💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tartıya hazırlık Menüsü heralde cnm
Akşam acıkmazsan iyi
Bende dün akşam 2 bar süt içmiştim sanki midem yapıştı çok acıktım tabi sabah mutlu olunca o açlığı unutuyosun

Evet canim su anda midem kazınıyor bir de yanimda cikolata yediler cok ozendim zor tuttum kendimi bakalim yarin sonuc ne olacak

Merhaba hanimlar gunlerde zor gunler gecoroyorum maalesef
Bugunde kayinvaldem dusmus diz kapagi kirilmis sali ist a donuyoruz ucak biletimizi aldik yazilanlarin cogunu okuyamadim menumu yaziyim
9:30 hashasli pogaca dun teyzem yapmisti yemedimdi sabah kahvaltida yedim disim hala kotu sert bisiler yiyemiom
12:00 1 dilim tam b. Ekmegi
Menemen
15:00 seftali
19:00 1 tabak taze fasulye
1 dilim t.b. ekmegi
Ayran
Ekmegi yumusatmak icin yiyorum
2.5 su
Spor yok maalesef

cok gecmis olsun canim

Arzuhâlim sanadır Allah’ım. Hazan mevsiminde hüznü yaşatanlara, kurşun yağmuruyla Vatan toprağımı kana bulayanlara sana arz ediyorum Allah’ım.
Yüreğimde, yüreğine ateş düşenlerin acısını taşırken, kalbimden dilime dökülen dualarla sana yalvarıyorum Allah’ım.
Canlar, yürekleri yaktı. Her bir yürekte alev oldu parladı. İsyanlarımı duaya dönüştürdüm. Arzuhâlim sanadır Allah’ım.
Şehidimin kanıyla beslenen leş sürülerini, ocakları söndüren hainleri, hainleri destekleyen dalkavuklarını da sana arz ediyorum Allah’ım.
Polisimi, askerimi, masum sivilleri, ana karnındaki doğmamış bebeği şehit edenlerden, hakkımı istiyorum. Biliriz ki, senin affetmediğin tek şey kul hakkı. Hakkımızı helal etmiyoruz Allah’ım.
Gözüm yaşlı, gönlüm yanık. Ne bende kaldı derman, ne kalemimde, sözler de, yazılarda kifayetsiz şimdi. Kalemim yazamaz oldu. Yüreğim susmaz, acım dinmez oldu. Gönlüme akan yaşın ıstırabı beni uyutmazken, şehidimin ocağındaki acının ağırlığını, bu yürek kaldırmaz oldu.
Ebrehe’nin ordusuna yaşattığın hezimeti, bu bölücülere, kan emicilerin zalim eşkıyalarına da yaşat Allah’ım.
Arzuhâlim sanadır. Bilirim ki sen, bilinmeyenleri bilir, görülmeyenleri görür, işitilmeyenleri işitirsin.
Huzuruna geldim, diz çöktüm. Gözüm yaşlı, gönlüm yaslı. Mazlumun ahını yerde bırakma Allah’ım. Kahhar isminle kahreyle, helak eyle Allah’ım.
Bu vatanı bölmek isteyen, bir karış toprağında gözü olan küffar ordusunun planlarını boz Allah’ım.
Askerimin, polisimin vatan için hizmet eden milletimin yar ve yardımcısı ol. Küfre düşüren her sözden, her davranıştan sana sığınırım. Sadece senden medet umar, sadece senden isterim. Arzuhâlim yalnız sanadır ALLAH’ım. Benim ile birlikte, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin devamı, şehitlerimiz ve acılı aileleri için dua eden tüm inananların duasını kabul eyle Rahmetin ile nasiplenen kullarından eyle Allah’ım
ÂMİN
ALLAH RIZASI İÇİN OKUDUKTAN SONRA HEMEN PAYLAŞALIM DUA HALKASINI ŞEHİT VE YARALILARIMIZ İÇİN BÜYÜTELİM.

Arkadaslar herkes bu Duayı okusun arkadaşlarımız yoğun ateş içinde şehit ve yaralılarımiz var askerimizi muzaffer olabilmesi için bu duayı herkes okusun Rabbim bizlere bagislasin onlara Rabbim yardimcilarini yollasin onlara burda olup ta yardım edememek bizleri kahrediyor sadece Dua edelim okuyalım salih bir kalple..
Amin canim Allah teror orgutlerinin soylarini kurutsun insallah

Kızlar bugün biraz karbon denizinde boğuldum

Kalkınca 3 minik hurma

9.00 2 kş yulaflı dukan krebi domates salatalık 5 zeytin

Ara 1 dondurma

13.30 kepekli bulgurla az yağlı mercimek köfte Salata ayran

17.00 mercimek köfteden biraz daha,salata ayran, elmalı pasta

Bugün ödülü abarttım biraz
Akşam 1.5 saat yürüyüş yapıcam
Sonraki günlerdede genelde ekmek yemicem belki pazar yerim sadece
Suda 3 lt olur
canim odulu hakettin cok fazla kacmamis bence

:KK70::KK70::KK70::KK70:alemsin

Senin su krepleriji merak ediyorum.bi gun size geliim de yap:KK72:acaba keten ezmesi mi ne almistim toz halinde onunla yapsam olur mu.bir de yag koyiyor mus7n tavaya ben hiz
hic yapmadim daha
önce tavaya yapisiyor mu.bir de kek k8vami da mi oluyor.sen sunun ölçülerini ver en iyisi canim.sutum cekti ay:-)

:KK9::KK9::KK9:Tebrikler ablam supersin

aynen katılıyorum:KK5:
Anaym sn de mi emziriodun? Ay hep karsti kac taze anne var burda:)
Canm krep dedm ama tam krep kivamnda olmuo cnku yuLaf kepegi nrmal un gbi tutmuo. Ben hersyi goz karari koyuyorm ama mumkn oldgnca tarif ediym:)
Bi kac kasik yulaf kepegi ( keten tohumundan olmaz bence canm)
Biraz sut ( kepek sutle islannca brz daha sisiyo)
Tatlandrmak icn vanilya aromasi
Ezilmis yarim muz
Bi avuc kuru dut
Bi avuc yaban mersini
Varsa yulaf ezmesi de atabilrsn
Bir de tarcin koydun mu tamamdiir:)
Tadi baya baya tatli oluyo, koglznu kapatipnyesen kekten hallice:) tavaya yag koymadan yapiyorum ben yag koyunca yanip leke yapio fena.

:KK70::KK70::KK70::KK70:alemsin

Senin su krepleriji merak ediyorum.bi gun size geliim de yap:KK72:acaba keten ezmesi mi ne almistim toz halinde onunla yapsam olur mu.bir de yag koyiyor mus7n tavaya ben hiz
hic yapmadim daha
önce tavaya yapisiyor mu.bir de kek k8vami da mi oluyor.sen sunun ölçülerini ver en iyisi canim.sutum cekti ay:-)

:KK9::KK9::KK9:Tebrikler ablam supersin

aynen katılıyorum:KK5:
Tarife yumurta yazmayi unutmusum:) bi de yumurta:)

Back