Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim cnm bizim isler karisikDarısı başına bebek düşünüyorum yazmışsın hadi yalnız bırakma beni
Seninki kaç yaşındaydıBakalim cnm bizim isler karisik
Dolandirilma tarzi bir mevzumuz vardi dun arabamizi sattik esime araba alma kredimizi kapatalim dedim bakalim karari ne olcak esim cocuk istemiyodu ama 2 gun once artik istediginu soyledu ama borc azalsin dedi.bende krediyi kapatsin istedim yani kesin degil.
Bide korkuyorum biraz niyeyse 2 cocuk sorumlulugu bu zamanda nebilim
Oglummu abla esimmiSeninki kaç yaşındaydı
Yok kız oğlun, eşinin yaşını neyapayımOglummu abla esimmi
6 yasinda 2009 dogumlu ablaYok kız oğlun, eşinin yaşını neyapayım
Hani yaş farkı açısından sordum
Afiyet bal seker olsunKızlar ilk günün ödülü olarak 1 dondurma ve mercimek köftesi yedim
Bana 1 haftalık sabır olarakyeter heralde
başka et türü olsa tek yeniyor da abla kıyma olunca ekmek şart oldu. ben de en azından sağlıklı bi alternatif olsun diye tam buğdaydan yapılmış lavaş aldım =) tanesi 120 kalori falan sanrm. lavaşlar toplam 180 kalori etti . az değil ama o an elimden gelen oydu =)
59u en son ergenken falan gördüm galiba abla harikasınnn![]()
Menun guzel spor varmi? Hadi cuma bol eksili olsun insallahhh
Tabi söylesen bişey yapmıcak diye korktun dimii sonrada bize ayyy gezmedeydim yemesem ayıp olacaktı diye ayak yapacan 
Sordunuz söyliyim bari
Benim bildirimim gelsin
Baş.01.01.2015 ---113.5 kg
Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21
Toplam giden 39.9 kg
Gorursun gorur sabir ins.. bnde 70 iii gorsemFusun ablaamm 5 ler mi superrrr ben de bi 79.9 u gorsemmmm :)
Eki Görüntüle 1628388 Buda benim küçük kesme
Fusun ablaamm 5 ler mi superrrr ben de bi 79.9 u gorsemmmm :)
Kizlarrrr mrb menumu yazdim ama gitmemis simdi tekrar yaziyorum :)
KALKİNCA07.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 08.30 1 ç.ekmegi 5 zeytin 1 kkb.peynir kabakli omlet
ARA 10.30 1 avuc leblebi 1 hurma
OGLE 14.30 1 kozlenmis patlican salata yogurt 1 k.k.b.peynir 2 zeytin 1 ç.ekmegi
AKSAM 19.00 8 yk guvecte patlican yemegi naneli cacik ( 1 kase)
Su 3 olur