Eskidn benziodm zayfken seviodm da yumusak hatli olmayi ama yok bacm yok smdi baya baya kardashiandan halliceyim:))Azcik ucundandami benzemiyon kizzzzz
Evet aslnda keske sabah en azndan donates peynr ymrta yeseydim ama cnm o kdr tatli istio ki. Regl donemi malum icinize canavar kacio ya:) bn de o istegimi bastrma icn kreplermi yaptm. Zatn yarn fazla cikicam bari canavari susturiym ddm:))Canimcigimmmm evet fazla olmus bi de karbonlarrr ardarda sıknti oluyoryaaaa :)
Sporla ins bi kismi hallolur :)
Zarari var dedigimi hatirlamadim. 1 tane tuketmekte zarar degil fayda var zaten sadece ust uste oldugu icin goze batti dedim genel olarak ta iyi dedim oyle deglmi.Patlicanin ne gibi zarari olsbilir hatice merak ettim dogrusu
Biraz öyle oldu güzelim ama gözümde karnımda doydu bu beni 1 hafta götürürEvet abla braz abartmissinneyse telafi edersin sennnnn :)
Canım ya uyku ve şişkinlik yapmıştı daha önce bakalım 1 2 gün sonra anlarimHulya canim ablamda kullaniyo prgstn 2 mi 4 mu ne bidecleksan igne varbaya sisti ve tuylenme yapti ama olsun bebisini saglikla dogurrr hersey duzelir
Belkide sende bu etkiler hic olmazz insallhh
Kız cıssları yiyip yiyipye regliyi suçlama şimdiEvet aslnda keske sabah en azndan donates peynr ymrta yeseydim ama cnm o kdr tatli istio ki. Regl donemi malum icinize canavar kacio ya:) bn de o istegimi bastrma icn kreplermi yaptm. Zatn yarn fazla cikicam bari canavari susturiym ddm:))
Canım ya uyku ve şişkinlik yapmıştı daha önce bakalım 1 2 gün sonra anlarim
Aynen olsun okadr abla hic olmadanda olmuyorBiraz öyle oldu güzelim ama gözümde karnımda doydu bu beni 1 hafta götürür
Zaten son zamanlarda genelde ekmek yemiyom bu haftada öyle yapıcam
Anladim. Insanin kalemi farkli yazabilir ama inan yazan daki amac kotu bi niyet dgilGozume barti kelimesinden o anlami cikarttim da neyse sorun degil ben yemeklerimi biraz falza yapip ogle ve aksamda tuketiyorum artiknokula git gel bebisde daha kucuk ancak yetistiriyorum haticecigim
Anladim. Insanin kalemi farkli yazabilir ama inan yazan daki amac kotu bi niyet dgil
Yok yok abla bnm tam bitene kdr kalio ustmde. Yani eskidn oleydi smdi nasi blmyrm yarn ogrencez:)) 45 dk sporumu yapip cislarn bi kismni erittm sanrm:)Kız cıssları yiyip yiyipye regliyi suçlama şimdi
Zaten olmuşun şişkinlik gitmiştir
Hiç nick değiştirmeye bakmadım heralde kendi profilinden ayarlardan falan değişiyordurZuhal abla bu nick nerdwn dwgisiyorrr
Sağ üst köşede bildirimler geliyorya orda en altta bildirim seçeneklerine gir orda çıkıyor isim değiştirmeAramadan bi ikikez gozume carpti simdiyse 20 dk ariyorum fakat bulamiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?