💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya kizlar sinirlerim tepemde gene ben bu cocuga yemek yedirememekten biktim ya zorla zorla herzaman ayni essek kadar oldu kusma takleti yapiyo delircem ya

Cok guzel yemek yaparim herkes begenir hicbirsey yediremiyorum ya bir kahvaltiyi iyi yapar ondada yumurta salam sucuk okadar.
Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan

Ya kizlar sinirlerim tepemde gene ben bu cocuga yemek yedirememekten biktim ya zorla zorla herzaman ayni essek kadar oldu kusma takleti yapiyo delircem ya
Tatlım dr lar diyoya yemekle çocukların peşinde koşturmaca diye
Yemek saatinde yemiyosa zorlama bırak aç kalsın ama başka abur cuburda verme

Kizlarr merhabaa nasilsiniz.?

Ozlem canim bu buyuk bir dert cozumude sanirim zaman mesela tabagini hazirlarken yiyeceklerden figurler yap onun icin ozel masa hazirla ya da ozendirici tabak catal seti al ama kesinlikle yemegini ye parka gidecez falan gibi sartlar sunma cunku yemese bile o sarti aileler yapiyor.ve cocukta artik ogreniyor yemesede istedigi oldugunu.

Acik bufe kahvaltiya ggittik :-)

MENUM

KALKİNCA 07.45 2 K.kayisi +2 sb su

Sonra iki saat ev isi yaptimmm kizlar nasillll ter doktum anlatamam is bitiminde kahvalti evine gittik.

KAHVALTİ 10.15 2 yk.karisik kizartma (yogurtlu) 1kkb.peynir 2 peynirli pide 2 sosis 2 salam

Yeme islemi 11 de bitmisti hala birsey yemedim tokum cunku acikirsam yogurt yiyebilirim yersem yazarim :)

3.5 lt su ictim dahada icebilirim :)

Cok guzel yemek yaparim herkes begenir hicbirsey yediremiyorum ya bir kahvaltiyi iyi yapar ondada yumurta salam sucuk okadar.
Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan
Peyniri yumrtayla karstrip omlet yapsan mesela? Ya da suslesen iste yumrtann ustne zytndenngoz peynirdennsac gbi? Bir de cok zorlamayin aciknca yer derler, bilemedim ki.

Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan
Canm bn bi de yegenime sey yapiodm kckken. Tabagni hzrlayip uzerine bi baharat atiodun artk yenege gore. Bnlar buyume otlari yersen cabk buyiceksn diodum o bayiliodu yemektn snra hemn boymu olc hadi falan yapiodu:)

Bacilarim ben bgn cok fenayim ya. Oglusumla beraber bi uyuduk bi uyuduk sadece yemek vakti ayaktaydik snra gene uyuduk:)

Kahvalti
Artik klasiklesen kreplerim:)) bu sefer iki kasik yulaf kepegi iki avuc yulaf ezmesnden yaptm. Yari yariya bolustk esimle. Bi avuc kuru dutla biraz yaban mersini ve toplamda da yarim muz koymstm.
Yarim tam
Bugday lavasindan cheddarli durum
Bir yumurta
Bir bardak sut

Oglen
Yarim kase sehriye corbasi. Dun uyarsignz icn sehriyelernden de az koydum:)
Iki uc kasik bezelyeli patatesli yemek ( uyardignz icn bndan da az yedim)
Biraz da et

Yeme islemi 15:30 dan once btti. Smdi disari cikicaz. Dondugmde bi kac kasik yogurt yiebilrm:)

Bende menümü yazayım

9.30 dukan krep (1 kş yulaf kepeği 1 yum.Az peynir süt), domates salatalık 2 ý.zeytin

13.30 1 tabak bamya 1 kâse yoğurt

Ara 1 tane taze incire benzeyen bişey ilk defa denedim hiç güzel değil, tatlı değil

17.30 yumurtasız menemen, peynir, yoğurt

Su 2.5 lt olur
Spor birazdan en az 1 saat yapılacak değişiklik olursa yazarım

Beril geldiğine göre menü yorumlarını ona postalıyorum :KK48:

Merhaba hanimlar dun Gece gec saatte kadar misafir vardi menumu yazamadim bugunku menumu yaziyim
10:00 3-4 patates kizartmasi
Peynir
1 dilim tb ekmegi
14:00 3-4 yk Kuru fasulye
Kucuk bi parca tavuk
17:00 1 kucuk dilim elmali Kek
Kuzene gittikte patates salatasi vardi sabah yedim die yemiyim dedim pogacada yemedim tek pek
19:30 1 aktivia
30 dk yuruyus
2 oldu su 2.5 yapmaya calisirim hic icesim yok

Selam arkadaşlar dünden beri siteye giremedim .başka sitelere giriyor kk ya girmiyordu.sizede öyle oldu mu.neyse menümü yazayım.

sabah 8.45 1 yumurta haşlama
9.30 1 dilim yumurtalı ekmek 1 dilim ekmek domates salatalık 3 tatlı kaşığı bal

öğlen 2 kabak haşlayın az yağ ve tuz ekledim yedim .yoğurt 1 dilim ekmek

ara yarım armut 6 7 çatal kavun yarım elma

akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası .1 dilim ekmek
19.00 2 top sade dondurma

ver şu an açım.yürüyüşe gidicem 45 dl falan yürüdüm herhâlde.
kızlar misafir vardı bugün o yüzden çok karışık bi menu oldu.

Peyniri yumrtayla karstrip omlet yapsan mesela? Ya da suslesen iste yumrtann ustne zytndenngoz peynirdennsac gbi? Bir de cok zorlamayin aciknca yer derler, bilemedim ki.
Sen bu ugurda ne hallere dustun diye bir sor.mesela meyveleri tabaga koydum bizimki kosmayi bile bilmiyodu ayaklari dolanip duserdi .bak dedim meyveler hizli kosmamizi saglar sen ondan cocuklarla kosuyon her lokmadan sonra kalkip 1 tur kosuyoduk ise yariyomu diye.hey gidi hey cocuk ne hallere sokuyo insani

Back