💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Darısı başına bebek düşünüyorum yazmışsın hadi yalnız bırakma beni
Bakalim cnm bizim isler karisik
Dolandirilma tarzi bir mevzumuz vardi dun arabamizi sattik esime araba alma kredimizi kapatalim dedim bakalim karari ne olcak esim cocuk istemiyodu ama 2 gun once artik istediginu soyledu ama borc azalsin dedi.bende krediyi kapatsin istedim yani kesin degil.
Bide korkuyorum biraz niyeyse 2 cocuk sorumlulugu bu zamanda nebilim

Bakalim cnm bizim isler karisik
Dolandirilma tarzi bir mevzumuz vardi dun arabamizi sattik esime araba alma kredimizi kapatalim dedim bakalim karari ne olcak esim cocuk istemiyodu ama 2 gun once artik istediginu soyledu ama borc azalsin dedi.bende krediyi kapatsin istedim yani kesin degil.
Bide korkuyorum biraz niyeyse 2 cocuk sorumlulugu bu zamanda nebilim
Seninki kaç yaşındaydı

Kizlarrrr mrb menumu yazdim ama gitmemis simdi tekrar yaziyorum :)

KALKİNCA07.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 08.30 1 ç.ekmegi 5 zeytin 1 kkb.peynir kabakli omlet

ARA 10.30 1 avuc leblebi 1 hurma

OGLE 14.30 1 kozlenmis patlican salata yogurt 1 k.k.b.peynir 2 zeytin 1 ç.ekmegi

AKSAM 19.00 8 yk guvecte patlican yemegi naneli cacik ( 1 kase)

Su 3 olur

başka et türü olsa tek yeniyor da abla kıyma olunca ekmek şart oldu. ben de en azından sağlıklı bi alternatif olsun diye tam buğdaydan yapılmış lavaş aldım =) tanesi 120 kalori falan sanrm. lavaşlar toplam 180 kalori etti . az değil ama o an elimden gelen oydu =)

anladim canim fazla kalorisi yokmus zaten

Menun guzel spor varmi? Hadi cuma bol eksili olsun insallahhh

evet canim spor yaptim dun 1 saat yurudum yarim saat acik hava spor aletlerinde spor yaptim yarim saat yuzdum:KK49: umarim yarin hepimiz icin bol eksili olur canim bugun spor yapmayacagim yarin tarti gunu kaslarim dinlensin

Tabi söylesen bişey yapmıcak diye korktun dimii sonrada bize ayyy gezmedeydim yemesem ayıp olacaktı diye ayak yapacan :KK70:

Sordunuz söyliyim bari :KK48:

Benim bildirimim gelsin

Baş.01.01.2015 ---113.5 kg

Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21

Toplam giden 39.9 kg

Allah nazarlardan saklasin canim arti cikmistin ama ona ragmen cok iyi kilo vermissin ve dile kolay 40 kilo gitmis :KK73:

Ben menumu 6 da kapadigim için yazayim..

SABAH KALKINCA: 5 6 tane yas uzüm ezmesi ile 1 kasik yulaf ezmesi az cevizli / tarcinli süt

KAHVALTI : Haslanmis yumurta dereotu salatalik domates nane ve reyhan
1 tane kepekli dereotlu pogaca
2 tatli kasigi saf petek bali
Zeytin

AKSAM: 1 kase Yesilmercimekli salata
Haslanmis tavuk
1 tb yogurtlu ispanak yemegi

2.5 lt su

1 saat yuruyus/ 1 saat kardiyo aletlerle

Aksam da 30 dk zumba dusunuyorum

Kizlarrrr mrb menumu yazdim ama gitmemis simdi tekrar yaziyorum :)

KALKİNCA07.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 08.30 1 ç.ekmegi 5 zeytin 1 kkb.peynir kabakli omlet

ARA 10.30 1 avuc leblebi 1 hurma

OGLE 14.30 1 kozlenmis patlican salata yogurt 1 k.k.b.peynir 2 zeytin 1 ç.ekmegi

AKSAM 19.00 8 yk guvecte patlican yemegi naneli cacik ( 1 kase)

Su 3 olur

oglen ekmegi yemeseydin daha iyi olabilirdi canim onun disinda menu guzel gozukuyor suyu da iyi icmissin aksam saati yanlis yazmissin sanirim yemek yemeyi erken bitirmissin herhalde

Back