- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Hahaha sn de takintilisn bnm gbi:))Ozlem su senin 78 - varya 8 bosluk - orda bi bosluk var onu silene canim digerlerinde yok ya valla takildi gozume gitmiyorrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha sn de takintilisn bnm gbi:))Ozlem su senin 78 - varya 8 bosluk - orda bi bosluk var onu silene canim digerlerinde yok ya valla takildi gozume gitmiyorrrr
Ama menulern her hafta cook gzl:)sağol canım orası belli olmaz :) her hafta bu kadar güzel kilo veremiyorum
Kizlar ben bugun patates gunu yaptim haslanmis patates yedim bide cay
Ama menulern her hafta cook gzl:)
Ben h. patates yada patates salatasi cok diyette tercih esilmez diye blymmmm
Yanlismi?
Kizlarrrrr ben 15 temmuzda basladim + bayrama.kadar ki 10 kg hedefime de 600 gr kaldiiii ( tabi yarin + cikmazsamm)
Birde bayrama kadar 79.9 gorsemmm bana cifte bayram olurrrr
:)
evet canım tabi ki her zaman yememek lazım ama arada bir detoks günü yapılabilir
iyi kilo vermişsin canım inşallah ulaşırsın hedefine![]()
benim arada diyet yaparken patates salatası da yaptığım oldu yağ koymadım ama az yağ ile tatlandırılabilir canım tabiki vücudumuzun karbonhidrata da ihtiyacı var ama fazla abartmamak gerek :))Anladim yaniii p.salatasi olmazzzz :)
Cahil kafaya bi tokmak![]()
Herkese iyi uykular :)
Sana yazdigimda buldumda esim teli istedi arabayi sattikya araba bakiyo netten simdi aldim elindenBuldun mu :)
Tatlim sadece pulbiberle hasliyorum 0 tuz 0 yag cok kilo verdiriyor dun biyerde daha okudum yapim dedim dun cok kacirdimBen h. patates yada patates salatasi cok diyette tercih esilmez diye blymmmm
Yanlismi?
Havuç olmaz cnm pişince gi si yükseliyor şeker içeriyorBide birgul bak sabah buda guzel oluyor bikac yumurtayi hadla ve dogra icine k.sogan marol tuz (az) ekle ax da z.yag karistir cok guzelll oluyor
Bak o kabak yerine havucta koyabilirsin oda cok guzel oluyorrrr
Yine havucu rendele suzme yogurt sarimsak ceviz ekle karistrrrr mmm :)
Havuc yerine kerevizde olabilirrrr ooda cokkk guzel
Amanimmm agzim sulandiiii![]()
Tatlım o zaman herhafta değiştirmek gerekirZuhal ablammn bu bastaki kg nin yanina guncel kg eklesen nasil olur