldım ablacım resimlere de baktım valla genceciksin hiç kendine haksızlık etmeIremcim senide takibe aldım
Bende internetten almıştım sayaçlı ip doğruda sayıyor 2 lira mıydı neydi fiyatıda uygun dayanaklı ama pek kullanmayıp kaldırmıştım. Ağustosun 1i gibi yeni eve geçicez orada alt kat muhasebeci 5 gibi çıkıyormuş sonrasında güzelce atlarım bendeTeşekkür ederim bende başlim bugun ozaman sen uygulayip fayda gördunmu
İşlem tamam fıstık
tmm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?