- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Cok guzel yemek yaparim herkes begenir hicbirsey yediremiyorum ya bir kahvaltiyi iyi yapar ondada yumurta salam sucuk okadar.
Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan
Kizlarr merhabaa nasilsiniz.?
Ozlem canim bu buyuk bir dert cozumude sanirim zaman mesela tabagini hazirlarken yiyeceklerden figurler yap onun icin ozel masa hazirla ya da ozendirici tabak catal seti al ama kesinlikle yemegini ye parka gidecez falan gibi sartlar sunma cunku yemese bile o sarti aileler yapiyor.ve cocukta artik ogreniyor yemesede istedigi oldugunu.
Acik bufe kahvaltiya ggittik
MENUM
KALKİNCA 07.45 2 K.kayisi +2 sb su
Sonra iki saat ev isi yaptimmm kizlar nasillll ter doktum anlatamam is bitiminde kahvalti evine gittik.
KAHVALTİ 10.15 2 yk.karisik kizartma (yogurtlu) 1kkb.peynir 2 peynirli pide 2 sosis 2 salam
Yeme islemi 11 de bitmisti hala birsey yemedim tokum cunku acikirsam yogurt yiyebilirim yersem yazarim :)
3.5 lt su ictim dahada icebilirim :)
menünde bana göre göze batan bir şey yok canımBacilarim ben bgn cok fenayim ya. Oglusumla beraber bi uyuduk bi uyuduk sadece yemek vakti ayaktaydik snra gene uyuduk:)
Kahvalti
Artik klasiklesen kreplerim:)) bu sefer iki kasik yulaf kepegi iki avuc yulaf ezmesnden yaptm. Yari yariya bolustk esimle. Bi avuc kuru dutla biraz yaban mersini ve toplamda da yarim muz koymstm.
Yarim tam
Bugday lavasindan cheddarli durum
Bir yumurta
Bir bardak sut
Oglen
Yarim kase sehriye corbasi. Dun uyarsignz icn sehriyelernden de az koydum:)
Iki uc kasik bezelyeli patatesli yemek ( uyardignz icn bndan da az yedim)
Biraz da et
Yeme islemi 15:30 dan once btti. Smdi disari cikicaz. Dondugmde bi kac kasik yogurt yiebilrm:)
Bende menümü yazayım
9.30 dukan krep (1 kş yulaf kepeği 1 yum.Az peynir süt), domates salatalık 2 ý.zeytin
13.30 1 tabak bamya 1 kâse yoğurt
Ara 1 tane taze incire benzeyen bişey ilk defa denedim hiç güzel değil, tatlı değil
17.30 yumurtasız menemen, peynir, yoğurt
Su 2.5 lt olur
Spor birazdan en az 1 saat yapılacak değişiklik olursa yazarım
Beril geldiğine göre menü yorumlarını ona postalıyorum
Merhaba hanimlar dun Gece gec saatte kadar misafir vardi menumu yazamadim bugunku menumu yaziyim
10:00 3-4 patates kizartmasi
Peynir
1 dilim tb ekmegi
14:00 3-4 yk Kuru fasulye
Kucuk bi parca tavuk
17:00 1 kucuk dilim elmali Kek
Kuzene gittikte patates salatasi vardi sabah yedim die yemiyim dedim pogacada yemedim tek pek
19:30 1 aktivia
30 dk yuruyus
2 oldu su 2.5 yapmaya calisirim hic icesim yok
Selam arkadaşlar dünden beri siteye giremedim .başka sitelere giriyor kk ya girmiyordu.sizede öyle oldu mu.neyse menümü yazayım.
sabah 8.45 1 yumurta haşlama
9.30 1 dilim yumurtalı ekmek 1 dilim ekmek domates salatalık 3 tatlı kaşığı bal
öğlen 2 kabak haşlayın az yağ ve tuz ekledim yedim .yoğurt 1 dilim ekmek
ara yarım armut 6 7 çatal kavun yarım elma
akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası .1 dilim ekmek
19.00 2 top sade dondurma
ver şu an açım.yürüyüşe gidicem 45 dl falan yürüdüm herhâlde.
kızlar misafir vardı bugün o yüzden çok karışık bi menu oldu.
Menüm
Sabah 7de 5 küçük incir
9da soğanlı yumurta peynir zeytin 1 tatlı kaşığı çikolata
1 kaşık dondurma
Öğlen-Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık tavuk, 2 kaşık yeşil mercimek, cacık
Su 3 lt
Spor yok
Hayırlı akşamlar
Sen gitmeden ben hatırlatmış oldumDisariya kahvaltiya gidiyorum insallah dusmemeyi umudd ediorum:) gunaydin herkese
Ben iyi aldm servisimi kendim icin en uygun olanlariyla hallettim :)Sen gitmeden ben hatırlatmış oldum
Bugün kahvaltıya misafirim var Pazar olduğu için geç saatte olacak
Bende sabah meyvemi yedim o zamana kadar meto çalışsın diye 1 bar sütümüde içerim heralde benim normal kahvaltı anca öğlen olur
noldu neyin var canmKizlar cok canim sikiliyo benim ki
Walla bilemedim kuzum afakanlar basti ole durduk yere fena gerginm :))noldu neyin var canm
Çok güzel tatlımiyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
sabah saat 11.20
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
17.00
2 incir
100 gram kadar kavrulmuş kıyma
1 activia
akşam 19.30
yoğurtlu patlıcan közleme
Kuzum biraz sabırlı olAlala bgn ndn kmse menu bildirimi yapmamis henuz:) erken geliodu genelde:)
Benim menum:
Sabah
Klasik muzlu kreplerim. Esimle paylastk yine. Bana dusen malzeme bir kasik yulaf kepegi, 1,5 kasik yulaf ezmesi, yarim ymrta, yarm muz
Yarim incir
Iki haslanms ymrta
Bir bardak sut
Ara
5-6 findik
10 tane kuru dut
Aksam
Bir dilim ekmek
Alabalik
Parlicanli meZe
Bir kucuk catal tadimlik helva. Enfes yapiyolar gittigmz yerde, dayanamayip tadna baktm walla:)
Bu sabah tartida 87,2ydim. +300dunyani cumaya gore. Insallah yarn daha ic acici bi rakam gosterir tarti. Bgn gene alacak biseyler aradim, hcbrni yakistiramadm kendime. Psikolojm bozulmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?