💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menümü vereyim
Sabah 7
1 dilim ekmek

10da
yumurta peynir, zeytin, patates haşlama 2 kaşık, az ekmek, domates salatalık

5.30
Küçük tavuklu dürüm ayran

Annem burda olunca çarşıya gittik hastaneden sonra. Ona ısmarladım bende çok acıkmıştım yedim

Menümü vereyim
Sabah 7
1 dilim ekmek

10da
yumurta peynir, zeytin, patates haşlama 2 kaşık, az ekmek, domates salatalık

5.30
Küçük tavuklu dürüm ayran

Annem burda olunca çarşıya gittik hastaneden sonra. Ona ısmarladım bende çok acıkmıştım yedim

bence menün güzel olmuş canım akşamı erken kapatmışsın o yüzden dürüm sorun olmaz bence

Kizlarr menuler gguzelll

Elin icin gecmis olsun canimmm

Ruveydecigimm ikimizde durum.yemisiz ben 14.45 di yedim bu saate kadarda mutfakta kis hazirliklari yaptim canim ciktiiii ve simdi aciktim ama yemeyecegimm

Fusun abla o kadar da cozutmamissin :)

Ozlem.hakettin canimmm

Zuhal ablammm masallahhh sana :)

Tatlım buraya sadece derecede olacağımız için bildirim yapmıyoruzki, birbirimize ve topiğimize olan sorumluluğumuz ve saygımızdan
Hem artıda değilmişin eminim menülerine dikkat edersen daha çok eksiye düşebilirsin
Ayrıca tekrar geçmiş olsun cnm Allah şifalı versin inşallah, annende gelmiş şimdi oda destek olur sana her konuda
Allaha şükür ablacım, anne gibi nimet yok valla. Ben de hiç suya sokmıcam elimi biraz. İnşaAllah iyileşir. Dün de takıma bildirmedim menümü. Gidip vereyim
bence menün güzel olmuş canım akşamı erken kapatmışsın o yüzden dürüm sorun olmaz bence
Sağol ablacım, inşallah salı kan tahlili vercem. Çok yediğim için mi veremiyorum, hormonlarda bi sorun mu var bakalım
Kizlarr menuler gguzelll

Elin icin gecmis olsun canimmm

Ruveydecigimm ikimizde durum.yemisiz ben 14.45 di yedim bu saate kadarda mutfakta kis hazirliklari yaptim canim ciktiiii ve simdi aciktim ama yemeyecegimm

Fusun abla o kadar da cozutmamissin :)

Ozlem.hakettin canimmm

Zuhal ablammm masallahhh sana :)
Sağol canım, sen erken kapatmışsın maşallah. Bende aylardır yemiyordum dürüm :) annemle keyif yaptık
Masallah kuzum:) yuruyus gbisi yok:KK68:
Evet Birgülcüm iyi geliyor bana da. Ama açık havadaki. Leslie pek sevmiyorum

Allaha şükür ablacım, anne gibi nimet yok valla. Ben de hiç suya sokmıcam elimi biraz. İnşaAllah iyileşir. Dün de takıma bildirmedim menümü. Gidip vereyim

Sağol ablacım, inşallah salı kan tahlili vercem. Çok yediğim için mi veremiyorum, hormonlarda bi sorun mu var bakalım

Sağol canım, sen erken kapatmışsın maşallah. Bende aylardır yemiyordum dürüm :) annemle keyif yaptık

Evet Birgülcüm iyi geliyor bana da. Ama açık havadaki. Leslie pek sevmiyorum
Acik hava en gzeli ama leslie de kis icin alternatif neydek:)

1 gunluk abla.. kilo durmasina karsi.. isede yariyo sanrm hareketli metobolizmam :)

Ama 1 tane albeni cikolata kacirdim :KK70: 194 kalori.. detoks corbasindaki kabak beni biraz agiz tadmi bozdu o yuzden ozlemisim cikolatayida:) 2 bardakta süt ictim anca gectiii

Back