- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Yok cnm yok bak gram deismio diodun. Metabolizman silkelensin sole ii oldu:) haftaya fazlasyla gideck92.7 tam + 1 kızlar(
Ama cumartesi pazar dikkat etmedim sonucu gördüm müstehak bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm yok bak gram deismio diodun. Metabolizman silkelensin sole ii oldu:) haftaya fazlasyla gideck92.7 tam + 1 kızlar(
Ama cumartesi pazar dikkat etmedim sonucu gördüm müstehak bana
Kuzum bu aralar malum durumlar ulkede, isten dolayi sikinti yapmasn kendine? Bir de seni gozunde anne olarak goruyorsa bebekten sonra o da olabilir. Ilk bebegnden ne kdr sonra duzelmisti durum?Kızlar bi konuda açtım ama genede size sormak istiyorum çekine çekine utana sıkılada olsa sizden başka anlatacak kimsem yok
4 yıl oldum evleneli ilk kızımdada aynı sorunu yaşadık şuan ikinci kızımdada aynı sorun
6 aydan fazla oldu eşimle birlikte olamıyoruz bende bi sorun yok o çok isteksiz 6 aydır benim zorumla en fazla 4-5 defa oldu hatta olamadı o kadar isteksiz ki ilişki sırasında bile çekiliyo kenara off hiç canım istemiyo diyo sorun kilolarım olsa kızımdan sonrada böyleydim düzelmişti çok güzeldi kendide diyo kilonla falan alakası yok diye dr a gitmeyi düşünüyorum diyo ama hiçde niyeti yok anca beni oyalıyo kilolu olsamda boyum uzun olduğundan çok kötü durmuyorum saçım makyajım onun yanında çok dikkat ediyorum aklınıza gelicek herşetide denedim aldatıyo musun başka biri mi var dedim çocukların üstüne yemin ederim yok dedi başına gelen varmı ya kafayı yiycem günlerce yolunu gözlüyorum o bana dokunmuyo bile biraz uzun oldu ve özel bi konu kuusra bakmayın nolur![]()
400 grm çok ii canım tebrikler ilk kızımda 7 ayda falan anca düzeldi bunda da 6 ayı geçti canım ama ilkinde yakınlaşmak istiyodu arasırada olsa bunda temelli soğudu üstüne gitmiyim diyorum 15-20 gün dayanabiliyorum sonra sen bişey mi yapıyosun diye soruncada kavga çıkıyo hiç böyle bi sorun yokmuş gibi davranıyoAzcik uyiym demistm ama bebis uyutmadi. O halde bildirimim gelsin
Cuma: 86,9
Bugun: 86,5
Fark: 400 gr
![]()
Hadi bakalım tatlımKızlar izne gidip geliyim bayramdan sonra gelirim aranıza diyodum ama bugün artı çıktığım için verdiklerimi geri almıyayım diye erken döndüm aranıza izne 1 hafta var ne gitti kardır bismillah deyip yeniden başlıyorum
Aman neyse Allahtan üşeniyomuyşun yoksa yandıydıkAllahm ya halbuki pismis havuc salatasna bayilrimsukur ki yapmaya cok usenirm hep zTen:))
Benim sabah kalkınca ağzım kupkuru oluyor su içmek gerekiyor o yüzden hemen tartılıyom beklesemde bişey değişmiyor ben gideceksemde kahvaltıdan sonra gidiyom çoğunluklaBn brz ertelicm bgn sole saat on falan olsn:)) hala cok uykm var, rakamlari yanls goreblrm:)) kizlar bi de bsey sorcam. Her tartidan once afedersnz wc. Ye cikiyor msn? Ideali o tabi, ama diyettyken nerdeee
Olsun güzelim çabuk gelen çabuk giderRuveyde bak bende aynı oldum biraz dinlen ama genede tartıdan uzak durma canım +1 olmuşum geri geldim sınır koy şu kadar olunca başlıycam diye inşallah geri almazsın seni çok çok iyi anlıyorum canım
Süpersin kızzEvettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300
Super yaaaa
Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)
Haticem bunda utanılacak bişey yok böyle düşünmen çok NORMALKızlar bi konuda açtım ama genede size sormak istiyorum çekine çekine utana sıkılada olsa sizden başka anlatacak kimsem yok
