💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben bugun bildirimi daha sora yapicam oncede yaparim belki ama erkenden evden cikicaz uzak bi yere gidicem donus flan derken biraz uzun surebilir o yuzden haber veremessem akaama dogru anca
Insallah 75 olmusumdur:)

Kızlar izne gidip geliyim bayramdan sonra gelirim aranıza diyodum ama bugün artı çıktığım için verdiklerimi geri almıyayım diye erken döndüm aranıza izne 1 hafta var ne gitti kardır bismillah deyip yeniden başlıyorum
O kisir donguyu bi aklde kirdn ama. Smdi verirsn kolayca cnm ins

Arkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Kuzum hepimz bunaliyoruz zaman zaman. Tamamen brakma. Ama bi iki gn kafani dinleyebilrsn. Bizleri birakma:)

Kizlarrrrr ben 15 temmuzda basladim + bayrama.kadar ki 10 kg hedefime de 600 gr kaldiiii ( tabi yarin + cikmazsamm)

Birde bayrama kadar 79.9 gorsemmm bana cifte bayram olurrrr

:)
Bnm de 5 kiloyu azcik gecti ama tam ne zmn baslamstm htrlamiorm. Dogmdan snra ilk tartlmaya cesaret etttmde 92ydm. Bi hafta snra 91le buraya basladm. Gecen cuma 86,9. Ha gayret basariyiruz:)

Arkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Canım bide 102 den 91.7 ye düşmüşssün hiç az değil süper vermişsin yani niye bırakıyosun ki valla hemen geri alıyosun bak emeklerin boşa gitmedin

Kızlar bi konuda açtım ama genede size sormak istiyorum çekine çekine utana sıkılada olsa sizden başka anlatacak kimsem yok:KK42:
4 yıl oldum evleneli ilk kızımdada aynı sorunu yaşadık şuan ikinci kızımdada aynı sorun
6 aydan fazla oldu eşimle birlikte olamıyoruz bende bi sorun yok o çok isteksiz 6 aydır benim zorumla en fazla 4-5 defa oldu hatta olamadı o kadar isteksiz ki ilişki sırasında bile çekiliyo kenara off hiç canım istemiyo diyo sorun kilolarım olsa kızımdan sonrada böyleydim düzelmişti çok güzeldi kendide diyo kilonla falan alakası yok diye dr a gitmeyi düşünüyorum diyo ama hiçde niyeti yok anca beni oyalıyo kilolu olsamda boyum uzun olduğundan çok kötü durmuyorum saçım makyajım onun yanında çok dikkat ediyorum aklınıza gelicek herşetide denedim aldatıyo musun başka biri mi var dedim çocukların üstüne yemin ederim yok dedi başına gelen varmı ya kafayı yiycem günlerce yolunu gözlüyorum o bana dokunmuyo bile biraz uzun oldu ve özel bi konu kuusra bakmayın nolur:KK61:

Evettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300

Super yaaaa

Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)
İnşallah canım süper gidiyosun maşallah maşallah sana ki sporda yapmıyosun sanırım valla iyi veriyosun canım

Back