Kızlar simdi egzersiz bölümünde dolanıyordum da 3 tane egzersiz dikkatimi çekti ben yarından itibaren hatta yapabilirsem bugünden itibaren yapmaya başlayacağım oturup spor programıda oluştururum sizlede paylaşırım eğer düzenlemem silmem gerektiğini düşündüğünüz yerleri söylerseniz daha verimli bir program olur :)
1. spor Leslie Sansone yürüyüş ; bayağı çeşidi var ve kademe kademe arttırabiliyorsunuz, en beğendiğim özelliği evde yapılan ve kilometrelerce yürüyüş yapmışsınız gibi kalori kaybettiren bir egzersiz olması oldu !
2. spor Barre workout; bale, callanetics, pilates, yoga gibi hareketlerle iç kasları çalıştırıyor. Videolara kısa bir göz attım sayfada kendi yaptıkları videoları paylaşmışlar kolay gözüken ama ter döktüren hareketlere sahip. Ben kahvaltıdan önce yaparım diye düşündüm yoga,bale vs. hem dinç uyanırız hem de sabah daha rahat yaparız :)
3. spor da bir nevi Zumba "Pump it Up" adında uzunca 2 DVD den oluşuyor -- bunda biraz düşünceliyim?!-- yaparken topuklu ayakkabı korse ve atkı tarzı şal gerekiyor.
korse yerine film streç iş görür ama evin içinde topuklular ve şal ile bir oraya bir buraya hareket ederken gören olursa ne der onu bilmiyorum
Sizinde öneriniz var mı ya da başladığınız bir program falan?