Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah çok güzel olmuş sadece çorba fazla geldiBnde menumu yazayim..
SABAH KALKINCA: elma ve salatalik maydonoz blendradan gecirip suyunu ictim
KAHVALTI: Disardaydim en uygun sekilde atlatmaya calistim
domates salatalik peynir cesitlernden 1 2 tane
Zeytin biraz yesil biraz siyah
1 kucuk dilim ekmek suzme wall
Haslanmis yumurta
Yogurtlu patlican 1 kasik
Dereoutlu yogurtlu salata 1 kasik
Kozlenmis kirmizi biber 1 kasik
Ve en once mercimek corbasi yarim kase
1 tane incir
Oglen: sutlu tarcin ve cevizli kuru meyveli yulaf ezmem
AKSAM DA sabahki detoks icecegimden elma salatalil ve maydonoz limonla..
Suyu saymadim hic.. bugun yogun gecti.. 2 lt olmstr sanrm yuruyus yapmstm 50 dk
Sistim gibi hissediorum ama reglim yaklasti o yuzden bulemiorum
Tatlım regli dönemlerinde özellikle tuza dikkat edeceksinValla bi rehavet coktu bize :) bn cok su icemiorum odem yapiyor regl den dolayi
Evden çıkıcam diye erkenden hızlı hızlı yiyince öyle oldu cnm şimdi süt içiyorumFusun ablammmm masallhhhh irade superrrrr :)
Birgul canim bazen moralimiz bozuk hayattan zevk almayan konumdayiz ama bence herseye ragmen hayat guzel be gulum MENUNDE ufak kacamak var ama olsunnnn iyi iyi :)
Zuhal hatunnn masallah sana da bence gayet iyi ama 17 de yemen biraz erken acikman normal dimi ablalarin sultanii
Hatice sabah karismis gibi sanki ama bence cok asiri bi sey goze carpmiyor
Bende 13 de olcammm ama bakalimmm reglll belli olmuyorrr bide acikmazsin umarimmmm erken kapayip aksam hic bisey yememisin.
Önce beyninde bitir cnm ne olursa olsun şekerli içmicem deYaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu![]()
Menü güzel tatlım evet akşam geç olmuş ama en azından kötü bişey yememişinSlmmmmm bigun hep baktim kimse yoktu ve bu benim motivemi dusuruyorrrr
Kizlaaaaaarrrrr canlaninnnn bayrama kadar 10 kg hedefimize azzzzz kaldiii
MEMUM GELİYORRRR
SAAT 9.10 1 armut 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 1.5 h.yumurta 7 zeytin domates salatalik 1kkb.peynir 1 ç.ekmegi
UTU YAPTİMMM TAM 2 SAAT :)
OGLE 14.50 2 Y.k pirincli pirasa yemegi yesillik domates salatalik yogurt
SAAT 15.30 2sekerli t.kahvesi
Kizlar saat 16.30 da buyuk bi magazaya gittik donuste gec geldik saat 9 da yedim gec oldu ama idare edin artik :)
SAAT 19.00 2 Yk kabakli omlet 1 kkb.peynir domates salatalik (3 er dilim) 2 yaprak marol
Su 3.5 lt
Sevgilerrrr
Sabah çok güzel olmuş sadece çorba fazla geldi
Akşam niye bişey yemedinki
Ben tuzlu yemesemde sisiyorum ablaa tuz delisi deglm ama vucudum tutuyorTatlım regli dönemlerinde özellikle tuza dikkat edeceksin
Asıl ödem atmak için su fazla içilir sen az içtikçe vücut daha çok su tutar
Doymustum bisey yemek istemedm bide yogundum aksamida sabh gibi kapattm ac deglm yaniSabah çok güzel olmuş sadece çorba fazla geldi
Akşam niye bişey yemedinki
Eğer çok ödem olduğunu düşünüyorsan 1 günlük pirinç lapası yapabilirsin istersenBen tuzlu yemesemde sisiyorum ablaa tuz delisi deglm ama vucudum tutuyor
Pirinc lapasini nasi yapiyoruz peki iyi olur aslindaEğer çok ödem olduğunu düşünüyorsan 1 günlük pirinç lapası yapabilirsin istersen
Emelcan ne utuledn kiz 2 saat:) kabus gbinnSlmmmmm bigun hep baktim kimse yoktu ve bu benim motivemi dusuruyorrrr
Kizlaaaaaarrrrr canlaninnnn bayrama kadar 10 kg hedefimize azzzzz kaldiii
MEMUM GELİYORRRR
SAAT 9.10 1 armut 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 1.5 h.yumurta 7 zeytin domates salatalik 1kkb.peynir 1 ç.ekmegi
UTU YAPTİMMM TAM 2 SAAT :)
OGLE 14.50 2 Y.k pirincli pirasa yemegi yesillik domates salatalik yogurt
SAAT 15.30 2sekerli t.kahvesi
Kizlar saat 16.30 da buyuk bi magazaya gittik donuste gec geldik saat 9 da yedim gec oldu ama idare edin artik :)
SAAT 19.00 2 Yk kabakli omlet 1 kkb.peynir domates salatalik (3 er dilim) 2 yaprak marol
Su 3.5 lt
Sevgilerrrr
Menun cok guzel fusun abla :) bubhafta da mi dereceye grceksn yoksa:)iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
sabah saat 11.20
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
17.00
2 incir
100 gram kadar kavrulmuş kıyma
1 activia
akşam 19.30
yoğurtlu patlıcan közleme
E cay cook da fatdali bisi diil ki bacm. Negzel cay yerine su ic iste:) bnm de cayla aram yok hicYaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu![]()
Emelcan ne utuledn kiz 2 saat:) kabus gbinnAyrica yarn sbh ilk isim kbklu olmlet yapmk sayende
![]()
Her öğün 1 ç.bar price 3 çb su koyup haşla kısık ateşte suyunu çeksin içine istediğin baharatı atabilirsin tuz yokPirinc lapasini nasi yapiyoruz peki iyi olur aslinda
Bende nefret ediyom ütüdenValla okul acilmadan eaimin gomlek pantolon tisort :) hic sevmyommm utuyu
Kabakkkk kabakkk guzek oluyor dene![]()