- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Kizzz ne bu kasvetli havan hayirdir 300 kafaya takilmaz bunun cumasi var nazar degdi yaw topigimize bakiyom bakiyom tik yok sabah beriAlala bgn ndn kmse menu bildirimi yapmamis henuz:) erken geliodu genelde:)
Benim menum:
Sabah
Klasik muzlu kreplerim. Esimle paylastk yine. Bana dusen malzeme bir kasik yulaf kepegi, 1,5 kasik yulaf ezmesi, yarim ymrta, yarm muz
Yarim incir
Iki haslanms ymrta
Bir bardak sut
Ara
5-6 findik
10 tane kuru dut
Aksam
Bir dilim ekmek
Alabalik
Parlicanli meZe
Bir kucuk catal tadimlik helva. Enfes yapiyolar gittigmz yerde, dayanamayip tadna baktm walla:)
Bu sabah tartida 87,2ydim. +300dunyani cumaya gore. Insallah yarn daha ic acici bi rakam gosterir tarti. Bgn gene alacak biseyler aradim, hcbrni yakistiramadm kendime. Psikolojm bozulmaya basladi
Tatlim ben sekeri birakmayi denedim 1 ay olmadi tekrr atmaya basladim sonra dedim birakcam 1 biraktim 2 sene oldu simdi sekerli cay bal geliyo hic icemiyorum cok kotu geliyo tadiYaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu
Hiz yuh nasil gordun nerde bosluk var diye baya inceledimOzlem su senin 78 - varya 8 bosluk - orda bi bosluk var onu silene canim digerlerinde yok ya valla takildi gozume gitmiyorrrr
Buldun mu :)Hiz yuh nasil gordun nerde bosluk var diye baya inceledim
Alala bgn ndn kmse menu bildirimi yapmamis henuz:) erken geliodu genelde:)
Benim menum:
Sabah
Klasik muzlu kreplerim. Esimle paylastk yine. Bana dusen malzeme bir kasik yulaf kepegi, 1,5 kasik yulaf ezmesi, yarim ymrta, yarm muz
Yarim incir
Iki haslanms ymrta
Bir bardak sut
Ara
5-6 findik
10 tane kuru dut
Aksam
Bir dilim ekmek
Alabalik
Parlicanli meZe
Bir kucuk catal tadimlik helva. Enfes yapiyolar gittigmz yerde, dayanamayip tadna baktm walla:)
Bu sabah tartida 87,2ydim. +300dunyani cumaya gore. Insallah yarn daha ic acici bi rakam gosterir tarti. Bgn gene alacak biseyler aradim, hcbrni yakistiramadm kendime. Psikolojm bozulmaya basladi
Benim menüm
Kalkınca 8.30 1 armut
10.30 1 çb süt
12.00 2 şer kş salata, yoğurtlu semizotu, biber sote, peynir
17. 00 2 şer kş salata,yoğurtlu semizotu, bibersote, tavuk ciğeri
Su2.5 olur
Spor izinli
Çok güzel tatlım
Kuzum biraz sabırlı ol
Bak 1 ay sonra bile daha iyi görüneceksin
Sabah biraz fazla geldi kuzum 1 yumurta yeter bence kreptede yumurta var
Akşam tabiki ekmek ve helva yerine bol salata olsaydı daha iyi olurdu
Bnde menumu yazayim..
SABAH KALKINCA: elma ve salatalik maydonoz blendradan gecirip suyunu ictim
KAHVALTI: Disardaydim en uygun sekilde atlatmaya calistim
domates salatalik peynir cesitlernden 1 2 tane
Zeytin biraz yesil biraz siyah
1 kucuk dilim ekmek suzme wall
Haslanmis yumurta
Yogurtlu patlican 1 kasik
Dereoutlu yogurtlu salata 1 kasik
Kozlenmis kirmizi biber 1 kasik
Ve en once mercimek corbasi yarim kase
1 tane incir
Oglen: sutlu tarcin ve cevizli kuru meyveli yulaf ezmem
AKSAM DA sabahki detoks icecegimden elma salatalil ve maydonoz limonla..
Suyu saymadim hic.. bugun yogun gecti.. 2 lt olmstr sanrm yuruyus yapmstm 50 dk
Sistim gibi hissediorum ama reglim yaklasti o yuzden bulemiorum
Slmmmmm bigun hep baktim kimse yoktu ve bu benim motivemi dusuruyorrrr
Kizlaaaaaarrrrr canlaninnnn bayrama kadar 10 kg hedefimize azzzzz kaldiii
MEMUM GELİYORRRR
SAAT 9.10 1 armut 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 1.5 h.yumurta 7 zeytin domates salatalik 1kkb.peynir 1 ç.ekmegi
UTU YAPTİMMM TAM 2 SAAT :)
OGLE 14.50 2 Y.k pirincli pirasa yemegi yesillik domates salatalik yogurt
SAAT 15.30 2sekerli t.kahvesi
Kizlar saat 16.30 da buyuk bi magazaya gittik donuste gec geldik saat 9 da yedim gec oldu ama idare edin artik :)
SAAT 19.00 2 Yk kabakli omlet 1 kkb.peynir domates salatalik (3 er dilim) 2 yaprak marol
Su 3.5 lt
Sevgilerrrr
Fusun ablammmm masallhhhh irade superrrrr :)
Birgul canim bazen moralimiz bozuk hayattan zevk almayan konumdayiz ama bence herseye ragmen hayat guzel be gulum MENUNDE ufak kacamak var ama olsunnnn iyi iyi :)
Zuhal hatunnn masallah sana da bence gayet iyi ama 17 de yemen biraz erken acikman normal dimi ablalarin sultanii
Hatice sabah karismis gibi sanki ama bence cok asiri bi sey goze carpmiyor
Bende 13 de olcammm ama bakalimmm reglll belli olmuyorrr bide acikmazsin umarimmmm erken kapayip aksam hic bisey yememisin.
Yaaa kizlar ben sekersiz cay icicem diye sanirim cayi biraktimmm hic tad alamiyorum neredeyse 1.5 ay oldu ama bugune kadar belki 10 bardak cay icmedim napsam kiii yahuuu
Bnm de ole oluo cnm bunyeye gore degsio galiba. Bol su icmek gerekBen tuzlu yemesemde sisiyorum ablaa tuz delisi deglm ama vucudum tutuyor
Kabakli brownie de super oluyoo:) yarn onu da denixm galiba sekersiz ve yulaf kepegiyle tbiki:))Valla okul acilmadan eaimin gomlek pantolon tisort :) hic sevmyommm utuyu
Kabakkkk kabakkk guzek oluyor dene
Menun cok guzel fusun abla :) bubhafta da mi dereceye grceksn yoksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?