- 21 Temmuz 2015
- 844
- 1.574
- 28
- 35
Maşallah vallaGünaydın hanimlarrr
Cuma: 101.9
Bugün:100.8
Fark: 1.1
Sisliklerim gitmiş her hal haftaya mutlu başladım)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah vallaGünaydın hanimlarrr
Günün sürprizi gelmişşşşşGünaydın hanimlarrr
Canım biçok arkadaşımdan duydum spralden sonra ya çok fazla adet oluyolar yada kesiliyo hiç olmuyolar dedimya 1 yıl olmadım oda baya şişlik yaptı bende ondan korkuyorumSpiralle kilonun ne alakasi var ki bacim![]()
Spralin kiloyla ilgisi yok HaticemYok canım öyle kendi korunuyoda ben spralden kiloya etkisi olur diye korkuyorum ilk kızımda korunma iğnesi oldm grm kilo veremedim 1 yıl adet olmadım bilmiorm
Canim Şu siralar bence işle ilgisi olabilir die dusnunuyorum yani psikolojisi duzgun olmayabilir sol e enerji verecek bitkisel karışımlar macunlar falan yap bence sorunun senle ilgisi yok sanmıyorum bide bi erkeğin bu konuda dr a gitmesi cok zor ama genel olarak bence zaten yaşadıkları kolay şeyler digil sende empati yap azcik bide eve geldignde ışte ole karışımlar hazırla üzülme haticeKızlar bi konuda açtım ama genede size sormak istiyorum çekine çekine utana sıkılada olsa sizden başka anlatacak kimsem yok
4 yıl oldum evleneli ilk kızımdada aynı sorunu yaşadık şuan ikinci kızımdada aynı sorun
6 aydan fazla oldu eşimle birlikte olamıyoruz bende bi sorun yok o çok isteksiz 6 aydır benim zorumla en fazla 4-5 defa oldu hatta olamadı o kadar isteksiz ki ilişki sırasında bile çekiliyo kenara off hiç canım istemiyo diyo sorun kilolarım olsa kızımdan sonrada böyleydim düzelmişti çok güzeldi kendide diyo kilonla falan alakası yok diye dr a gitmeyi düşünüyorum diyo ama hiçde niyeti yok anca beni oyalıyo kilolu olsamda boyum uzun olduğundan çok kötü durmuyorum saçım makyajım onun yanında çok dikkat ediyorum aklınıza gelicek herşetide denedim aldatıyo musun başka biri mi var dedim çocukların üstüne yemin ederim yok dedi başına gelen varmı ya kafayı yiycem günlerce yolunu gözlüyorum o bana dokunmuyo bile biraz uzun oldu ve özel bi konu kuusra bakmayın nolur![]()
Haklısın abla seviyyorumda diyo ama işte bu sorunu başına gelmeyen bilemez allah göstermesinde.Sürekli kafamda bişeyler kuruyorum onla konuştuğumda bedensel yada psikolojik olduğuna ikna oluyorum bi beş on gün geçsin nası diyorum ya bi erkek nasıl durur bu kadar diyorum geri başa dönüyoruzTabi oda stres yapar cnm
Herhangi bi korunma yöntemini deneyebilirsin
Seni sevmese, sen yanında silah zoruylamı tutuyon çeker gider yada direk söyler
Sevmiyorum istemiyorum diye
O zaman ilk adette sprale inşallah abla emzirdiğim için başka bişi yapamamSpralin kiloyla ilgisi yok Haticem
Sadece her vücut kabul etmeyebiliyor çok kanama oluyor Bide 100 de 100 garantisi yok
Canım hem ülke bu durumda çok yoğun çalışıyo hem gündüz hem gece nöbet bide aralarda da dinlenemiyo eve geliyo 1 gün dinleneceği zaman kocaları burda olmayan arkadaşların ihtiyaçları falan oluyo sürekli koşturuyo bana vakit kalmıyo sanırımCani
Canim Şu siralar bence işle ilgisi olabilir die dusnunuyorum yani psikolojisi duzgun olmayabilir sol e enerji verecek bitkisel karışımlar macunlar falan yap bence sorunun senle ilgisi yok sanmıyorum bide bi erkeğin bu konuda dr a gitmesi cok zor ama genel olarak bence zaten yaşadıkları kolay şeyler digil sende empati yap azcik bide eve geldignde ışte ole karışımlar hazırla üzülme hatice
Bence de öyle cnmCanım hem ülke bu durumda çok yoğun çalışıyo hem gündüz hem gece nöbet bide aralarda da dinlenemiyo eve geliyo 1 gün dinleneceği zaman kocaları burda olmayan arkadaşların ihtiyaçları falan oluyo sürekli koşturuyo bana vakit kalmıyo sanırım
