💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dgs sinavina gircem cnm aynen herşey sınav ya
Başarılar şimdiden inş istediğin gibi olur :) nereye geçmek istiyorsun? :)

Okurken bile ter doktum kesin zayiflatır.
Buraya girdiysek herşeye açığız galiba araştırmalara devam
ahhaha aynen aynen diyet önemli ama sporda kaybedeceğimiz kiloların sakık oluşturmaması ve toplaması için çok önemli :)

Ben tv pek sevmem ama artik sevdigim diziler olunca en azindan onlari izlerken oturmak yerine ayakta adim yapmayi düsünüyorum.
Halimi hiç iyi bulmuyorum bu arayıslarin sonu nolcak bakalim

Bir arkadaşim gece film izlerken yürur cok guzel oluyo diyo hiç anlamiyorum zaman nasil geçiyo diyo tavsiye ederim bende düsündum ama almayi cok yer kapliyo

süper oluyor evet onu da denedim müzik de harika oluyor

Canım leslie yaptım ben çok güzel sıkmıyor öyle nefes nefese kalıp yorulmuyorsun, sürdürülebilir bir program
Barre workoutu çok merak ediyorum mutlaka deniycem hiç yapmadım bunu
callaneticsi yaptım sakin yavaş ama etkili hareketler
slim in 6 da yaptım hareketli eforlu
jillian zaten çok zorlu sıkı
pump it upı bilmiyorum onun dışında
ebru şallı ile pilates de güzel dvd leri var çok güzel vücut şekillendiriyor

Ben tv pek sevmem ama artik sevdigim diziler olunca en azindan onlari izlerken oturmak yerine ayakta adim yapmayi düsünüyorum.
Halimi hiç iyi bulmuyorum bu arayıslarin sonu nolcak bakalim
Aynen aynen hic yoktan iyidir zaten bizim dizilerin sureside uzun :) reklamlarda ara verie dinlenirsin sonra gene devam en guzeli :)
Jillian cok zor onu ileride yapmai dusunuyorum iki uc ay sonra anca tae bo var o tarz ama daha kolay jilliana gore haftada 1 onu yapiyorum her seferinde baska videosuna bakmaya calisiyorim ama o da zorluyor. Gene o tarz Tabana workout var su aralar cok yapiliyor onun videolarini fa depoladim 1 ay sonra falan yogunlasmayi dusunuyorum ona :)

merhaba kızlar.. menulerımıze daha da dıkkat edelım lutfen spor yapmanız o kadar guzel kı gercekten.. ımrenıyorum sızeee.. Neyse bugun ıftardan sonra bende arkadasmla kahve ıcmeye cıkıcam yuruyerek gıder gelırm bıde 300 ıp atlarsam arayı kapatırm sanırm oyle bı alıstm kı canım hıc bısey yemek ıstemıyo benım.. zayıflamak ıcın fılan degıl ama mıdeyı kusturdm sanırm ben cıddı manada bıseyı gormeden canım cekmıyo kalkıp bısey yıyım ıstemıyorm.. sadece suyumu ıctım oruc olmamama ragmen.. metabolızmamı calıstrmam ıcın yemem gerekıyo bılıyorum.. bırazdan kahvaltılık atıstırıcam..

Slm cnm aksam yazilanlari okumaya calistim herkesi tanimak adina ama bitmedi sayfalar.kac kilosun acaba.ip atlamak verdiriyomus gercekten ama sarkmadan korktugum icin okadar ziplamak dogru olurmu endisesindeyim

Slm cnm aksam yazilanlari okumaya calistim herkesi tanimak adina ama bitmedi sayfalar.kac kilosun acaba.ip atlamak verdiriyomus gercekten ama sarkmadan korktugum icin okadar ziplamak dogru olurmu endisesindeyim

baslangıc kılom 78.4tu canım.. suan kac bılmıyorum regl donemımde oldugm ıcın tartılmadm da.. cuma gunu bakıcaz kac kılo oldugma ramazan malum ıftardan sonra yuruyus cok zor oluyo saat gec oluyo derken sabahta cıkamadım oruc oruc.. duzenlı olmasada onceden ıp atlıyodm sarkma konusnda aynı seyı dusunmuyorm senınle aksıne sıkılasma oldu bende popom kuculdu benım.. dur sana da acıym albumumu.. albumler kısmndan before larımı gorebılırsn canım..

Bende 78 dim 75 e dustum deminde baktim 74.9
Bnm cihaz yağ kas olcumu yapiyo liste yaptim her sabah tartiliyorum nerelerden kayip verdigimi kontrol ediyorum tartiya gore obez cikiyom valla inş aramiź düzelir birgün

B

Yani memnunsun ip olayindan bende mi baslasam 10000 adim uygulamqsini indirdim evde teli elime alip koşturuyom saga sola
Ins millet yanlis anlamaz gormemisin bir tl olmuş misali

Bende 78 dim 75 e dustum deminde baktim 74.9
Bnm cihaz yağ kas olcumu yapiyo liste yaptim her sabah tartiliyorum nerelerden kayip verdigimi kontrol ediyorum tartiya gore obez cikiyom valla inş aramiź düzelir birgün

hımm ne guzel canım ıns hedefımıze ulasıcaz hep beraber.. sende obezsen canım bız bu kıloyla olelım ozaman

Kızlar ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. Beni bikaç gün idare edin olmazmı? bayramdan sonra görüşürüz ben anca toparlarım. Hepinze iyi bayramlar. öpüldünüz..

Kızlar ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. Beni bikaç gün idare edin olmazmı? bayramdan sonra görüşürüz ben anca toparlarım. Hepinze iyi bayramlar. öpüldünüz..
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne..

Dışarda yürüyüş yapamayanlar için Leslii güzel bi seçenek

2.yi bilmiyom ama callanetics için çok etkili diyolar ben denemedim

3.yü bi sefer biraz denemiştim ama sevmedim anca popo döndürüyon
Ama ben topuklu olanını görmedim
Kız bide sakatlamayın kendinizi

Başlarda en iyisi yürüyüş zamanla başka şeyler ilave edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…