Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hadiii bahane üretmiyelimHoş buldum cnm
Eşim 3 senedir yazlari gece calisiyo gece 1 gibi geliyo cay turu yemek ister bos cay icmez bide eşlik etmek lazim olduğu için kiloları davet ettik.sonrada kilo aldin deniliyo :-(
Hadi hadiii bahane üretmiyelim
Öncelikle gece yemeklerini bırakmamız lazım şekercik
Yoksa bu iş Olamazzz
Seni takibe alıyom cnmZuhal abla ben de görmedim senin resimleri
ben de koyacağım bir ara fırsat bulunca akşam oğlanı uyutuyum bakayım bi
Seni takibe alıyom cnm
Seninde beni izlemek gerekiyor
Menün güzel tatlımdünkü menümü yazayım mı canlar
Sabah: 1 dilim uno denge ekmeği, azıcık kaşarlı yumurta, peynir, 5 zeytin, 1-2 lokma kavurma, domates, salatalık
Öğle: Sabahtan kalan yumurta, domates-salatalık, çay canım istemedi pek
Akşam: Etli güveç, salata, 1-2 lokma balık
Ara: Bir avuç kuruyemiş ve kuru meyve karışımı, 1 küçük armut
Günaydın
Vay supersin canim 1 kili gitmis bile.
ama o borekhic olmamış hiç.
valla yürüyüş yapasim geld i inan. Ama oğlum cok küçük bu sene zor.eve kosu bandi alsam iyi olacak.
Neyi ne kadar istediğinle alakalı canımben maalesef çok sınırlı diyet yapamıyorum. akşam yediğim tatlıları yazsam beni aforoz edersiniz
Bende bant var canım büyük oğlum doğduğunda almıştım çok kullandım. Kullanınca işe yarıyor ama "kullanınca" evde askı niyetine kullanıldığı zamanlar da oldu ben de kullanacağım aslında bi totoyu kaldırıp üstüne çıkamadım çok güzel kilolar vermiştim bandımla
Fırsatı olanlar için en güzeli dışarda bol oksijenli yürümekBir arkadaşim gece film izlerken yürur cok guzel oluyo diyo hiç anlamiyorum zaman nasil geçiyo diyo tavsiye ederim bende düsündum ama almayi cok yer kapliyo
Bayramdan sonra inş erken kalkip yuriycem yerde var yurumek icin yakinimda ama firsat olmuyodu.temmuz 26 sinav var onun stresi bir geçsin gerisi kolayFırsatı olanlar için en güzeli dışarda bol oksijenli yürümek
Tabi olmayanlar en azından evde bişeyler yapması laxım
Zaten bayram sonrası hepimizin planları var inşallah gerçekleştiririzBayramdan sonra inş erken kalkip yuriycem yerde var yurumek icin yakinimda ama firsat olmuyodu.temmuz 26 sinav var onun stresi bir geçsin gerisi kolay
Şimdi kilolar düşünsün
Zaten bayram sonrası hepimizin planları var inşallah gerçekleştiririz
Ne sınavına giricen cnm
Bi sınav furyasıdır gidiyor
Kızlar simdi egzersiz bölümünde dolanıyordum da 3 tane egzersiz dikkatimi çekti ben yarından itibaren hatta yapabilirsem bugünden itibaren yapmaya başlayacağım oturup spor programıda oluştururum sizlede paylaşırım eğer düzenlemem silmem gerektiğini düşündüğünüz yerleri söylerseniz daha verimli bir program olur :)
1. spor Leslie Sansone yürüyüş ; bayağı çeşidi var ve kademe kademe arttırabiliyorsunuz, en beğendiğim özelliği evde yapılan ve kilometrelerce yürüyüş yapmışsınız gibi kalori kaybettiren bir egzersiz olması oldu !
2. spor Barre workout; bale, callanetics, pilates, yoga gibi hareketlerle iç kasları çalıştırıyor. Videolara kısa bir göz attım sayfada kendi yaptıkları videoları paylaşmışlar kolay gözüken ama ter döktüren hareketlere sahip. Ben kahvaltıdan önce yaparım diye düşündüm yoga,bale vs. hem dinç uyanırız hem de sabah daha rahat yaparız :)
3. spor da bir nevi Zumba "Pump it Up" adında uzunca 2 DVD den oluşuyor -- bunda biraz düşünceliyim?!-- yaparken topuklu ayakkabı korse ve atkı tarzı şal gerekiyor. korse yerine film streç iş görür ama evin içinde topuklular ve şal ile bir oraya bir buraya hareket ederken gören olursa ne der onu bilmiyorum
Sizinde öneriniz var mı ya da başladığınız bir program falan?
Bende yürüyüşe çıktığımda kulaklığı takıp şarkılarla hayallere dalarak yürümeyi çok severim birşeyler sizi meşgul edince daha çok yürüyorsunuz ama bir spor hocası demişti yürürken şarkı ve tv izlemek beyninizin spor yaptığını anlamasına engel oluyomuş tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama vücut spora odaklanamıyormuş.. müziksiz birkaç kere yürüdüm ama çok kısa kesiliyor hemen dönmek istiyorsunuz o yüzden şarkıyla devam :|Bir arkadaşim gece film izlerken yürur cok guzel oluyo diyo hiç anlamiyorum zaman nasil geçiyo diyo tavsiye ederim bende düsündum ama almayi cok yer kapliyo
Bende yürüyüşe çıktığımda kulaklığı takıp şarkılarla hayallere dalarak yürümeyi çok severim birşeyler sizi meşgul edince daha çok yürüyorsunuz ama bir spor hocası demişti yürürken şarkı ve tv izlemek beyninizin spor yaptığını anlamasına engel oluyomuş tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama vücut spora odaklanamıyormuş.. müziksiz birkaç kere yürüdüm ama çok kısa kesiliyor hemen dönmek istiyorsunuz o yüzden şarkıyla devam :|