- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Tatlım dr lar diyoya yemekle çocukların peşinde koşturmaca diyeYa kizlar sinirlerim tepemde gene ben bu cocuga yemek yedirememekten biktim ya zorla zorla herzaman ayni essek kadar oldu kusma takleti yapiyo delircem ya
Yok kızz daha 8.5 Kilo varZuhal abla senin 65 e cok az kalmis ya helal olsn sana :)
Peyniri yumrtayla karstrip omlet yapsan mesela? Ya da suslesen iste yumrtann ustne zytndenngoz peynirdennsac gbi? Bir de cok zorlamayin aciknca yer derler, bilemedim ki.Cok guzel yemek yaparim herkes begenir hicbirsey yediremiyorum ya bir kahvaltiyi iyi yapar ondada yumurta salam sucuk okadar.
Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan
Canm bn bi de yegenime sey yapiodm kckken. Tabagni hzrlayip uzerine bi baharat atiodun artk yenege gore. Bnlar buyume otlari yersen cabk buyiceksn diodum o bayiliodu yemektn snra hemn boymu olc hadi falan yapiodu:)Cok guzel yemek yaparim herkes begenir hicbirsey yediremiyorum ya bir kahvaltiyi iyi yapar ondada yumurta salam sucuk okadar.
Ne peynir ne zeytin yer.
Varmi bir cozumu olan
Zuhal abla baktm fotolarina da bayildimmm:) masallah tekrardab tekrardanYok kızz daha 8.5 Kilo var
Bide izin olayı varya bisüre yerimde sayarım
Teşekkür ederim cnm Heralde hedefe ulaşınca daha iyi görünürüm tabi hep beraber inşallahZuhal abla baktm fotolarina da bayildimmm:) masallah tekrardab tekrardan
Abla denedim herseyi yemiyo yemiyo bu sefer midesi kuculuyo bnm yedirdigim kadarda yiyemiyo dahaTatlım dr lar diyoya yemekle çocukların peşinde koşturmaca diye
Yemek saatinde yemiyosa zorlama bırak aç kalsın ama başka abur cuburda verme
Sen bu ugurda ne hallere dustun diye bir sor.mesela meyveleri tabaga koydum bizimki kosmayi bile bilmiyodu ayaklari dolanip duserdi .bak dedim meyveler hizli kosmamizi saglar sen ondan cocuklarla kosuyon her lokmadan sonra kalkip 1 tur kosuyoduk ise yariyomu diye.hey gidi hey cocuk ne hallere sokuyo insaniPeyniri yumrtayla karstrip omlet yapsan mesela? Ya da suslesen iste yumrtann ustne zytndenngoz peynirdennsac gbi? Bir de cok zorlamayin aciknca yer derler, bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?