4 yıl oldum evleneli ilk kızımdada aynı sorunu yaşadık şuan ikinci kızımdada aynı sorun
6 aydan fazla oldu eşimle birlikte olamıyoruz bende bi sorun yok o çok isteksiz 6 aydır benim zorumla en fazla 4-5 defa oldu hatta olamadı o kadar isteksiz ki ilişki sırasında bile çekiliyo kenara off hiç canım istemiyo diyo sorun kilolarım olsa kızımdan sonrada böyleydim düzelmişti çok güzeldi kendide diyo kilonla falan alakası yok diye dr a gitmeyi düşünüyorum diyo ama hiçde niyeti yok anca beni oyalıyo kilolu olsamda boyum uzun olduğundan çok kötü durmuyorum saçım makyajım onun yanında çok dikkat ediyorum aklınıza gelicek herşetide denedim aldatıyo musun başka biri mi var dedim çocukların üstüne yemin ederim yok dedi başına gelen varmı ya kafayı yiycem günlerce yolunu gözlüyorum o bana dokunmuyo bile biraz uzun oldu ve özel bi konu kuusra bakmayın nolur![]()
Afamcagiz baba olucam die koca olmayi untmus:) kiz saka bi yana suslenmen filan ise yaramiosa bibuzmana gozukmek en szndan fikir almak pazm sanki epeyce vakit gcms cnku400 grm çok ii canım tebrikler ilk kızımda 7 ayda falan anca düzeldi bunda da 6 ayı geçti canım ama ilkinde yakınlaşmak istiyodu arasırada olsa bunda temelli soğudu üstüne gitmiyim diyorum 15-20 gün dayanabiliyorum sonra sen bişey mi yapıyosun diye soruncada kavga çıkıyo hiç böyle bi sorun yokmuş gibi davranıyo
Anacım ben senin artıyım demene inanmıyom dahaAzcik uyiym demistm ama bebis uyutmadi. O halde bildirimim gelsin
Cuma: 86,9
Bugun: 86,5
Fark: 400 gr
![]()
Abla walla dun 87,2ydm. Ondan onceki gun daha fazla. Ama emziriyiruz diye sanirim:) bir de o cislari cok az yiorum ben bi catal iki catal ama menudolu gorunuyo:)Anacım ben senin artıyım demene inanmıyom daha
Hem yemekleri götürüyon hem artıyım diyon sonrada eksiyle çıkıyon
Valla emelle senin metonuz süper çalışıyor
Aman maşallah diyelim
Hadi aynen devam
Prezervatifle krnuosaniz onu svmio olanilr de gene de onkdr uzun sure nasi dayanir yahu. Ya da fikir versn sana. Hc kmsenin taE annecigi uzneye hakki olamaz:) guzelce konus haticecm. Eger korunma sklinden kaynaklaniosa onu degistir bakalimYok bende anladım çünkü bnmle ilgisi yok neler yapmadım ya şebek gibidoğumda yanımda deildi abla ama sonrasında bana o baktı her ihtiyacımı karşıladı ama ilk doğumumda o bakmamıştı gene aynı olmuştu beni sevmediğini düşünüyorrum artık bide sadece şu geliyo aklıma bnm eşim biz korunmuyoken normal ne zaman bebek doğsa korunmak zorunda olsak böyle oluyo acaba bebek olmaması için kendini şartlıyo kasıyo mu diye de düşünüyorum spral koydursam acaba faydası olur mu ki
Spiralle kilonun ne alakasi var ki bacimYok canım öyle kendi korunuyoda ben spralden kiloya etkisi olur diye korkuyorum ilk kızımda korunma iğnesi oldm grm kilo veremedim 1 yıl adet olmadım bilmiorm
Muge sn naptn ezdn gectn yiktin ortaligi:)Günaydın hanimlarrr
Cuma: 101.9
Bugün:100.8
Fark: 1.1
Sisliklerim gitmiş her hal haftaya mutlu başladım)
Tabi oda stres yapar cnmYok bende anladım çünkü bnmle ilgisi yok neler yapmadım ya şebek gibidoğumda yanımda deildi abla ama sonrasında bana o baktı her ihtiyacımı karşıladı ama ilk doğumumda o bakmamıştı gene aynı olmuştu beni sevmediğini düşünüyorrum artık bide sadece şu geliyo aklıma bnm eşim biz korunmuyoken normal ne zaman bebek doğsa korunmak zorunda olsak böyle oluyo acaba bebek olmaması için kendini şartlıyo kasıyo mu diye de düşünüyorum spral koydursam acaba faydası olur mu ki