Evet canim ya insallahh psikolojik destek alabilir erkeklerde çocuk gibi nihayetinde eve geldiginde bi dizine yatır saçını oksa bilmiom yapiondur belkide yapmiosan tavsiye yatağa başına koyduğunda belki huzurla uyuyamiodur adamcağız ben bilmem de ben kendimi o askerlerin polislerin yerine koyduğunda arkadaşlarımın şehit haberlerini duydukça psikolojik alt üst olurdu sanirim sürekli diken üstünde yaşamak evden her çıktığında geri donememe ihtimali catismalar kurşun sesleri valla allah hepsine hepinize sabır versin çok zor çok inşallah tez vakitte biter bu terör olaylariCanım hem ülke bu durumda çok yoğun çalışıyo hem gündüz hem gece nöbet bide aralarda da dinlenemiyo eve geliyo 1 gün dinleneceği zaman kocaları burda olmayan arkadaşların ihtiyaçları falan oluyo sürekli koşturuyo bana vakit kalmıyo sanırım
Cnm benim uzuldum boyle bir karr almana bazen oluyo tabiki boyle hissettigimiz anlar ama onemli olan bunuda atlatip zaman kaybetmeden odaklanabilmen.biz diyet yapmiyoruz ilk beyninin algilamasi gereken bu burda sohbet ediyoruz birlik oluyoruz destek oluyoruz ve en onemlisi zuhal ablanin dedigi gibi saglikli beslenmeye calisiyoruz .simdi bizi birakirsan vermeyi bir kenara birak kilo alcaksin belki ama burda olursan veremesende ayni kalirsin en kotusu.kimse mukemmel degilki herkes kacamak yapiyo yenik dusuyoruzArkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Evet tek çözümü var ve bundan kaçarak olmuyo ablam çok haklısın. Sıfır kaçamak sıfır cıslı 4 günüm var önümde. Gazam mübarek olsun İnşaAllahTatlım gerçekten Kilo verip veremediğini anlamak için sadece 1 hafta kaçamak yapma o zaman farkı anlıcaksın
Vermeye başladıkçada daha çok hevesleneceksin emeklerin boşa gitmesin diye yemeye kıyamıcaksın
Aslında Kilo vermek hem kolay hem zor
Biz diyoruzki aç kalmıyalım doğru şeylerle karnımızı doyuralım ama bi taraftanda nefsimizi terbiye edelim
Sanki ben defalarca bunalımlara girip kendimden nefret ederek ağlamadımmı sanıyorsun ama bunun tek çözümü azmederek sağlıklı beslenmek
Bende bir gün dikkat etmesem gerisin geri alıyorum verdiğimiAynıyız canım 91.7 de bende takıldım kaldım sinirlerim çok bozuldu kilo verememe ve yaşadığım diğer sorunlar çok takmamaya karar verdim genede dikkat ediyodum bu cumartesi ve pazar dikkat etmedim biraz yedim haliyle artı olmuşum sende biraz ara ver geri gelirsin
Sağol tatlım inşallah bırakmıcam BirgülcümKuzum hepimz bunaliyoruz zaman zaman. Tamamen brakma. Ama bi iki gn kafani dinleyebilrsn. Bizleri birakma:)
Canım benim sağolasın yaRuveydeeeeee birakmaaaaak yooooook tamam bi iki gun ara verdinse toparla canim + bile olduysan cabuk gelen cabuk giderrrr hadiiiiii silkelennnnn cabim arkadasimmn
Canım bide 102 den 91.7 ye düşmüşssün hiç az değil süper vermişsin yani niye bırakıyosun ki valla hemen geri alıyosun bak emeklerin boşa gitmedin
Ben bayadır içimde yaşıyordum su sorunu tam adapte olamıyordum. Yazınca rahatladım. Takımım da çok destek oldu. Geri başladım inşallah. Eşin konusunda geçerli bir tavsiye vermek isterim canım. O geldiğinde huzuru bulsun. Başka birşey istemiyordur şu ara. Çocuk gibi herşeyini düşünmek çok mutlu ediyor erkekleri. O konuyu hiç açma, beklenti içinde olduğunu hissederse, sen süslendikçe ters tepebilir diye düşünüyorum. İnşaAllah düzelir sorunlarınızRuveyde bak bende aynı oldum biraz dinlen ama genede tartıdan uzak durma canım +1 olmuşum geri geldim sınır koy şu kadar olunca başlıycam diye inşallah geri almazsın seni çok çok iyi anlıyorum canım
