💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizzz ne bu kasvetli havan hayirdir 300 kafaya takilmaz bunun cumasi var nazar degdi yaw topigimize bakiyom bakiyom tik yok sabah beri

Yaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu
Tatlim ben sekeri birakmayi denedim 1 ay olmadi tekrr atmaya basladim sonra dedim birakcam 1 biraktim 2 sene oldu simdi sekerli cay bal geliyo hic icemiyorum cok kotu geliyo tadi

Ya ben bugunler yastiktaan kafami kaldiramiyorum uykuya doymuyorum sanki

Reactions: H M

canım menün güzel bence moralini bozma tartıda oynamalar oluyor dün +600 gram fazla çıktım yani 59.5 çıktım bugün 58.2ye düşmüşüm su fazlalığı oluyor

Benim menüm

Kalkınca 8.30 1 armut

10.30 1 çb süt

12.00 2 şer kş salata, yoğurtlu semizotu, biber sote, peynir

17. 00 2 şer kş salata,yoğurtlu semizotu, bibersote, tavuk ciğeri

Su2.5 olur
Spor izinli

bugün çok az olmuş canım ama sağlıklı duruyor

sağol canım

bence güzel canım sporunda öyle

gayet güzel olmuş menün canım

teşekkür ederim kuzum :)

Yaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu

canım çayı açık koy tadı daha iyi oluyor şekersiz çayı koyu olunca ben içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…