💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlarrrrr ben 15 temmuzda basladim + bayrama.kadar ki 10 kg hedefime de 600 gr kaldiiii ( tabi yarin + cikmazsamm)

Birde bayrama kadar 79.9 gorsemmm bana cifte bayram olurrrr

:)
Çok güzel tatlım benim bayram hedefi yalan oldu güya 69.9 olacaktım

Arkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken

Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
İnşaAllah hepiniz hayırlısıyla sağlıkla verirsiniz kilolarınızı. Bana da dua ederseniz sevinirim

Rüveydem biliyorumki kilo seni mutsuz ediyor
Hayatımızda bizi mutsuz eden şeyleri değiştirmek için çaba göstermek zorundayız
Kolaylıkla bişey elde edilmiyor cnm
Eğer ben yemeyi sevmeyen biri olmasam seni anlamayabilirdim
Senin benim kadar yemek dahil herşeyi yiyen biri olduğunu sanmıyorum
Ben nerdeyse 2 saate bir tıkabasa yiyen biriydim
Hep dedimya ben yapabildiysem sizde yapabilirsiniz
Ama ben Kilo illetinden kurtulmayı gerçekten çok istedim ve o yüzden sabrettim karşılığınıda aldım çok şükür
Sende gerçekten Kilo vermeyi istiyorsan bunun için çabalaman lazım
Şunu bilki yaşın daha genç eğer bırakırsan dahada Kilo alacaksın ve vermesi dahada zorlaşacak kısır döngünün içinde bocalıcaksın
Dışardan etki biyere kadar olur önce kişinin gerçekten istemesi lazım
Sen neyi nekadar istediğine karar ver
Zayıflamayımı istiyorsun yoksa tatlı börek gibi geçici heveslerimi
Çünkü ikisi birarada olmuyor cnm
İki yoldan birini seçeceksin
İrade sende seçimini yap

Rüveydem biliyorumki kilo seni mutsuz ediyor
Hayatımızda bizi mutsuz eden şeyleri değiştirmek için çaba göstermek zorundayız
Kolaylıkla bişey elde edilmiyor cnm
Eğer ben yemeyi sevmeyen biri olmasam seni anlamayabilirdim
Senin benim kadar yemek dahil herşeyi yiyen biri olduğunu sanmıyorum
Ben nerdeyse 2 saate bir tıkabasa yiyen biriydim
Hep dedimya ben yapabildiysem sizde yapabilirsiniz
Ama ben Kilo illetinden kurtulmayı gerçekten çok istedim ve o yüzden sabrettim karşılığınıda aldım çok şükür
Sende gerçekten Kilo vermeyi istiyorsan bunun için çabalaman lazım
Şunu bilki yaşın daha genç eğer bırakırsan dahada Kilo alacaksın ve vermesi dahada zorlaşacak kısır döngünün içinde bocalıcaksın
Dışardan etki biyere kadar olur önce kişinin gerçekten istemesi lazım
Sen neyi nekadar istediğine karar ver
Zayıflamayımı istiyorsun yoksa tatlı börek gibi geçici heveslerimi
Çünkü ikisi birarada olmuyor cnm
İki yoldan birini seçeceksin
İrade sende seçimini yap
Ne kadar istediğimi anlatamam abla
Şu an ağlıyorum. Allah kimseyi kiloyla imtihan etmesin. Yani dışardan bakınca çok kolay olabilirmiş gibi geliyor. Elimizde olan bir problem bir de Ama her an yemek var hayatımızda. Ben istediğim herşeyden yiyim dedim ama miktarı mı kaçırdım naptım bilmiyorum. Metabolizmam da yavaş sanırım. Dikkat etsem de muhteşem olmuyor kilo verimim. Bu da beni yoruyor. Takımı bırakmak iyi olacak diye düşünüyorum. Beklentilere karşılık verememek daha çok strese soktu beni. Ama çok haklısın. Çaba göstermeden olmaz biliyorum. İnşaAllah Rabbim nasip eder yaa, ne diyim :KK43: o kadar dikkat etmeme, spora değer umarım. Geri almsm hepsini. Herşey üstüste geliyor ama bahane işte hepsi sonuca bakarsak

Ne kadar istediğimi anlatamam abla
Şu an ağlıyorum. Allah kimseyi kiloyla imtihan etmesin. Yani dışardan bakınca çok kolay olabilirmiş gibi geliyor. Elimizde olan bir problem bir de Ama her an yemek var hayatımızda. Ben istediğim herşeyden yiyim dedim ama miktarı mı kaçırdım naptım bilmiyorum. Metabolizmam da yavaş sanırım. Dikkat etsem de muhteşem olmuyor kilo verimim. Bu da beni yoruyor. Takımı bırakmak iyi olacak diye düşünüyorum. Beklentilere karşılık verememek daha çok strese soktu beni. Ama çok haklısın. Çaba göstermeden olmaz biliyorum. İnşaAllah Rabbim nasip eder yaa, ne diyim :KK43: o kadar dikkat etmeme, spora değer umarım. Geri almsm hepsini. Herşey üstüste geliyor ama bahane işte hepsi sonuca bakarsak
Tatlım gerçekten Kilo verip veremediğini anlamak için sadece 1 hafta kaçamak yapma o zaman farkı anlıcaksın
Vermeye başladıkçada daha çok hevesleneceksin emeklerin boşa gitmesin diye yemeye kıyamıcaksın
Aslında Kilo vermek hem kolay hem zor
Biz diyoruzki aç kalmıyalım doğru şeylerle karnımızı doyuralım ama bi taraftanda nefsimizi terbiye edelim
Sanki ben defalarca bunalımlara girip kendimden nefret ederek ağlamadımmı sanıyorsun ama bunun tek çözümü azmederek sağlıklı beslenmek

İnşaAllah hepiniz hayırlısıyla sağlıkla verirsiniz kilolarınızı. Bana da dua ederseniz sevinirim
Aynıyız canım 91.7 de bende takıldım kaldım sinirlerim çok bozuldu kilo verememe ve yaşadığım diğer sorunlar çok takmamaya karar verdim genede dikkat ediyodum bu cumartesi ve pazar dikkat etmedim biraz yedim haliyle artı olmuşum sende biraz ara ver geri gelirsin

börekler çörekler gözümün önünde uçuşuyor bir bilsen :KK55: her şeyin kalorisine bakıyorum yiyemiyorum hele spor yaptığım günler hiç kıyamıyorum yoksa o menüler hiçte güzel olmayacak :))
Haklisn fusun abla kndi keyfimizden calioruz yiyince. Yemek anlik keyif, aynaya baknca gordgn sey ise gun boyu mutsz edebilio:)

Back