Zaten bu sefer de bırakırsam bir daha yapamam sanırım canım. Yazdıklarına katılıyorum. Çok teşekkür ederimCnm benim uzuldum boyle bir karr almana bazen oluyo tabiki boyle hissettigimiz anlar ama onemli olan bunuda atlatip zaman kaybetmeden odaklanabilmen.biz diyet yapmiyoruz ilk beyninin algilamasi gereken bu burda sohbet ediyoruz birlik oluyoruz destek oluyoruz ve en onemlisi zuhal ablanin dedigi gibi saglikli beslenmeye calisiyoruz .simdi bizi birakirsan vermeyi bir kenara birak kilo alcaksin belki ama burda olursan veremesende ayni kalirsin en kotusu.kimse mukemmel degilki herkes kacamak yapiyo yenik dusuyoruz
Seni seviyoruz cnm dogru karar vermissin.gonlunce olsunKızlar izne gidip geliyim bayramdan sonra gelirim aranıza diyodum ama bugün artı çıktığım için verdiklerimi geri almıyayım diye erken döndüm aranıza izne 1 hafta var ne gitti kardır bismillah deyip yeniden başlıyorum
Rüveydam takımının sana yazdıklarınıda okudum bak bu kadar insan emek verip zaman ayırıp sana destek olmuşEvet tek çözümü var ve bundan kaçarak olmuyo ablam çok haklısın. Sıfır kaçamak sıfır cıslı 4 günüm var önümde. Gazam mübarek olsun İnşaAllah
Bende bir gün dikkat etmesem gerisin geri alıyorum verdiğimiama mecburuz sabretmeye
Sağol tatlım inşallah bırakmıcam Birgülcüm
Canım benim sağolasın ya
Ben bayadır içimde yaşıyordum su sorunu tam adapte olamıyordum. Yazınca rahatladım. Takımım da çok destek oldu. Geri başladım inşallah. Eşin konusunda geçerli bir tavsiye vermek isterim canım. O geldiğinde huzuru bulsun. Başka birşey istemiyordur şu ara. Çocuk gibi herşeyini düşünmek çok mutlu ediyor erkekleri. O konuyu hiç açma, beklenti içinde olduğunu hissederse, sen süslendikçe ters tepebilir diye düşünüyorum. İnşaAllah düzelir sorunlarınız
Zaten bu sefer de bırakırsam bir daha yapamam sanırım canım. Yazdıklarına katılıyorum. Çok teşekkür ederim
Hepinize çok teşekkür ederim
Anladm canm evet olabilir. En yan etkisizi pre. Onn disindakilwr illaki kadinin uzerinde yuk malesef.Canım biçok arkadaşımdan duydum spralden sonra ya çok fazla adet oluyolar yada kesiliyo hiç olmuyolar dedimya 1 yıl olmadım oda baya şişlik yaptı bende ondan korkuyorum
Tatlim azcik isim var halledeyim yazcam sana bu konuda tmmmi.cocuga okul kiyafeti falan alcaz opt seni uzulme ins cozum bulursun bunada unutmayin kadin isterse hersey hallolur yeterki istesinKızlar bi konuda açtım ama genede size sormak istiyorum çekine çekine utana sıkılada olsa sizden başka anlatacak kimsem yok
4 yıl oldum evleneli ilk kızımdada aynı sorunu yaşadık şuan ikinci kızımdada aynı sorun
6 aydan fazla oldu eşimle birlikte olamıyoruz bende bi sorun yok o çok isteksiz 6 aydır benim zorumla en fazla 4-5 defa oldu hatta olamadı o kadar isteksiz ki ilişki sırasında bile çekiliyo kenara off hiç canım istemiyo diyo sorun kilolarım olsa kızımdan sonrada böyleydim düzelmişti çok güzeldi kendide diyo kilonla falan alakası yok diye dr a gitmeyi düşünüyorum diyo ama hiçde niyeti yok anca beni oyalıyo kilolu olsamda boyum uzun olduğundan çok kötü durmuyorum saçım makyajım onun yanında çok dikkat ediyorum aklınıza gelicek herşetide denedim aldatıyo musun başka biri mi var dedim çocukların üstüne yemin ederim yok dedi başına gelen varmı ya kafayı yiycem günlerce yolunu gözlüyorum o bana dokunmuyo bile biraz uzun oldu ve özel bi konu kuusra bakmayın nolur![]()
Cnm tebrik ederim seniEvettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300
Super yaaaa
Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)
Şu ülke düzelsede yatak odam normale dönse artık yaaa![]()