- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.386
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kisir donguyu bi aklde kirdn ama. Smdi verirsn kolayca cnm insKızlar izne gidip geliyim bayramdan sonra gelirim aranıza diyodum ama bugün artı çıktığım için verdiklerimi geri almıyayım diye erken döndüm aranıza izne 1 hafta var ne gitti kardır bismillah deyip yeniden başlıyorum
Kuzum hepimz bunaliyoruz zaman zaman. Tamamen brakma. Ama bi iki gn kafani dinleyebilrsn. Bizleri birakma:)Arkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Bn brz ertelicm bgn sole saat on falan olsn:)) hala cok uykm var, rakamlari yanls goreblrm:)) kizlar bi de bsey sorcam. Her tartidan once afedersnz wc. Ye cikiyor msn? Ideali o tabi, ama diyettyken nerdeeeGunaydinnnn bebisi uyutup tartilicam
Bnm de 5 kiloyu azcik gecti ama tam ne zmn baslamstm htrlamiorm. Dogmdan snra ilk tartlmaya cesaret etttmde 92ydm. Bi hafta snra 91le buraya basladm. Gecen cuma 86,9. Ha gayret basariyiruz:)Kizlarrrrr ben 15 temmuzda basladim + bayrama.kadar ki 10 kg hedefime de 600 gr kaldiiii ( tabi yarin + cikmazsamm)
Birde bayrama kadar 79.9 gorsemmm bana cifte bayram olurrrr
:)
Hatice hemen su 90.5 i degistir moralin bozulsun hirs yaparsin o kism beni cooookkk motive eder92.7 tam + 1 kızlar(
Ama cumartesi pazar dikkat etmedim sonucu gördüm müstehak bana
Canım bide 102 den 91.7 ye düşmüşssün hiç az değil süper vermişsin yani niye bırakıyosun ki valla hemen geri alıyosun bak emeklerin boşa gitmedinArkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Ona uğraşıyorum ne zamandır beceremedim değiştiricem:)Hatice hemen su 90.5 i degistir moralin bozulsun hirs yaparsin o kism beni cooookkk motive eder
Kız sendemi 102 den geldinSabah kalk bi wc ne git yarim saat evde dolasss ve tartilll
Hala bebisi sallymmmm![]()
İnşallah canım süper gidiyosun maşallah maşallah sana ki sporda yapmıyosun sanırım valla iyi veriyosun canımEvettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300
Super yaaaa
Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)